Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 13 Decembrie 2022

Ansamblul rezidenţial de case individuale are ca scop principal să ofere proprietarilor un raport cât mai bun cost-beneficiu, situat într-o locaţie cu o privelişte superbă, liniştită şi uşor accesibilă. Este amplasat într-o zonă metropolitană a Clujului foarte frumoasă, cu o panoramă deosebită şi usor accesibilă atât cu maşina cât şi cu mijlocele de transport în comu... vezi mai mult

Ansamblul rezidenţial de case individuale are ca scop principal să ofere proprietarilor un raport cât mai bun cost-beneficiu, situat într-o locaţie cu o privelişte superbă, liniştită şi uşor accesibilă. Este amplasat într-o zonă metropolitană a Clujului foarte frumoasă, cu o panoramă deosebită şi usor accesibilă atât cu maşina cât şi cu mijlocele de transport în comun.

Cartier de case aerisit cu distanţare corespunzătoare între proprietăţi

Zona este foarte liniştită, teren drept, luminos, privelişte frumoasă, drum privat de lăţime 8 metri cu acces direct din drumul asfaltat.

Având 2 drumuri de acces către zona centrală a mun. Cluj-Napoca, există posibilitatea de a ajunge la locaţii importante din centru în foarte scurt timp, aproximativ 15-18 minute, în functie de trafic.

Misiunea noastră este de a construi case individuale trainice, comode în utilizare şi eficiente din punct de vedere energetic, toate acestea la cel mai mic preţ posibil. Am optat pentru exploatarea maximă a spaţiului şi asigurarea de funcţiuni multiple ale acestuia.

Proiectul este conceput să suporte orice modificări dorite de proprietar. Orice detaliu contează, de aceea oferim posibilitatea viitorilor cumpărători de a-şi personaliza locuinţa după dorinţele acestora.

Contactaţi-ne şi cu siguranţă vă vom satisface exigenţele!

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Acces securizat

Supraveghere video

Parcare subterană / supraterană

Locație

Strada Valea Seacă, Popesti, zona Periferie, Cluj-Napoca

9 luni până la finalizare

Dezvoltator