LE VILLETTE by ETNS

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 23 Noiembrie 2022

Le Vilette este un complex de vile care urmăreşte crearea unei comunităţi efervescente, unde familiile vor face parte dintr-un grup compact, al cărui nucleu se află într-un spaţiu sigur şi sustenabil. Duplexurile sunt construite cu atenţie deosebită pentru fiecare detaliu, pornind de la o arhitectură ce pune preţ pe confort, starea de bine şi armonie.... vezi mai mult

Le Vilette este un complex de vile care urmăreşte crearea unei comunităţi efervescente, unde familiile vor face parte dintr-un grup compact, al cărui nucleu se află într-un spaţiu sigur şi sustenabil. Duplexurile sunt construite cu atenţie deosebită pentru fiecare detaliu, pornind de la o arhitectură ce pune preţ pe confort, starea de bine şi armonie.

Le Villette vă propune două tipuri de locuinţe

Prin arhitectură, design contemporan şi mixul de alegeri tehnologice, între care panourile solare ce reduc cosiderent costurile de întreţinere, ansamblul se remarcă prin estetică şi stil atemporal, asemenea proiectelor pe care dezvoltatorul le construieşte în Paris, Franţa sau Torino (Italia). Holdingul italian cu o experienţă de peste 100 de ani este prezent din anul 2017 în România, prin compania ETNS, Timişoara fiind punctul central de dezvoltare al investiţiilor din Europa de Est.

Deşi nu avem putere asupra originilor noastre, putem crea noi oportunităţi pentru cei care ne vor urma. Cu un pas mai aproape de natură, Le Villette surpinde prin esenţa sa, oferind un stil de viaţă în care tradiţia se îmbină cu modernitatea , creând o simbioză perfectă pentru cei care pun preţ pe linişte şi confort.

Respectând conduita artei de a trăi confortabil, proiectul constă în două tipuri de vile, astfel încât se potrivesc atât cu nevoile de locuire ale unei familii mici, cât şi cu caracteristicile căutate de către o familie mare. Din respect pentru natură, ambele tipuri de duplexuri se focusează pe eficienţa energetică, astfel că sunt dotate cu panouri solare. În suprafaţa proiectului sunt prevăzute spaţii verzi, ideale pentru activităţile de joacă ale copilului, dar şi pentru activităţile de socializare.

Casă un nivel

Din pasiunea pentru mediul construit şi respectând principiile tradiţie încă din anul 1987, dezvoltatorul italian al proiectul, ETNS, construieşte proiecte rezidenţiale moderne, în funcţie de necesităţile fiecăruia.

- Suprafaţa 94 mp utili, suprafaţa totală: 401 mp
- Preţ între: 135.000 euro plus tva şi 136.000 euro plus tva

53928

53929

Această zonă din apropierea Timişoarei este foarte căutată de cumpărătorii exigenţi, care doresc o locaţie liniştită, prestigioasă, suficient de aproape de toate facilităţile pe care le oferă un oraş mare, însă care îşi păstrează totodată o nota de exclusivitate. Localitatea Covaci este locaţia perfectă: oferă spaţii mari şi deschise, aer curat, o privelişte rustică şi acces facil către inima oraşului.

Complexul de vile va fi un proiect cu adevărat deosebit, care va crea o comunitate într-o continuă creştere, mereu efervescentă, însă care pune în centrul atenţiei tot ceea ce natura poate să ofere.

Finalizarea proiectului este estimată la finalul anului 2024. În momentul de faţă, ne aflăm în etapa I, care presupune parcelarea terenului. Complexul va găzdui un total de 72 de case, oferind toate facilităţile necesare pentru un stil de viaţă confortabil, liniştit şi aproape de inima naturii.

Facilități ansamblu

Interfon

Locație

Covaci

22 luni până la finalizare

Dezvoltator

Alte telefoane

Clienţii noştri sunt inima tuturor deciziilor noastre. Motiv pentru care am rămas fideli valorilor noastre: pasiunea pentru alegerea amplasamentelor, integritate, siguranţă şi încredere, eleganţă şi confort, precum şi respectul faţă de clienţi.


Avem ca şi obiectiv construirea locuinţei tale la un standar înalt al calităţii, având peste 100 de ani de experienţă acumulată şi peste 2500 de unităţi livrate în toată lumea. În Timişoara, proiectam cel deal 11 ansamblu rezidenţial.

Istoric