• An predare
  Decembrie 2020
+26
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 30 Mai 2020

Bine ai venit la Colina Nouă, locul în care clădim o comunitate, diferit de orice alt proiect imobiliar sau conglomerate de case.
Colina Nouă se întinde pe 140 de hectare unde dorim să redefinim modul în care ne raportăm la viaţa de zi cu zi, având în minte cel mai important lucru FAMILIA.... vezi mai mult

Bine ai venit la Colina Nouă, locul în care clădim o comunitate, diferit de orice alt proiect imobiliar sau conglomerate de case.
Colina Nouă se întinde pe 140 de hectare unde dorim să redefinim modul în care ne raportăm la viaţa de zi cu zi, având în minte cel mai important lucru FAMILIA.

Colina Nouă: Locul în care ne creştem copiii.

Cu o arhitectură studiată şi controlată de către o echipă internaţională de arhitecţi, ne asumăm un angajament ferm faţă de design până în cele mai mici detalii şi oferim o nouă perspectivă asupra conceptului de comunitate urbană.

Bine ai venit la Colina Nouă.

Ai ajuns pe domeniul unei viziuni născută acum mai bine de 10 ani.

“În anul 2006 am început să mă gândesc la un nou mod de a trăi.Am visat la un loc unde oameniialeg să trăiască, în mod natural, în armonie unii cu alţii şi cu natura. Un loc unde totul creşte în jurul a ceea ce este cu adevărat important: familia”.  

Don Lothrop,
Vizionar/Investitor

Un nou mod de a trăi:

Desfăşurată pe o suprafaţă de 140 de hectare, Colină Nouă se ridică pe o fundaţie solidă, clădită din dorinţa de a redefini modul în care ne raportăm la viaţa de zi cu zi. Construind cu natura şi nu împotriva ei, am dezvoltat o nouă perspectivă asupra principiului de comunitate urbană.

Redefinirea modului în care ne raportăm la viaţa de zi cu zi, are la bază câteva principii fundamentale: sănătate, proximitate, simplificare, confort, siguranţă, sustenabilitate, infrastructură şi comunitate.

Cu o arhitectură studiată şi controlată de către o echipă internaţională de arhitecţi, Colina Nouă îşi asumă un angajament ferm faţă de design până în cele mai mici detalii. Construim cu natura şi nu împotriva ei, într-un mediu natural nealterat. Construim case sustenabile din materiale de cea mai bună calitate şi cu indici de eficienţă energetică apropiaţi de cei ai caselor pasive. Comunitatea noastră va beneficia de o infrastructură modernă şi de proximitatea multor facilităţi care se vor diversifica în etapele viitoare ale proiectului.
Indiferent de casa pe care o vei alege, vei avea acces la acelaşi nivel premium de dotări şi finisaje.

Proiectam având în minte cel mai important lucru: Familia

Am proiectat fiecare element având în minte cel mai important lucru FAMILIA. Amplasarea caselor, aleile, zonele verzi, parcurile de joacă şi zonele de petrecere a timpului liber vor simplifica viaţa tuturor şi vor aduce un plus de siguranţă.

Elementul esenţial este şcoala. Un centru educaţional inovator îşi va deschide porţile pentru grupele de grădiniţă începând cu prima fază a proiectului. Cu un design modern şi un sistem de predare romano- finlandez , Centrul Educaţional Colina va fi accesibil pe jos sau cu bicicleta tuturor membrilor comunităţii noastre şi va organiza o mare parte din cursuri şi activităţile extraşcolare în aer liber. În fiecare an se vor adăuga treptat clasele primare şi gimnaziale.

De la 28 de case la un orăşel:

De la ferma de legume, restaurante sau cafenele, în timp, micul nostru orăşel va avea o multitudine de facilităţi printre care şcoală cu programe educaţionale inovative, centru de recreaţie şi fitness, parcuri şi locuri de joacă, clinică medicală, facilităţi pentru vârstnici, zonă comercială, centru de afaceri şi evenimente.

La final vom fi câteva mii de locuitori care împărtăşesc aceleaşi valori şi pentru care o casă nu e doar o locuinţă, ci şansa unor experienţe pline de însemnătate în mijlocul unei comunităţi puternice.

Cea mai mare fermă organică de legume lângă casa ta.

Un design prietenos cu mediul şi amplasarea comunităţii în mijlocul naturii nu pot decât să încurajeze un stil de viaţă activ şi sănătos.

La Colina Nouă poţi să descoperi natura de-a lungul kilometrilor de trasee şi poteci şi poţi alege zarzavaturi de la cea mai mare fermă organică de legume din zona Clujului - Colina Farms care oferă comunităţii produse sănătoase, crescute fără chimicale, unde vei putea să îţi cultivi straturile tale.

Design 360 ° şi landscaping integrat:

La Colina Nouă ne-am asumat un angajament faţă de design până în cele mai mici detalii. Suprafaţa imensă de 140 de hectare ne ajută să controlăm atât arhitectura cât şi partea de amenajări exterioare. Oriunde îţi vei întoarce privirile vei vedea pur şi simplu: design.

Ne preocupă toate aspectele vizuale, de la indicatoarele stradale şi designul băncilor, până la proiectarea spaţiilor verzi şi a locurilor de joacă.

Zonele verzi vor fi amenajate complet conform indicaţiilor peisagiştilor noştri, inclusiv grădinile caselor care vor fi predate cu gard viu perimetral şi arbori decorativi plantaţi pe limită de proprietate, iar zona de curte din spate însămânţată cu iarbă.

Arhitectură contemporană şi dotări de ultimă generaţie:

Toate casele se vor încadra în clasa energetică A şi vor avea incluse în pachetul standard de dotări: pompă de căldură, panouri solare, sistem de ventilare cu aport de aer proaspăt şi recuperare de energie, climatizare, încălzire în pardoseală, interfaţă SMART pentru a putea controla cele mai importante funcţii direct de pe telefonul tău. Garajele şi parcările sunt proiectate pentru a facilita alimentarea maşinilor electrice.

La Cheie:

Ne-am sumat designul până la capăt şi alături de echipă de arhitecţi şi designeri de interior vom preda fiecare casă, la cheie, finisată cu cele mai bune materiale de la producători de top: parchet din lemn stratificat uleiat pretabil pentru încălzirea în pardoseală; băile placate cu ceramica rectificată Marazzi Italia şi dotate cu obiecte sanitare Ideal Standard , duşuri şi robinete Hans Grohe şi mobilier personalizat; tavane placate cu rigips şi iluminat ambiental integrat; terase complet finisate cu deck din lemn de pin nordic termotratat Lunawood; faţade placate cu lemn şi piatră naturală; tâmplărie de ce-a mai bună calitate, cu 3 foi de sticlă cu protecţie solară.

Credem că acest nivel de dotări în combinaţie cu locaţia şi mediul natural, designul 360⁰ şi infrastructura modernă, vor redefini noţiunea de confort.

Nu doar case, ci o comunitate:

“Un loc frumos pentru minţi frumoase ” spune un membru al echipei noastre când vorbeşte despre Colina Nouă. Un loc în care probabil vom găsi oameni cu preocupări comune, aspiraţii comune, oameni care preţuiesc lucrul bine făcut, natură, stilul de viaţă sănătos şi în compania cărora te vei simţi relaxat.

Galerie ansamblu

Vezi clip video
+ 25 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieAugust 2019
 • FinalizareDecembrie 2021

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Sală de sport

Supermarket

Parc

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Detalii proprietăţi

Casa de vânzare 5 camere, în Cluj-Napoca, zona Exterior Nord

213.000 €+TVA

Cluj-Napoca, Zona Exterior Nord

Barn House 200- o reintrerpretare modernă a șurii tradiționale

 • 5 camere
 • 200 mp
 • P+1E+M
Casa de vânzare 4 camere, în Cluj-Napoca, zona Exterior Nord

185.700 €+TVA

Cluj-Napoca, Zona Exterior Nord

Barn House 175-O reinterpretare moderna a surii traditionale

 • 4 camere
 • 175 mp
 • P+1E+M
Casa de vânzare 5 camere, în Cluj-Napoca, zona Nord

306.000 €+TVA

Cluj-Napoca, Zona Nord

Casa Bunicii- un echilibru controlat între tradițional și modern

 • 5 camere
 • 238.95 mp
 • P+1E+M
Casa de vânzare 6 camere, în Cluj-Napoca, zona Exterior Nord

327.500 €+TVA

Cluj-Napoca, Zona Exterior Nord

Vila Noua- cea mai contemporana abordare arhitecturala dintre casele Colina Nouă

 • 6 camere
 • 311 mp
 • P+1E+M
Casa de vânzare 5 camere, în Cluj-Napoca, zona Exterior Nord

185.700 €+TVA

Cluj-Napoca, Zona Exterior Nord

Barn House 175- Duplex finisat la Cheie

 • 5 camere
 • 175 mp
 • P+1E+M
Casa de vânzare 6 camere, în Băbuţiu

388.000 €+TVA

Băbuţiu

Conacul Urban- Suprafete generoase, semineu si parter înalt

 • 6 camere
 • 330 mp
 • D+P+1E+M

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Colina Noua

www.colinanoua.ro/

Soimeni Parc SA

Ne asumăm un angajament ferm faţă de design până în cele mai mici detalii şi oferim o nouă perspectivă asupra conceptului de comunitate urbană. Avem o echipa puternică de colaboratori si parteneri care ne sunt alături pentru realizarea acestui proiect unic. 

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office