Building Stefan Mamaia Sat

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 16 Septembrie 2022

Proiectul Building Ştefan #întredouăape, aproape de cele mai populare plaje din Mamaia Nord, pe malul lacului Siutghiol, enumeră multiple facilităţi menite să asigure beneficii şi siguranţă investiţiei dumneavoastră.... vezi mai mult

Proiectul Building Ştefan #întredouăape, aproape de cele mai populare plaje din Mamaia Nord, pe malul lacului Siutghiol, enumeră multiple facilităţi menite să asigure beneficii şi siguranţă investiţiei dumneavoastră.

O locuinţă permanentă sau o afacere avantajoasă, în oricare dintre situaţii veţi aprecia poziţionarea acestei clădiri cu restaurant la parter şi sky lunch-sky bar – pentru a vedea marea şi lacul de la înălţime.

Compartimentarea funcţională şi eficienţa apartamentelor completează perfect nevoia dumneavoastră de spaţiu şi confort, iar locurile de parcare disponibile gratuit vă eliberează de o grijă.

Facilități ansamblu

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Lift

Supraveghere video

Parcare subterană / supraterană

Locație

M10, zona Nord, Mamaia-Sat

Progres Construcție

12 luni până la finalizare

Dezvoltator

Building Ştefan este pe piaţa imobiliară de peste 12 ani cu peste 2000 de apartamente făcute şi livrate. Misiunea noastră este aceea de a crea pentru clienţii noştri comunităţi în care se pot bucura de un trai liniştit, confortabil şi sigur. Suntem de părere că identificând, ascultând şi respectând nevoile celor care se află în căutarea unei locuinţe accesibile, vom reuşi să transformăm în cămine fericite toate apartamentele construite cu profesionalism şi responsabilitate sub emblema Building Ştefan.

Istoric