Liziera de Lac

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 03 Martie 2022

Liziera de Lac este mai mult decât un proiect rezidenţial, este locul în care se naşte o viitoare comunitate, adaptat la nevoile de locuire curente.... vezi mai mult

Liziera de Lac este mai mult decât un proiect rezidenţial, este locul în care se naşte o viitoare comunitate, adaptat la nevoile de locuire curente.

Prezentare

Situată în sud - estul Bucureştiului, într-o zonă înconjurată de lac, pădure şi câmpuri verzi, Liziera de Lac oferă o alternativă la agitaţia stilului de viaţă urban, fără a face rabat de la confortul oferit de facilităţile unui oraş.

Am gândit o comunitate în care natura domină – 52% din complex sunt spaţii verzi.
 
În acelaşi timp ştim cât de important este să ai acces la toate facilităţile care îţi fac viaţa mai uşoară şi să poţi ajunge rapid în oraş atunci când ai nevoie.
 
De aceea am construit drumul de acces cu ieşire pe autostradă A2 care te duce în doar 15 minute la staţia de metrou Anghel Saligny şi zona comercială Pallady.
 
Prima fază de dezvoltare a proiectului cuprinde 94 de case cu curte, grădiniţă, community hub cu spaţii de co-working, spaţii comerciale şi de petrecere a timpului liber, piscină şi terenuri sportive, promenadă pe malul lacului, toate înconjurate de natură.
 
Punem natura şi mediul înconjurător pe primul loc. Investim într-o dezvoltare sustenabilă cu soluţii şi facilităţi prietenoase cu mediul şi prioritate pentru spaţiile verzi.
 
Hai să descoperi un microunivers unic, cu lac, pădure şi facilităţi urbane avangardiste, la doar 15 minute distanţă de Bucureşti.

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Sală de sport

Acces securizat

Supermarket

Piscină

Parc

Supraveghere video

Parcare subterană / supraterană

Locație

Zona Est, Bucuresti

Finalizat

Dezvoltator

Proiecte finalizate în România:

-Victoria Park Office Center;
-Militari Shopping Center;
-West Park Retail Militari;
-Fashion House Outlet Militari;
-Proiecte în dezvoltare;
-Liziera de Lac Rezidenţial;
-Fashion House Outlet Pallady;
-Peste 20 de proiecte dezvoltate în Belgia, Polonia, România, Rusia.