• An predare
  Finalizat
 • Camere
  5 camere
 • Suprafeţe
  153 mp
 • Preţuri
  89.000 € - 98.000 €
+4
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 20 Ianuarie 2021

Ansamblul Bella Casa reprezintă soluţia locativa ideală pentru persoanele active ce lucrează în zonele de Nord şi Vest ale Bucureştiului.
Am pregătit un cadou extraordinar pentru cei care se hotărăsc să se mute în BellaCasa Residence. Mobilier bucătărie Cadou!... vezi mai mult

Ansamblul Bella Casa reprezintă soluţia locativa ideală pentru persoanele active ce lucrează în zonele de Nord şi Vest ale Bucureştiului.
Am pregătit un cadou extraordinar pentru cei care se hotărăsc să se mute în BellaCasa Residence. Mobilier bucătărie Cadou!

Vila Bella Casa, este soluţia locativă ideală pentru persoanele active ce lucrează în zonele de Nord şi Vest ale Bucureştiului. Suprafaţa vilei, dispusa P+1, este de 152 mp construiţi incluzând şi terasele (cu o suprafaţă utilă interioară a casei de 110 mp utili), terenul având o suprafaţă între 240 - 250 mp. Cota indiviză de teren aferentă drumului de acces este de 45 mp şi este oferită în mod GRATUIT de către dezvoltator viitorilor locatari.

Vila Bella Casa are o structură de rezistenţă calculată pentru cutremure de peste 8 grade Richter şi este executată din grinzi şi stâlpi continui din beton prevăzuţi cu centuri şi cărămidă portantă Soceram 290/240/188, lider naţional în materie de calitate privind acest produs. Este foarte bine izolată termic, asigurând un consum redus de energie atât pentru a se păstra răcoarea pe timp de vară cât şi pentru a se încălzi iarna. În ceea ce priveşte materialele de finisaje, datorită experienţei noastre de peste 15 ani în materie de comercianţi de materiale pentru amenajări şi finisaje, am folosit numai materiale testate de-a lungul timpului, şi mai exact, tot ceea ce este mai bun dintre acestea.

Vila Bella Casa este amplasată în cadrul complexului rezidenţial Bella Casa Residence.

Descriere materiale:

- O foarte bună izolare termică realizată din cărămidă Soceram 290/240/188 şi polistiren expandat de 10 cm grosime, vată bazaltică pentru izolare acoperiş, plăci ceramice de la fabrici cu tradiţie din Spania şi Italia, uşi de interior şi parchet Classen Germania, tâmplărie Rehau Germania cu geam termoizolant, fereastră de mansarda Velux.
- La parter se afla living, dining, bucătăria, o baie, un dormitor, spaţii de depozitare, vestibul şi terasă
- La etaj se află dormitorul matrimonial cu baia proprie, plus alte două dormitoare cu o baie comună
Peste toate, mai avem şi un pod circulant, cu lumină naturală, în care poţi depozita o grămăda de lucruri.
Zona în care este amplasat Bella Casa Residence este de-a dreptul superbă, fiind o zonă verde, înconjurată de păduri, un cadru natural cu totul deosebit, în care cu siguranţa oricine şi-ar dori să trăiască.
- Complexul Bella Casa Residence va avea în dotare parc de joaca pentru copii, parc de recreere pentru adulţi.
Despre complexul Bella Casa Residence:
Bella Casa Residence, situat în zona metropolitană de NV a Bucureştiului (zona Săbăreni, pe direcţia Chitila-Gulia-Tărtăşeşti), este un complex ce va conţine un numar de 60 unităţi locative ce vor fi construite în 3 etape de execuţie.

Complexul Bella Casa Residence va avea în dotare parc de joacă pentru copii, parc de recreere pentru adulţi, precum şi spaţii destinate pentru o viitoare grădiniţa şi un magazin mixt necesar deservirii locatarilor.

Zona în care este amplasat Bella Casa Residence este de-a dreptul superbă, fiind o zonă verde, înconjurată de păduri, un cadru natural cu totul deosebit, în care cu siguranţă oricine şi-ar dori să trăiască. Pentru a va asigură că cele descrise de noi corespund realităţii, vă aşteptăm într-o vizită la faţa locului, iar în cazul în care veţi constata că lucrurile nu stau întocmai, vă vom despagubi cu cheltuielile aferente deplasării dvs !
Avantaje ale complexului Bella Casa Residence:Aer curat
- O oază de sănătate în viaţa ta! Complexul se află poziţionat între două păduri mature ce oferă aer curat şi liniştea de care cu toţii avem nevoie acasă!
Acces ultra rapid în Bucureşti
- În doar 15 min ajungi la Piaţa Presei Libere, pentru a ajunge la Universitate ai nevoie de doar 30 min.
Cotă indiviză drum
- Cotă indiviză de teren aferentă drumului de acces ce revine fiecarui lot de casă din cadrul complexului este de 45 mp/casă şi este oferită în folosinţă GRATUITĂ de către dezvoltator cumpărătorilor.
O casă modernă
- O casă spaţioasă la standarde înalte de calitate şi execuţie.
Raport calitate preţ
 - La un cost final de 460 euro/mp cu tva inclus sigur vei înţelege de ce trebuie să te grăbeşti.
Distanţe foarte mici
- Distanţe foarte mici faţă de: Zona comercială Băneasa Ikea, Zona comercială Coloseum, Zona comercială Militari, Grădina Zoo, Water park Militari, stadion Concordia Chiajna, autostrăzile A1 si A3
Dezvoltare fără inconveniente
- Dezvoltarea etapelor viitoare ale complexului se va face folosind un acces lateral iar perspectiva vizuală către zona de şantier în lucru va fi protejată, astfel nu veţi fi afectaţi de nici un inconvenient.

TIPOLOGII CASE:

- Casă tip I,   cu teren de 250 mp - 99.900 euro
- Casă tip II,  cu teren de 375 mp - 110.000 euro
- Casă tip III, cu teren de 500 mp - 120.000 euro

Galerie ansamblu

+ 2 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieOctombrie 2015
 • Start vânzareOctombrie 2015
 • Vizualizare modelIulie 2017
 • FinalizareOctombrie 2019

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Acces securizat

Parc

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Case

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
5 153 mp 89.000 - 98.000

Detalii proprietăţi

Casa de vânzare 5 camere, în Bucureşti, zona Nord

59.900

Bucureşti, Zona Nord

Vila la rosu,complex rezidential,asfalt,toate utilitatle trase,padure

 • 5 camere
 • 115 mp
 • P+3E
Casa de închiriat 5 camere, în Bucureşti, zona Nord

600 €/lună

Bucureşti, Zona Nord

Vila individuala,complex rezidential,paduri,Sabareni,600 e+tva

 • 5 camere
 • 115 mp
 • P+1E
Casa de vânzare 5 camere, în Bucureşti, zona Nord

120.000

Bucureşti, Zona Nord

Complex vile individuale,asfalt,toate utilitatile,20 min centru

 • 5 camere
 • 110 mp
 • P+1E+M

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Bella Casa Residence

vilecaseieftine.ro/

Bella Casa Residence, un complex dezvoltat de către Bella Casa si situat în zona metropolitană de NV a Bucureştiului (zona Săbăreni, pe direcţia Chitila-Gulia-Tărtăşeşti), va conţine un numar de 60 unităţi locative ce vor fi construite în 3 etape de execuţie.
Bella Casa este un comerciant şi distribuitor de importanţă majora în domeniul materialelor de construcţii pentru amenajari interioare, creator de interioare.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office