• An predare
  Februarie 2022
 • Camere
  3 - 4 camere
 • Suprafeţe
  73 mp - 77 mp
 • Preţuri
  74.700 € - 78.800 €
+10
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 04 Iunie 2021

Dezvoltatorii proiectului imobiliar Vivamus Park Residence continuă realizarea construcţiilor, la numai 7 minute de Coresi Mall. Ansamblul va beneficia de spaţii de relaxare: jacuzzi, grădini cu şezlonguri, baldachine, pavilioane cu şemineu şi chiar şi teren de tenis şi volei, disponibile pentru toţi locatarii şi invitaţii acestora. Zona de relaxare se va desfăşura pe o suprafaţă de 2000 mp, o parte din aceasta fiind... vezi mai mult

Dezvoltatorii proiectului imobiliar Vivamus Park Residence continuă realizarea construcţiilor, la numai 7 minute de Coresi Mall. Ansamblul va beneficia de spaţii de relaxare: jacuzzi, grădini cu şezlonguri, baldachine, pavilioane cu şemineu şi chiar şi teren de tenis şi volei, disponibile pentru toţi locatarii şi invitaţii acestora. Zona de relaxare se va desfăşura pe o suprafaţă de 2000 mp, o parte din aceasta fiind deja amenajată.

Prezentare

Actualul proiect se desfăşoară la intrarea în Braşov, pe strada Orizontului 2, intersecţie cu 13 Decembrie. Din faza I a dezvoltării fac parte 2 blocuri P+4, acestea fiind vândute şi locuite în totalitate.-Începând cu faza II, oferim disponibilităţi pentru blocurile P+6, având structuri variate, de la studio şi până la apartamente cu 4 camere.

EXPERIENŢĂ

-În prezent promovăm al 8-lea bloc, aşadar pe parcurs am învăţat faptul că în atenţia proprietarilor sunt calitatea, zonele verzi, confortul asigurat printr-un număr minim de apartamente vecine pe etaj şi al locului de parcare, balcoane spaţioase, încăperi călduroase şi luminoase şi nu în ultimul rând, vederea din apartament, de preferat către natură. Învăţând toate acestea, acum acordăm o atenţie deosebită tuturor aspectelor menţionate.

AMPLASARE ŞI FACILITĂŢI

-Nu există nici o restricţie din punct de vedere al facilităţilor. Tot ceea ce se doreşte se regăseşte în apropiere: Coresi Mall, staţie de autobuz RAT, restaurant, benzinărie, farmacie, acces rapid spre orice punct din oraş, atât cu mijlocul de transport în comun, cât şi cu maşina personală utilizând ocolitoarea.

DESIGN ŞI TEHNOLOGIE

-Suntem dedicaţi pentru a ajuta fiecare proprietar să îşi amenajeze noua locuinţă exact după cum îşi doreşte, încât personalizăm de la instalaţii electrice până la finisaje interioare, toate acestea pe baza unui apartament full SMART pe care îl oferim în mod standard.Aveţi asigurat beneficiul de a controla vocal sau prin intermediul telefonului, iluminatul, temperatura ambientală dar şi muzica din interiorul apartamentului visului vostru.

-La achiziţionarea unui apartamente veţi dispune de toate beneficiile: finisaje interioare la alegere, baia amenajată cu obiecte sanitare moderne, centrală termică proprie şi radiatoare, acces securizat la intersecţia străzilor interne cu strada Orizontului. Pe lângă acestea, oferim şi posibilitatea plăţilor eşalonate la dezvoltator.

PREŢURI IDEALE PENTRU INVESTIŢII

-În prezent oferim preţuri promoţionale, acesta fiind momentul ideal pentru achiziţie, 3 camere începând de la 74 700 euro si 4 camere open-space începând de la 78 800.

Preţurile sunt valabile pentru plaţile eşalonate.

VIZITEAZĂ-NE

-Ne găsiţi la biroul de vânzări de pe strada Orizontului 2, intersecţie cu 13 Decembrie. În acest mod, vă oferim informaţii despre oferta completă, puteţi viziona un produs final vizitând actualul şantier încât să înţelegeţi cu exactitate suprafeţe, structuri şi poziţionarea apartamentelor.

Galerie ansamblu

Vezi clip video
+ 9 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start vânzareNoiembrie 2019
 • Start construcţieDecembrie 2019
 • Vizualizare modelAugust 2020
 • FinalizareFebruarie 2022

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Parcare subterană / supraterană

Interfon

Lift

Parc

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
3 73 mp - 75 mp 74.700 - 77.400
4 77 mp 78.800

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 4 camere, în Brasov, zona 13 Decembrie

78.800

Brasov, Zona 13 Decembrie

Apartament 4 camere, 77mp+min 4mp balcon, bloc nou Brasov

 • 4 camere
 • 77 mp
 • Etaj 3/6
Apartament de vânzare 3 camere, în Braşov, zona 13 Decembrie

77.400

Braşov, Zona 13 Decembrie

Apartament 3 camere, 75.3mp+min 4mp balcon, bloc nou Brasov

 • 3 camere
 • 75.3 mp
 • Etaj 3/6
Apartament de vânzare 3 camere, în Braşov, zona 13 Decembrie

74.700

Braşov, Zona 13 Decembrie

Apartament 3 camere, 73mp+ min 4mp balcon, bloc nou Brasov

 • 3 camere
 • 73 mp
 • Etaj 3/6

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Vivamus Park Residence

Proiectul iniţial a început în Sânpetru, pe strada Galaxiei, locaţie unde am construit 4 blocuri care sunt vândute şi locuite integral, două din aceste blocuri dispunând de terasă circulabilă amenajată cu jacuzzi, baldachine şi având privelişte către Tâmpa şi munţii Postăvarul.

Am oferit aici de la garsoniere la apartamente cu 3 camere, având suprafeţe generoase, într-un excelent raport calitate-preţ. Aprecierea proprietarilor şi feedback-ul pozitiv primit din partea acestora, ne-au încurajat să continuăm, însă de dată această într-o altă locaţie, în Braşov, pe strada Orizontului nr. 2, intersecţie cu 13 Decembrie.

La acest proiect am început vânzările la începutul anului 2017 pentru faza I de dezvoltare formată din 2 blocuri P+4, iar în acest moment oferim 2 disponibilităţi pentru apartamente cu 3 camere în blocul3 - finalizat si întabulat, mai multe structuri şi suprafeţe pentru blocul 4 cu finalizare în perioada decembrie-februarie 2022.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office