O.B.A. Different by luxury - Oba Urban Residence

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 04 Septembrie 2023

Din dorinţa de a crea locuinţe la un preţ accesibil pentru familiile ce sunt în căutarea primei locuinţe sau a celor care îşi doresc să investească într-un apartament situat într-o zonă exclusivistă din Mamaia Nord, am dat naştere proiectului nostru OBA URBAN RESIDENCE situat pe strada T2.... vezi mai mult

Din dorinţa de a crea locuinţe la un preţ accesibil pentru familiile ce sunt în căutarea primei locuinţe sau a celor care îşi doresc să investească într-un apartament situat într-o zonă exclusivistă din Mamaia Nord, am dat naştere proiectului nostru OBA URBAN RESIDENCE situat pe strada T2.

Natură ? Sau oraş?

Nu trebuie să alegi, în O.B.A. Urban Residence le ai pe amândouă!

Ai oraşul la doar câteva minute distanţă, iar natura este peste tot în jurul tău.

Din dorinţa de a crea locuinţe la un preţ accesibil pentru familiile ce sunt în căutarea primei locuinţe sau a celor care îşi doresc să investească într-un apartament situat într-o zonă exclusivistă din Mamaia Nord, am dat naştere proiectului nostru, situat pe strada T2 .

Acesta cuprind apartamente cu 2 şi 3 camere cu suprafeţe între 61,65mp - 88,44mp.

● Zone de interes şi modalităţi de plată

MODALITĂŢI DE PLATĂ

- Plată standard;
- Plată în rate la dezvoltator;
- Plată prin credit.

ZONE DE INTERES

Marea şi Plaja
O plimbare cu skijet-ul, o baie în valurile înspumate ale mării sau o zi la plajă pe nisipul încins, toate acestea la doi
paşi de reşedinţa dumneavoastră de lux.

Lacul
O plimbare cu barca admirând un apus de soare pe lacul Siudghiol la doar câţiva metri de locaţia dumneavoastră.

Centre Spa
În zilele de răsfăţ puteţi alege centrele spa din apropierea reşedinţei dumneavoastră ce vă oferă cele mai complete
servicii de wellness.

Cluburi
Locaţia este amplasată ideal, oferindu-ţi combinaţia perfectă între relaxare şi distracţie. Aici te vei bucura de o experienţă rafinată la malul mării, dar şi de petreceri în faimoasele cluburi din Mamaia.

Restaurante şi Cafenele
Atât pentru întâlnirile business, cât şi pentru ieşirile relaxante cu familia sau prietenii aveţi alături de reşedinţa dumneavoastră printre cele mai bune restaurante şi cafenele.

● Apartamentele se pot vizualiza şi în prezent în stadiul de construcţie, având termenul de finalizare în vara anului2023.

Facilități ansamblu

Interfon

Supermarket

Lift

Supraveghere video

Parcare subterană / supraterană

Locație

Zona Nord, Mamaia

Finalizat

Dezvoltator

Pasiunea pentru un design unic, diferit şi de calitate au dat naştere conceptului inovator O.B.A different by luxury. Suntem o echipă tânără de specialişti ambiţioşi şi plini de entuziasm, cotaţi ca fiind unii dintre cei mai de succes dezvoltatori imobiliari din Mamaia Nord, cu o experienţă vastă în domeniul construcţiilor.


Scopul nostru este de a ne diferenţia prin CALITATE, ATENŢIE la detalii şi multiplele BENEFICII oferite clienţilor noştri!


La O.B.A different by luxury calitatea are prioritate: de la alegerea locaţiei, a soluţiilor tehnice de ultima generaţie până la grija deosebită acordată alegerii materialelor pe care le folosim. Propunem spre vanzare studio-uri, apartamente cu două şi trei camere, precum şi penthouse-uri care redau noţiunea de spaţiu generos şi materiale de înaltă calitate, dând naştere unui sentiment de privilegiu şi încântare.


Din combinaţia materialelor de înaltă calitate şi locaţia exclusivistă au rezultat cele mai cosmopolite şi selecte apartamente din nordul staţiunii Mamaia.