Building Stefan Mamaia Nord 2

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 05 Mai 2021

Ansamblul rezidenţial Building Ştefan Mamaia Nord 2 este dedicat persoanelor care îşi doresc un cămin sau o reşedinţa de vacanţă la câţiva paşi de malul marii, în prima linie la plajă .... vezi mai mult

Ansamblul rezidenţial Building Ştefan Mamaia Nord 2 este dedicat persoanelor care îşi doresc un cămin sau o reşedinţa de vacanţă la câţiva paşi de malul marii, în prima linie la plajă .

Prezentare

Datorită poziţionării privilegiate, imobilul oferă apartamente cu vedere frontală şi laterală către mare, iar acest lucru poate fi tradus prin privelişti spectaculoase în orice moment al zilei.

Imobilul va avea o arhitectură modernă, cu o structura P+5 etaje şi un număr total de 124 de apartamente şi garsoniere ideale pentru escapade de week-end la malul marii sau pentru locuinţe permanente, confortabile şi sigure.

Apartamentele din cadrul ansamblului Building Ştefan Mamaia Nord 2 sunt spaţioase,l uminoase şi bine compartimentate, păstrând standardul ridicat de calitate în construcţii cu care v-am obişnuit. Fiecare apartament este predat la alb şi va oferă avantajul unei locaţii premium.

Ansamblul va fi prevăzut cu parcare, interfon, 2 lifturiSchindler de ultima generaţie, sistem de supraveghere şi spaţiu verde care amplifică aerul îngrijit şi modern al întregului complex.

Descoperă proiectele rezidenţiale Building Ştefan, găseşte-ţi căminul ideal şi bucură-te de fiecare moment petrecut ACASĂ!

Facilități ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Interfon

Lift

Supraveghere video

Locație

Zona Nord, Mamaia

Street View

Dezvoltator

BUILDING STEFAN

Misiunea noastră este aceea de a crea pentru clienţii noştri comunităţi în care se pot bucura de un trai liniştit, confortabil şi sigur. Pentru noi, siguranţa familiei tale este importantă, de aceea blocurile sunt dotate cu interfon şi sisteme de supraveghere video.