Queen's by the Sea

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 19 Aprilie 2022

Îţi oferim apartamente de vânzare cu priveIiste spre mare, IocaIizate Ia 150 de metri de pIajă. Apartamentele noastre sunt ideale pentru a găsi cel mai accesibil spatiu de a locui pe timpul vacantei tale de vis.... vezi mai mult

Îţi oferim apartamente de vânzare cu priveIiste spre mare, IocaIizate Ia 150 de metri de pIajă. Apartamentele noastre sunt ideale pentru a găsi cel mai accesibil spatiu de a locui pe timpul vacantei tale de vis.

Beneficii la achiziţionare

Alege apartamente de vânzare la preţuri accesibile şi beneficiază de serviciile noastre de înaltă caIitate. Îţi oferim o gamă variată de oportunităţi pentru a te putea bucura de activităţile tale.

Apartamente luminoase si aerisite - Deoarece siguranţa ta este prioritară pentru noi, ne ocupăm în permanenţă de igienizarea şi aerisirea corespunzătoare a spaţiilor pe care le punem la dispoziţie. Îţi oferim confortul necesar astfel încât tu să fii pe deplin mulţumit de alegerea făcută.

Materiale calitative - Pentru construirea unor locuinţe cât mai accesibile şi luxoase, folosim materiale de calitate şi durabilitate superioară. La Queen's Residence oferim apartamente de vânzare realizate prin tehnici de design profesioniste.

Aspecte inovative - În cadrul acestei companii, punem la dispozitie apartamente de vanzare concepute intr-un stil inovativ. Acestea dispun de un spaţiu voluminos cu geamuri amplasate, piscină inclusă în preţul apartamentului şi o mulţime de facilităţi avantajoase.

Exterior amenajat: Aceste apartamente dispun de terase încăpătoare şi amenajate într-un simţ estetic deosebit pentru ca tu să te poţi bucura de o privelişte impresionantă.

Facilități ansamblu

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Piscină

Lift

Supraveghere video

Parcare subterană / supraterană

Locație

Strada D9, zona Nord, Mamaia

10 luni până la finalizare

Dezvoltator