• An predare
  Iunie 2021
 • Camere
  2 camere - penthouse
 • Suprafeţe
  34,20 mp - 233,30 mp
 • Preţuri
  55.912 € - 449.000 €
+31
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 06 Mai 2021

Signature PROMENADA Hotel Apartments este un proiect dezvoltat de STAR DEVELOPMENT, ce vine pe piaţă din Constanţa să ofere celor care îşi doresc o locuinţă într-o clădire în prima linie la plajă, ce va găzdui şi Apart-Hotelul Signature PROMENADA .
Clădirea este dotată cu lifturi de ultimă generaţie, intercom, acces securizat pe bază de cartelă magnetică, restaurant, piscină, Signa... vezi mai mult

Signature PROMENADA Hotel Apartments este un proiect dezvoltat de STAR DEVELOPMENT, ce vine pe piaţă din Constanţa să ofere celor care îşi doresc o locuinţă într-o clădire în prima linie la plajă, ce va găzdui şi Apart-Hotelul Signature PROMENADA .
Clădirea este dotată cu lifturi de ultimă generaţie, intercom, acces securizat pe bază de cartelă magnetică, restaurant, piscină, Signature Beach Lounge, spaţiu de joacă, sală de sport, parcare proprie integral pentru toate unităţile de cazare.

Prezentare

Când alegi Promenada, poţi alege să locuieşti în Londra, Madrid, Roma, Lisabona sau Atena! În complexul nostru, fiecare tip de apartament poartă numele unei capitale europene, tocmai pentru a insufla mai uşor ideea unei experienţe la fel de plăcute ca o vacanţă în oraşul favorit.

Dotarea apartamentelor cu sisteme de climatizare individuală reprezintă un avantaj excelent pentru locatarii complexului rezidenţial Promenada. Un astfel de sistem integrat în locuinţă poate asigura un ambient confortabil şi reglabil în funcţie de nevoia locatarilor.

Construcţia realizată cu materiale de cea mai bună calitate, varietatea de apartamente propuse, preţurile competitive, precum şi grija faţă de nevoile clienţilor noştri sunt cele mai importante repere de care ţinem cont în dezvoltarea ansamblului Promenada. Lucrările de construcţie au demarat în mai 2019, urmând ca primul imobil să fie predat în aprilie-mai 2021.

Ansamblul rezidenţial este prevăzut cu spaţii verzi, beach bar, piscină şi plajă privată, lifturi de ultimă generaţie, parcare privată, sistem de supraveghere video, senzori antiefracţie, pază, serviciu de întreţinere şi curăţenie, casa scării pavată cu granit şi dotată cu calorifere pentru un confort sporit în anotimpul rece.

Indiferent de tipul de apartament pentru care optaţi, vă veţi bucura de confort sporit şi siguranţă totală!

Galerie ansamblu

+ 29 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieMai 2019
 • Start vânzareIunie 2019
 • FinalizareMai 2021

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Sală de sport

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Piscină

Lift

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
2 34,20 mp - 83,60 mp 55.912 - 158.925
Penthouse 202,49 mp - 233,30 mp 190.000 - 449.000

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

STAR DEVELOPMENT

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Ansambluri similare