• An predare
  Iulie 2020
 • Camere
  1 - 3
 • Suprafeţe
  35,10 mp - 142,70 mp
 • Preţuri
  66.300 € - 260.500 €
+2
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 10 Februarie 2020

Nordis Mamaia este cel mai mare hotel de 5***** de pe litoralul românesc, care va avea deschiderea oficială în iulie 2020(prima fază) şi decembrie 2020(cea de a doua fază).
Cumpără o cameră de hotel pe care o poţi folosi sub formă de casă de vacanţă sau ca investiţie cu randament garantat de 7-9% pe an.... vezi mai mult

Nordis Mamaia este cel mai mare hotel de 5***** de pe litoralul românesc, care va avea deschiderea oficială în iulie 2020(prima fază) şi decembrie 2020(cea de a doua fază).
Cumpără o cameră de hotel pe care o poţi folosi sub formă de casă de vacanţă sau ca investiţie cu randament garantat de 7-9% pe an.

Prezentare

Nordis Mamaia a fost conceput să ofere o experienţă completă şi să transforme spaţiul din jurul său într-o oază de confort şi relaxare. Întins pe o suprafaţă de 7600 mp, are în componenţă 2 clădiri de 10 etaje, cu 600 de camere şi va fi deschis 12 luni pe an. Ansamblul oferă diferite modele de apartamente cu 1, 2 şi 3 camere, mobilate sau nemobilate.

Proiectul Nordis Mamaia nu se referă doar la metri pătraţi, ci la un stil de viaţă modern, prin crearea unei comunităţi de oameni tineri, cu valori comune.

Pe lângă camerele extrem de elegante, te întâmpinăm cu facilităţi şi servicii premium:

Păşeşti cu dreptul în vacanţă pentru că te primim într-o recepţie rafinată şi somptuoasă de peste 400 mp, cu înălţime utilă de 6 m, amenajată cu marmură, inserţii de sticlă şi canapele confortabile, deschisă 24 de ore pe zi.

Intrarea auto va avea o suprafaţă extinsă şi vor fi asigurate servicii de valet parking, specifice unui hotel de 5 stele.

După o zi lungă de vară, nu e nimic mai reconfortant decât să-ţi petreci timpul la piscina exterioară cu vedere spre mare, în zona de relaxare cu bar exterior şi terasă. Situată între cele două clădiri, piscina va avea o suprafaţă de peste 250 mp şi va fi atracţia complexului unde vei putea lua pulsul energiei sociale a hotelului.

Iubitorii de înot vor beneficia de o piscină interioară, de tip "tunel" acoperită cu sticlă, între cele două cladiri. Trezeşte-te dimineaţa devreme şi încarcă-te cu energie şi vitalitate prin mişcare!

O zonă comercială sub forma unui mini-mall, concept rar întâlnit în hotelurile de la mare, va ocupa parterul şi etajul 1 ale Nordis Mamaia. Cu înalţime de 6 m, magazine variate şi cafenele, toate din segmentul premium, va aduce la doar câţiva paşi de casă branduri renumite de lux.

Vacanţa ta va fi aşa cum îţi doreşti pentru că ne-am gândit la toate facilităţile necesare. Restaurantul NUBA de la parter te aşteaptă cu un mic dejun energizant, un prânz sau o cină elegantă cu un pahar de vin, la o poveste seara, cu prietenii.

Eşti o persoană activă tot timpul anului? Perfect! Te aşteptăm 12 luni/ an în zona SPA, ce cuprinde piscină încălzită, jacuzzi, masaj, saună şi sala de fitness dotată cu aparatură modernă şi program extins.

Pentru că ţinem la sănătatea ta, îţi punem la dispoziţie serviciul de închiriere biciclete şi trotinete electrice, aflat în curtea hotelului care va fi deschis tot timpul anului.

Şi pentru cei mici ne-am gândit la un spaţiu doar al lor. Locul de joacă pentru copii este special amenajat şi dotat cu mobiler modern şi ergonomic pentru ca ei sa se poata juca şi distra în siguranţă. Realizăm designul şi furnizarea de echipamente de la WaterBoyz, lider în domeniul amenajărilor de locuri de joacă pentru copii.

Avem 2 săli de conferinţă, complet echipate daca tu sau compania ta doriţi o petrecere sau un team building.

Fie ca vei cumpara sau inchiria un loc de parcare, masina ta va fi in siguranta, complexul fiind prevazut cu pază umană, barieră şi camere video.

Analizând tendinţele din ultimii ani, am observat că un număr tot mai mare de turişti încearcă să se bucure de mare şi în afara sezonului estival. Din acest motiv, am hotărât ca toate apartamentele să beneficieze de încălzire în pardoseală, programabilă de pe telefonul mobil.

Hotelul, inclusiv restaurantul, sala de fitness, locul de joacă pentru copii, galeria comerciala, SPA-ul sunt deschise 12 luni/an, astfel încât putem organiza petreceri memorabile de Revelion, de Paste, Valentine’s Day, etc.

Bucură-te de experienţe şi momente unice şi de fiecare facilitate special gândita pentru a-ţi oferi relaxare şi confort. Devii centrul preocupărilor noastre într-o locaţie în care îţi doreşti să vii pe durata întregului an, indiferent de anotimp.

Te aşteptăm vara, pentru a te bucura de plajă, mare, soare sau în restul timpului pentru relaxare la spa, pentru un weekend romantic într-un Hotel de 5 stele, pentru a te răsfăţa cu room service-ul oferit de restaurantul NUBA.

Galerie ansamblu

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Sală de sport

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Piscină

Lift

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
1 35,10 mp - 65,50 mp 66.300 - 125.000
2 60,90 mp - 78,10 mp 106.600 - 171.000
3 101,60 mp - 142,70 mp 126.690 - 260.500

Detalii proprietăţi

Garsonieră de vânzare, în Mamaia, zona Nord

65.000 €+TVA

Mamaia, Zona Nord

Investitia momentului in Romania!

 • o cameră
 • 30 mp
 • Etaj 2/13
Garsonieră de vânzare, în Mamaia, zona Nord

63.000 €+TVA

Mamaia, Zona Nord

Investitia momentului in Romania!

 • o cameră
 • 30 mp
 • Etaj 5/13
Apartament de vânzare 2 camere, în Mamaia, zona Nord

104.000 €+TVA

Mamaia, Zona Nord

Investitia momentului in Romania!

 • 2 camere
 • 42 mp
 • Etaj 9/11
Apartament de vânzare 3 camere, în Mamaia, zona Nord

148.000 €+TVA

Mamaia, Zona Nord

Investitia momentului in Romania!

 • 3 camere
 • 54 mp
 • Etaj 2/11
Garsonieră de vânzare, în Mamaia, zona Nord

66.000 €+TVA

Mamaia, Zona Nord

Investitia momentului in Romania!

 • o cameră
 • 30 mp
 • Etaj 1/11
Garsonieră de vânzare, în Mamaia, zona Nord

65.000 €+TVA

Mamaia, Zona Nord

Investitia momentului in Romania!

 • o cameră
 • 37 mp
 • Etaj 2/10

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Nordis Hotels

Nordis Mamaia este un produs ce reflectă cu acurateţe nevoile şi dorinţele cumpărătorilor, având la bază interacţiunea pe care echipa Nordis a avut-o cu mii de clienţi de-a lungul a unui deceniu de activitate al companiei.

Cu o experienţă de peste 9 ani în domeniul imobiliar, Nordis are în portofoliu câteva sute de proprietăţi vândute în proiecte rezidenţiale exclusive. Activităţile Nordis în cadrul acestor proiecte au inclus: consultanţă pentru achiziţia terenului şi oportunitatea investiţiei, management de proiect, vânzare ansambluri în exclusivitate.

Proiectul Nordis Mamaia beneficiază astfel de un know-how semnificativ în domeniul dezvoltării imobiliare.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Ansambluri similare