Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 12 Septembrie 2022

Sol Residence este primul ansamblu de case certificate Passive House și cheltuieli ZERO la utilități timp de 10 ani!
Casele sunt superfinisate, grupate într-un ansamblu cu acces restricționat, beneficiază de integrare smart home, atât în interior cât și pentru grădini și spațiile comune.

Fii inovator alegând calitatea asigurată de prefabricare, alege sănătatea familiei tale și alege să fii unul dintre cei care pun preț pe sustenabilitate. Alege un pl... vezi mai mult

Sol Residence este primul ansamblu de case certificate Passive House și cheltuieli ZERO la utilități timp de 10 ani!
Casele sunt superfinisate, grupate într-un ansamblu cu acces restricționat, beneficiază de integrare smart home, atât în interior cât și pentru grădini și spațiile comune.

Fii inovator alegând calitatea asigurată de prefabricare, alege sănătatea familiei tale și alege să fii unul dintre cei care pun preț pe sustenabilitate. Alege un plus de valoare pentru viața de zi cu zi!

SOL Residence - Primul Ansamblu de case Pasive Premium Plus din România

Sol Residence îţi oferă o casă exclusivistă superfinisată, certificata PassivHaus, într-un ansamblu privat cu acces restrictionat, în cel mai verde cartier al oraşului, cu o panoramă garantată şi acces facil spre zonele de interes.

Casele sunt amplasate într-una din puţinele zone rezidenţiale cu adevărat verzi ale oraşului, oferind o superbă panoramă, în special la apus. Ansamblul e înconjurat de livezi şi pajişti, iar în apropiere se află pădurea Feleac, o oază de linişte pentru cei care apreciază plimbările în natură. cu nenumărate posibilităţi de plimbare.

Întregul cartier este unul exclusivist, cuprins în principal din case individuale cu un design contemporan, iar conform planurilor de urbanism, zona va rămâne exclusiv de case.

Casele reprezintă un etalon în ceea ce priveşte sustenabilitatea, economia, integrarea tehnologiei şi girja faţă de mediu. Peste 95% din materialele folosite sunt de origine naturală, iar tehnicile de construcţie, de la fundaţie până la ultimele detalii de finisaje au în vedere sănătatea locatarilor -spre exemplu nici unul din materialele de construcţie folosite nu emite compuşi volatili în aerul din interior. Mai mult, se folosesc materiale absorbante pentru chimicale toxice, care pot proveni din mobilarea casei, astfel având un control suplimentar asupra sănătăţii aerului interior.

Printre facilităţile regăsite putem enumera: sisteme de ventilaţie integrate cu pompă de căldură şi boiler ACM, pentru o temperatură constantă şi ideală atât a aerului ambiental cât şi a apei calde menajere. De asemenea, sistemul de iluminat este integrat, jaluzele exterioare automatizate, senzori de incendiu/inundaţie, posibilitate de creare de scenarii smart pentru automatizarea casei în funcţie de nevoile fiecărei familii.

Construim cu responsabilitate la standarde înalte de calitate şi confort. Cu focus pe design şi funcţionalitate, proiectele noastre rezidenţiale se aliniază standardelor şi tendinţelor internaţionale.

Facilităţi şi finisaje

Printre facilităţile regăsite putem enumeră: sisteme de ventilaţie integrate cu pompă de căldură şi boiler ACM, pentru o temperatură constantă şi ideală atât a aerului ambiental cât şi a apei calde menajere. De asemenea, sistemul de iluminat este integrat, jaluzele exterioare automatizate, senzori de incendiu/inundaţie, posibilitate de creare de scenarii smart pentru automatizarea casei în funcţie de nevoile fiecărei familii.

La nivel de finisaje, totul e gândit integrat şi unitar: faţade din lemn natural, terasă privată acoperită, curte interioară amenajată, opţiune de staţie de încărcare maşînă electrică. Pe interior se folosesc piese premium pentru obiectele sanitare, iar parchetul este din lemn natural stratificat. Finisajele sunt gândite în culori şi texturi naturale pentru o încadrare armonioasă în ambient.

Ansamblul este proiectat tip comunitate privată şi se livrează cu drum de acces integral amenajat, alei pietonale, loc de joacă şi relaxare.

Fiecare unitate are suprafaţă construită de 240 mp, suprafaţă utilă de 195 mp, amplasate pe parcele de teren cu suprafeţe între 298 şi 489 mp, în funcţie de poziţionarea în cadrul ansamblului.
Toate casele au două niveluri. Livingul este imens cu o deschidere de 12 metri, având perspective înspre curtea din faţa casei şi curtea din spate.

Ansamblul configurează o diversitate de compartimentări: între 3 şi 5 dormitoare, trei băi, ori un spaţiu de birou, bibliotecă ori cameră de joacă, precum şi o multitudine de spaţii adiacente.

Design

Se concentrează pe integrarea tuturor activităţilor familiale într-un spaţiu generos cu ferestre largi şi bine poziţionate pentru a maximiza lumina naturală.

Proiectul este în fază finală de execuţie, termenul de finalizare integrală fiind noiembrie 2021.

Locuinţele se predau la stadiu superfinisat, cu finisaje interioare şi exterioare complete, băi complet utilate şi corpuri de iluminat, curte şi terasă amenajată, etc. Este disponibil şi un pachet Extra cu avantaje precum iluminat exterior complet, panouri fotovoltaice, staţii de încărcare maşini şi biciclete electrice, senzori suplimentari pentru automatizări smart.

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Acces securizat

Interfon

Supraveghere video

Parcare subterană / supraterană

Locație

strada Borhanciului 153-155, zona Borhanci, Cluj-Napoca

  Staţii autobuz
  Distanță
 • Borhanci Est
  aprox. 90 m
 • Borhanci Vest
  aprox. 110 m
 • Biserica Borhanci Vest
  aprox. 620 m
 • Biserica Borhanci Est
  aprox. 640 m
 • Voievodul Menumorut Vest
  aprox. 970 m
 • Mai multe...
 • Voievodul Menumorut Est
  aprox. 980 m
 • Voievodul Gelu Vest
  aprox. 1.50 km
 • Voievodul Gelu Est
  aprox. 1.52 km
 • Violetelor
  aprox. 1.92 km
 • Theodor Pallady
  aprox. 1.93 km
  Distanță
Se afișează doar primele 15 puncte de interes situate pe o rază de 2 km față de proprietate.
Finalizat

Dezvoltator

La BIOBUILDS credem că sănătatea începe acasă.
Ne dedicăm muncă pentru a fi cei mai buni şi a aduce lumea construcţiilor pe traiectoria sustenabilităţii şi calităţii garantate. Echipa de proiectare de arhitectură, design şi inginerie concepe locuinţe eficiente energetic, cu facturi spre 0 lei, sustenabile pentru Planetă, şi sănătoase pentru oameni.

Munca noastră este marcată de inovaţie continuă, gândim şi lucrăm holistic, sistemic şi într-un mod inovator. 

Construim cu responsabilitate la standarde înalte de calitate şi confort. Cu focus pe design şi funcţionalitate, proiectele noastre rezidenţiale se aliniază standardelor şi tendinţelor internaţionale.