Paladin Residence

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 28 Februarie 2023

Paladin Residence este situat în centrul localităţii Corbeanca, pe str. Unirii, nr 216.

Reprezintă o comunitate cu peste 150 de case individuale şi duplex, cu regim de înălţime P+1E.

Fiecare casă este construită pe 250mp de teren cu o suprafaţă utilă variabilă în funcţie de nevoile clientului. Casele pot fi complet personalizate în funcţie de dorinţa proprie, dar şi de buget împreun&... vezi mai mult

Paladin Residence este situat în centrul localităţii Corbeanca, pe str. Unirii, nr 216.

Reprezintă o comunitate cu peste 150 de case individuale şi duplex, cu regim de înălţime P+1E.

Fiecare casă este construită pe 250mp de teren cu o suprafaţă utilă variabilă în funcţie de nevoile clientului. Casele pot fi complet personalizate în funcţie de dorinţa proprie, dar şi de buget împreună cu arhitectul proiectului rezidenţial.

Prezentare

Paladin Residence este un proiect imobiliar dezvoltat de MediaCity în centrul localităţii Corbeanca, pe Str. Unirii, nr 216 care astăzi numără 150 de locuinţe construite.

Pe un teren de 100.000 mp şi cu 450 ml deschidere la drumul principal, complexul de case şi vile Paladin Residence se află în zona cu cea mai dinamică şi estetică dezvoltare din întreaga comună beneficiind de proximitatea pădurilor şi salbei de lacuri care o traversează!

Situat la doar 15 km de Bucureşti, cu acces facil din autostrada Bucureşti-Ploieşti, ansamblul rezidenţial oferă comunităţii care a decis să locuiască aici o zonă în care să se bucure de aer curat şi linişte.

Clienţii noştri pot alege unul dintre tipurile de vile finisate la cheie: duplex şi case individuale, complet personalizate, pornind de la tema de proiectare până la suprafeţele alocate curţii şi spaţiului locuibil, pe care le customizează în funcţie de dorinţa proprie, dar şi de budget împreună cu arhitectul proiectului rezidenţial.

Rezidenţii ansamblului de case şi vile, Paladin Residence se pot bucura de facilităţile localităţii Corbeanca:
- zone de agrement
- spaţiu verde cu pădurea şi lacurile care traversează comuna
- spaţii comerciale
- supermarket Lidl, chiar la intrare în complexul rezidenţial Paladin Residence

Iar în incinta complexului se regăsesc toate serviciile şi utilităţile care asigură locuitorilor siguranţă şi confort:
- apă curentă
- gaze naturale
- canalizare
- curent electric
- sistem de drumuri cu circuit închis
- pază şi monitorizare
- servicii de întreţinere şi curăţenie.
Când decizi să te muţi în Paladin Residence, alegi un alt stil de viaţă, departe de agitaţia oraşului şi mai aproape de natură.

 

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Acces securizat

Supermarket

Parc

Supraveghere video

Parcare subterană / supraterană

Locație

Str. Unirii, nr 216, Corbeanca, Corbeanca

Finalizat

Dezvoltator

MediaCity, partenerul tău de succes din 1996

În cei 25 de ani de activitate, MediaCity a contribuit cu numeroase proiecte rezidenţiale la dezvoltarea pieţei imobiliare din România, începând de la crearea conceptelor, asigurarea finanţării, dezvoltarea şi construcţia imobilelor, până la promovarea şi vânzarea acestora. Am dezvoltat 11 proiecte rezidenţiale de succes.

Gândim concepte îndrăzneţe, construim proiecte temerare şi oferim soluţii optime, pentru nevoile clienţilor noştri. Calitatea, corectitudinea, eficienţa, durabilitatea şi flexibilitatea sunt principii care se regăsesc în toate serviciile şi soluţiile MediaCity şi reprezintă fundaţia propriilor noastre proiecte rezidenţiale.

Am sprijinit peste 1000 de tranzacţii imobiliare.Am oferit consultanta şi soluţii financiare viabile partenerilor noştri: dezvoltatori imobiliari, constructori, instituţii financiare, instituţii de stat, cumpărători sau proprietari, în peste 1000 de tranzacţii imobiliare de succes.

Expertiza noastră în cele mai importante segmente imobiliare rezidenţial, investiţii, consultanţă, evaluare şi parteneriatele solide cu cei mai buni consultanţi din domeniul financiar-bancar ne permit să vă oferim servicii şi soluţii potrivite.

Am realizat peste 5,000 de rapoarte de evaluare pentru zeci de clienţi. Departamentul de Evaluare al MediaCity este alcătuit din membri titulari, membri acreditaţi şi verificatori autorizaţi ANEVAR, care deţin competenţe în evaluarea de proprietăţi imobiliare, evaluarea de bunuri mobile, evaluarea de întreprinderi şi în verificarea rapoartelor de evaluare pentru proprietăţi imobiliare.

Echipa noastră beneficiază de o bună cunoaştere a pieţei imobiliare, a costurilor, a cererii şi ofertei, a legislaţiei şi a reglementărilor în vigoare, prin sinergia departamentelor complementare de dezvoltare şi consultanţă imobiliară. Abordarea noastră este una flexibilă, reuşim să oferim soluţii customizate, care să răspundă nevoilor specifice ale pieţei. Lucrăm cu eficienţă şi rapiditate, şi livrăm servicii de evaluare de calitate, respectând termene limită.

Istoric