AXXIS Nova Resort & Spa

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 30 Ianuarie 2023

AXXIS Nova reprezintă singurul concept integrat de la malul mării: resort aflat pe un amplasament unic, compus din 6 blocuri cu apartamente de lux şi un hotel de 5* care va oferi servicii şi facilităţi la cel mai înalt nivel. Apartamentele se predau complet finisate, cu CT pe gaze (individuală) cu sistem de încălzire în pardoseală, AC în fiecare camera, băile complet dotate, întrerupătoare, prize şi corpur... vezi mai mult

AXXIS Nova reprezintă singurul concept integrat de la malul mării: resort aflat pe un amplasament unic, compus din 6 blocuri cu apartamente de lux şi un hotel de 5* care va oferi servicii şi facilităţi la cel mai înalt nivel. Apartamentele se predau complet finisate, cu CT pe gaze (individuală) cu sistem de încălzire în pardoseală, AC în fiecare camera, băile complet dotate, întrerupătoare, prize şi corpuri de iluminat, SMART Home instalat pentru controlul de la distanţă al CT, AC şi iluminat.

AXXIS Nova Resort & Spa - You dreamed it, we're building it!

Plaja privată de 20.000 de metri pătraţi va fi dotată cu toate facilităţile necesare unui sejur de neuitat.

Toate piscinele din complex vor fi încălzite şi vor prelungi sezonul estival chiar dacă marea nu va mai fi la fel de prietenoasă. În plus, în zona de spa a hotelului, va exista o piscină care poate fi folosită tot anul.

În complex vor exista terenuri de sport în aer liber, dar şi la interior. Zonele de promenadă prin grădina franceză, pe sub cireşii japonezi, pe lângă fântâna arteziană din piaţeta centrală sau zonele de relaxare vor completa peisajele de vis din complex.

Zona verde se întinde pe mai mult de 15.000 de metri pătraţi. Tot în complex veţi găsi spaţii de joacă interioare şi exterioare pentru copii, hotel pentru animalele de companie, turn de belvedere, restaurante, cafenele şi magazine de lux.

Terasele superioare ale clădirilor sunt zone comune de relaxare şi lounge destinate rezidenţilor. Tot pe aceste terase vor exista zone destinate panourilor solare care vor alimenta iluminatul în spaţiile comune şi vor furniza energia electrică pentru alte facilităţi din complex pentru că ne dorim să scădem cât de mult se poate costurile de întreţinere.

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Sală de sport

Acces securizat

Interfon

Piscină

Lift

Parc

Supraveghere video

Parcare subterană / supraterană

Locație

Bulevardul Mamaia Nord nr. 145, zona Nord, Mamaia

9 luni până la finalizare

Dezvoltator