• An predare
  Septembrie 2021
 • Camere
  1 - 3 camere
 • Suprafeţe
  38 mp - 74 mp
 • Preţuri
  43.600 € - 85.000 €

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 09 Aprilie 2021

Titan Apartments este un nou proiect rezidenţial dezvoltat de MediaCity, în cartierul Titanul Nou, alcătuit din cinci imobile, cu regim mic de înălţime: P+3E.

Cele 160 de unităţi - garsoniere şi apartamente cu două şi trei camere, sunt gândite pentru confortul tău, spaţioase şi eficient compartimentate.
Suprafeţele utile sunt cuprinse între 32 mp şi 77 mp, iar preţurile încep de la 40,0... vezi mai mult

Titan Apartments este un nou proiect rezidenţial dezvoltat de MediaCity, în cartierul Titanul Nou, alcătuit din cinci imobile, cu regim mic de înălţime: P+3E.

Cele 160 de unităţi - garsoniere şi apartamente cu două şi trei camere, sunt gândite pentru confortul tău, spaţioase şi eficient compartimentate.
Suprafeţele utile sunt cuprinse între 32 mp şi 77 mp, iar preţurile încep de la 40,000 Euro + 5% TVA, ceea ce facilitează finanţarea prin Programul Prima Casă.

Galerie ansamblu

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Lift

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
1 38 mp - 42 mp 43.600 - 47.400
2 53 mp - 58 mp 61.100 - 66.700
3 69 mp - 74 mp 79.750 - 85.000

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

MEDIA CITY

MediaCity, partenerul tău de succes din 1996

În cei 23 de ani de activitate, MediaCity a contribuit cu numeroase proiecte rezidenţiale la dezvoltarea pieţei imobiliare din România, începând de la crearea conceptelor, asigurarea finanţării, dezvoltarea şi construcţia imobilelor, până la promovarea şi vânzarea acestora. Am dezvoltat 11 proiecte rezidenţiale de succes.

Gândim concepte îndrăzneţe, construim proiecte temerare şi oferim soluţii optime, pentru nevoile clienţilor noştri. Calitatea, corectitudinea, eficienţa, durabilitatea şi flexibilitatea sunt principii care se regăsesc în toate serviciile şi soluţiile MediaCity şi reprezintă fundaţia propriilor noastre proiecte rezidenţiale.

Am sprijinit peste 1000 de tranzacţii imobiliare.
Am oferit consultanta şi soluţii financiare viabile partenerilor noştri: dezvoltatori imobiliari, constructori, instituţii financiare, instituţii de stat, cumpărători sau proprietari, în peste 1000 de tranzacţii imobiliare de succes.

Expertiza noastră în cele mai importante segmente imobiliare – rezidenţial, investiţii, consultanţă, evaluare şi parteneriatele solide cu cei mai buni consultanţi din domeniul financiar-bancar ne permit să vă oferim servicii şi soluţii potrivite.

Am realizat peste 5,000 de rapoarte de evaluare pentru zeci de clienţi. Departamentul de Evaluare al MediaCity este alcătuit din membri titulari, membri acreditaţi şi verificatori autorizaţi ANEVAR, care deţin competenţe în evaluarea de proprietăţi imobiliare, evaluarea de bunuri mobile, evaluarea de întreprinderi şi în verificarea rapoartelor de evaluare pentru proprietăţi imobiliare.

Echipa noastră beneficiază de o bună cunoaştere a pieţei imobiliare, a costurilor, a cererii şi ofertei, a legislaţiei şi a reglementărilor în vigoare, prin sinergia departamentelor complementare – de dezvoltare şi consultanţă imobiliară. Abordarea noastră este una flexibilă, reuşim să oferim soluţii customizate, care să răspundă nevoilor specifice ale pieţei. Lucrăm cu eficienţă şi rapiditate, şi livrăm servicii de evaluare de calitate, respectând termene limită.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Vanzari