Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 28 Octombrie 2022

Când am proiectat Opera Residence, am avut în vedere un singur lucru: confortul clienţilor noştri. Atât cei care vor să-şi asigure pe viată un apartament de vacantă în nordul staţiunii Mamaia, cât şi cei care vor să se mute definitiv aici, merită o locuinţă fără compromisuri, la cele mai înalte standarde.... vezi mai mult

Când am proiectat Opera Residence, am avut în vedere un singur lucru: confortul clienţilor noştri. Atât cei care vor să-şi asigure pe viată un apartament de vacantă în nordul staţiunii Mamaia, cât şi cei care vor să se mute definitiv aici, merită o locuinţă fără compromisuri, la cele mai înalte standarde.

Despre ansamblu

O locuinţă la mare nu înseamnă doar nişte metri pătraţi, ea este rezultatul tuturor eforturilor tale, acel moment de pauză în care îţi permiţi să te relaxezi, departe de stresul oraşului.

Iar dacă scopul achiziţei este vacanţa, noi ştim că acele două săptămâni de vară din timpul anului sunt foarte importante pentru ţine. şi dacă timpul de odihnă tot este atât de scurt, el trebuie să fie petrecut la adevărata să valoare.

Locaţia exclusivistă, arhitectura deosebită şi designul creativ al faţadei, în formă de clepsidră, oferă o notă de eleganţă şi invită la un stil de viaţă modern. Dacă eşti genul de persoană care consideră că eforturile tale merită cu adevărat răsplatite, atunci ai găsit locul perfect pentru tine.

Am ales o arhitectură futuristă , modernă şi parcă desprinsă dintr-un tablou de Salvador Dali. Spaţiile modelează exteriorul şi îl fac un punct de atracţie pe litoralul românesc .

Detaliile arhitecturale sunt special gândite să-ţi transmită în fiecare zi sentimentul de reuşită, de succes şi să te proiecteze mereu spre un viitor la care să aspiri cu încredere.

Cu un ton zvelt şi optimist, liniile de design ale ADAPTIVO ies din tiparele construcţiilor obişnuite şi te ajută să evidenţiezi mai bine unicitatea şi individualitatea care te definesc ca persoană.

Designul general este în acelaşi timp dublat de robusteţea şi durabilitatea structurală a imobilului, prin execuţia impecabilă şi materiale de construcţie de cea mai înaltă calitate, selectate special pentru unicitatea acestui proiect.

Finisaje şi dotări ansamblu

Materiale şi finisaje

-Pereţi şi tavan;
-Pereţi cortină Shuco din aluminiu;
-Tavane elastice;
-Lavabil alb;

Instalaţii termice

-Încălzirea, răcirea şi apă caldă prin pompe VRF Mitsubishi, în pardoseală;
-Instalaţii sanitare;
-Băi complet utilate: WC încastrat, rigolă duş, perete de sticlă;
-Uşi şi acces;
-Uşi interior şi exterior importate din Italia
-Terase prevăzute cu balustradă cu înclinaţie de 5 grade către interior;
-Pardoseli;
-Finisaje ceramice importate din Italia;
-Instalaţii electrice;;
-Prize simple şi duble Telefon
-Cablu TV Internet;
-Sistem Smart Home integrat

Facilităţi

-Restaurant de lux la parter;
-Piscină privată;
-Supraveghere video 24/24;
-Două lifturi din sticlă, total panoramice
-Parcare interioară dispusă la parter, mezanin şi etaj 1
-Parcare exterioară;
-Spaţii verzi generoase.
-Sală fitness
-Clinica estetică Cronos
-Lobby de lux concierge

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Sală de sport

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Piscină

Lift

Parc

Supraveghere video

Parcare subterană / supraterană

Locație

strada Promenada, lot 5/2, zona Nord, Mamaia

Finalizat

Dezvoltator

Ne diferenţiem şi prin managementul de calitate, până acum reuşind să fnalizăm şi să vindem peste 500 de unităţi locative.


V.D.T. CONSTRUCT IMPEX - este o firmă tânără, cu oameni energici, care se afă astăzi în topul frmelor de construcţii din judeţul Constanţa. Obiectivul nostru principal este acela de a întâlni cele mai exigenţe cerinţe şi de a îndeplini cele mai mari aşteptări în materie de confort şi calitate pentru clienţii noştri. Suntem în continuă creştere datorită lucrărilor de calitate (Maria Residence, Athena Residence şi Sophia Residence sunt doar câteva dintre ele).


Flexibilitatea noastră, dedicarea, echipamentele moderne şi pregătirea specială a oamenilor noştri sunt semne ale profesionalismului şi aspirăm să ne menţinem la acelaşi nivel care livrează standarde înalte de calitate.


Hotel OperaPartener - în dezvoltarea Opera Residence este şi dezvoltatorul şi administratorul Opera Hotel Mamaia, unul dintre cele mai inovatoare şi fastuoase hoteluri din nordul staţiunii Mamaia. Acest proiect, la rândul său, este amprenta profesionalismului şi a vastei noastre experienţe în domeniul ospitalităţii.


Turiştii noştri se bucură de vedere la mare, terase şi zona de plajă privată, restaurant, cafenea şi bar, transport şi parcare, piscină şi acces imediat la plajă. Toate aceste caracteristici au inspirat şi au fost adaptate noului nostru complex rezidenţial, Opera Residence.