• An predare
  Decembrie 2021
 • Camere
  2 - 3 camere
 • Suprafeţe
  52 mp - 84 mp
 • Preţuri
  104.000 € - 159.000 €
+11
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 23 Martie 2021

Cochet, Modern şi Calitativ sunt principalele 3 atribute ale noului nostru ansamblu de pe strada Decebal 72. Acesta va pune la dispoziţie un număr de 16 apartamente, locuri de parcare subterane şi supraterane.... vezi mai mult

Cochet, Modern şi Calitativ sunt principalele 3 atribute ale noului nostru ansamblu de pe strada Decebal 72. Acesta va pune la dispoziţie un număr de 16 apartamente, locuri de parcare subterane şi supraterane.

Prezentare

Avem onoarea să vă prezentăm un nou imobil situat în cartierul Mărăşti în apropierea podului de pe strada Fabricii, acesta find situat pe strada Decebal nr. 72.

Proiectul nostru se remarcă prin arhitectura modernă, calitatea superioară a construcţiei şi a materialelor folosite şi în special intimitatea oferită de dimensiunile mici ale imobilului, acesta fiind constituit din doar 16 apartamente.

Proprietăţile oferite spre vânzare sunt constituite din apartamente de 2 camere pentru cumpărătorii care îşi doresc o proprietate ideală pentru o familie mică sau o investiţie sigură şi de durată. În ansamblu se mai regăsesc, în număr limitat, apartamente de 3 camere cu suprafeţe generoase şi un view extraordinar, datorită poziţionării în partea superioară a construcţiei.

Locurile de parcare pentru imobil se regăsesc în subteranul imobilului şi în curtea cu acces securizat, accesul fiind făcut într-o manieră modernă şi economă, lift pentru autovehicule de producţie nemţească.

Vă aşteptăm la biroul nostru de vânzări!

Galerie ansamblu

+ 9 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieIanuarie 2021
 • Start vânzareFebruarie 2021
 • Vizualizare modelIulie 2021
 • FinalizareDecembrie 2021

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Lift

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
2 52 mp - 56 mp 104.000 - 112.000
3 69 mp - 84 mp 131.000 - 159.000

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

DECEBAL 72

Activăm cu mândrie pe piaţa construcţiilor civile din Cluj-Napoca din anul 2006, de-a lungul timpului am încheiat 9 proiecte rezidenţiale de mici şi mari dimensiuni.

În perioada recentă ne mândrim cu 5 proiecte: unul pe strada Arţarului cu 12 apartamente, pe strada Dealul de Jos cu 10 apartamente, strada Şcolii cu 32 apartamente şi 2 proiecte de case pe strada Odobeşti şi Arţarului.

Ultimul proiect cu care ne mândrim este Albiei Residence, iar pentru acest proiect vom păstra cel puţin aceeaşi calitate, vă aşteptam să ne oferiţi un feedback.

Istoric

Indisponibil

Cluj-Napoca, Zona Marasti

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office