Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 02 August 2021

Ansamblul Nordis Mamaia - Hotel. Residences. Beach reprezintă un nou concept de apartamente rezidenţiale şi camere de hotel, gândite să redefinească standardele calităţii şi confortului oferite de un hotel de 5 stele... vezi mai mult

Ansamblul Nordis Mamaia - Hotel. Residences. Beach reprezintă un nou concept de apartamente rezidenţiale şi camere de hotel, gândite să redefinească standardele calităţii şi confortului oferite de un hotel de 5 stele

Prezentare

Localizat în Mamaia Nord, în apropierea zonei de cluburi, şi deschis 365 zile pe an, Nordis Mamaia 5 setele este format din 4 corpuri de clădire, fiecare cu 11 etaje, unite prin zona de lobby, având în componenţă 730 de camere de hotel şi 670 apartamente rezidenţiale, totul pe o suprafaţă de 80.000 mp şi 10.000 mp de plajă.

Nordis Mamaia este o locaţie excelentă pentru vacanţă şi o investiţie sigură şi profitabilă. Clienţii pot alege dintre cele două variante:
-rezidenţial – cumpără un apartament rezidenţial de care se pot bucura oricând, drept casă de vacanţă sau locuinţă permanentă;
-hotelier – cumpără o cameră de hotel de a cărei închiriere se ocupă reprezentanţii Nordis, iar ei primesc o chirie lunară fixă; această investiţie generează un randament garantat de 7%.

Ansamblul Nordis Mamaia beneficiază de o mulţime de facilităţi, astfel că este o destinaţie de vacanţă potrivită în orice perioadă a anului. În incintă este situat cel mai mare SPA de pe litoralul românesc, cu o suprafaţă de peste 3.200 de metri pătraţi, care cuprinde saune şi piscine. De asemenea, ansamblul dispune de plajă proprie de peste 10.000 de metri pătraţi, care include restaurante, baruri pe plajă şi piscină pentru copii.

În plus, complexul găzduieşte 9 restaurante şi cafenele, cinematograf VIP, galerie comercială premium, dar şi spaţii de joacă pentru copii, clinică medicală care va oferi servicii de recuperare, kinetoterapie, medicină sportivă şi stomatologie, sală de fitness.

Clienţii beneficiază de valet parking, concierge, room service, servicii de curăţenie şi pază, pentru că experienţa oferită de Nordis Mamaia să fie cu adevărat memorabilă.

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Sală de sport

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Piscină

Lift

Supraveghere video

Locație

Zona Nord, Mamaia

Street View
4 luni până la finalizare

Dezvoltator

Nordis Hotels

Nordis Mamaia este un produs ce reflectă cu acurateţe nevoile şi dorinţele cumpărătorilor, având la bază interacţiunea pe care echipa Nordis a avut-o cu mii de clienţi de-a lungul a unui deceniu de activitate al companiei.

Cu o experienţă de peste 9 ani în domeniul imobiliar, Nordis are în portofoliu câteva sute de proprietăţi vândute în proiecte rezidenţiale exclusive. Activităţile Nordis în cadrul acestor proiecte au inclus: consultanţă pentru achiziţia terenului şi oportunitatea investiţiei, management de proiect, vânzare ansambluri în exclusivitate.

Proiectul Nordis Mamaia beneficiază astfel de un know-how semnificativ în domeniul dezvoltării imobiliare.