Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 26 Iulie 2022

The Suburb se află în oraşul Buftea, o oază de linişte unde ai toate facilităţile de care ai nevoie pentru un trai confortabil. Amplasat într-o zonă înconjurată de păduri şi lacuri, ansamblul rezidenţial The Suburb este locul în care utilităţile oraşului se îmbină cu liniştea naturii.... vezi mai mult

The Suburb se află în oraşul Buftea, o oază de linişte unde ai toate facilităţile de care ai nevoie pentru un trai confortabil. Amplasat într-o zonă înconjurată de păduri şi lacuri, ansamblul rezidenţial The Suburb este locul în care utilităţile oraşului se îmbină cu liniştea naturii.

Ansamblul The Suburb este format din 19 corpuri de clădire P+3E+4E duplex cu peste 490 de apartamente de 2,3 şi 4 camere sau tip studio. Preţurile avantajoase, finisajele de calitate şi eficienţa energetică sunt doar câteva motive pentru care să te alături comunităţii The Suburb.

Colţul tău de linişte din Buftea

O multitudine de beneficii te aşteaptă în cea mai mare comunitate rezidenţială din Buftea:

Ajungi în 15 minute în Bucureşti.

Eşti suficient de aproape de oraş, dar te bucuri pe deplin de liniştea suburbană. Ajungi în Bucureşti în doar 15 minute folosind trenul care te duce direct în Gara de Nord.

Linişte şi relaxare

În apropierea ansamblului rezidenţial ai mai multe zone de relaxare în aer liber, fiind o zonă ideală pentru tinerele familii. Palatul şi capela Ştirbei, turnul de apă, pădurea şi lacul Buftea sunt doar câteva dintre atracţiile locale.

Comunitate privată

The Suburb îşi propune să construiască cea mai mare comunitate rezidenţială din Buftea. Uită de agitaţia zilnică a Bucureştiului şi alătură-te unei comunităţi în care liniştea ta este pe primul loc.

Preţuri accesibile

Costurile de achiziţie ale apartamentelor The Suburb le fac accesibile familiilor la început de drum, persoanelor pe cont propriu şi tuturor celor care îşi doresc un spaţiul al lor, pe care să-l numească acasă.

Grădiniţă

Dacă ai copii, înţelegi importanţa unei grădiniţe bune în apropierea casei. Micuţul tău se va dezvolta, va învăţa lucruri noi şi va socializa într-o grădiniţă modernă şi cu staff profesionist.

Liniştea zonei în care vei locui este întregită de toate facilităţile de care ai nevoie pentru un trai confortabil: magazine, supermarketuri, piaţă, sală de fitness, creşe, grădiniţe, şcoli, spitale, policlinici, zone de relaxare, instituţii financiar bancare şi mijloace de transport în comun.

Materiale alese pentru siguranţă şi confort.

Toate materialele folosite atât la structura construcţiei, cât şi la finisajele interioare şi exterioare au fost alese cu grijă pentru siguranţa şi confortul tău. Structură de rezistenţa din beton armat, compartimentările cu pereţii groşi, izolaţiile de ultimă generaţie şi finisajele de la furnizori de top sunt doar câteva motive pentru care un apartament The Suburb este alegerea bună pe termen lung.

Finisaje moderne pentru o viaţă lipsită de griji.

Apartamentele sunt complet finisate, astfel că singura ta grijă rămâne alegerea mobilierului şi al decorului preferat. Fiecare apartament dispune de pardoseli (parchet şi gresie), tâmplărie interioară completă, izolaţie şi toate obiectele sanitare de bază deja montate. Instalaţiile termice şi de ventilaţie asigură o temperatură optimă şi o calitate superioară a aerului din încăperi, iar instalaţiile electrice sunt concepute pentru 100% siguranţă pentru toţi membrii familiei.

Alătură-te comunităţii The Suburb şi descoperă o zonă rezidenţială concepută pentru confortul şi liniştea ta şi a familiei tale!

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Sală de sport

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Lift

Parc

Parcare subterană / supraterană

Locație

Strada Santierului numarul 4, zona Central, Buftea

43 luni până la finalizare

Dezvoltator

COMNORD DEVELOPMENT

Alte telefoane

Comnord Develoment - 30 de ani de Excelenţă şi Performanţă în proiecte imobiliare Premium din România


Prin Comnord Development aducem la un loc toate entităţile necesare întregului proces de creare, proiectare şi execuţie ale unui proiect gândit şi conceput la cele mai înalte standarde.


Până acum am dezvoltat cu succes proiecte ambiţioase în cele mai bine cotate zone ale capitalei Primăverii, Herăstrău, Dorobanţi, Băneasa, Kiseleff şi nu numai, iar asta ne pune pe lista celor mai de impact companii din industria imobiliară din România.


5 companii, un singur partener de încredere: Grupul COMNORD este format din 5 entităţi care laolaltă întregesc procesul proiectării, optimizării, construcţiei, vânzării şi închirierii de imobile.


CNO Techno construct: Compania, specializată în construcţii la cheie, asigură execuţia pentru diverse proiecte rezidenţiale, dar şi construcţii de tipul clădiri de birouri sau hale.


Procema RWP: Suntem Lider în România în domeniul oţelului beton, al plaselor sudate şi al elementelor preasamblate.


Procema Imob: Deţinătoarea unui portofoliu complex, în continuă dezvoltare, compania deţine o serie de imobile, puse spre închiriere, în cele mai căutate zone ale Bucureştiului.


Procema Perlit: Procema Perlit are o experienţă de aproape 50 de ani în producţia de perlit expandat, iar din 2007, prin intermediul tehnologiei avansate, produce perlit expandat pentru sisteme de izolaţii termice şi fonice.


Girueta: Girueta Ş.A. este una dintre cele mai cunoscute şi performanţe companii din România de instalaţii de ridicare (macarale turn etc) şi manipulare, cu o experienţă de peste 75 de ani în domeniu.