Tomis Villa Grand Resort

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 21 Februarie 2023

Tomis Villa Grand Resort aduce luxul în prima linie la plajă!
Un complex rezidenţial ultra modern este promisiunea noastră pentru vacanţele tale de vară în care confortul şi starea de bine reprezintă inspiraţie pentru poveşti de succes. Peste 1500 de apartamente spectaculoase, facilităţi premium şi finisaje de top se reunesc într-un concept care promovează un stil de viaţă exclusivist la câţ... vezi mai mult

Tomis Villa Grand Resort aduce luxul în prima linie la plajă!
Un complex rezidenţial ultra modern este promisiunea noastră pentru vacanţele tale de vară în care confortul şi starea de bine reprezintă inspiraţie pentru poveşti de succes. Peste 1500 de apartamente spectaculoase, facilităţi premium şi finisaje de top se reunesc într-un concept care promovează un stil de viaţă exclusivist la câţiva paşi de mare.

Trăieşte bucuria unui stil de viaţă exclusivist la câţiva paşi de plajă!

Facilităţile Tomis Villa Grand Resort: plajă privată, 2 infinity pool, 2 piscine de peste 50 m lungime, 2 piscine de copii, Jacuzzi, zonă SPA &Wellness, zone comerciale, 12 restaurante, spaţii de joacă şi spaţii verzi, 2 grădini tropicale, parcare privată.

Termenul de finalizare Tomis Villa Grand Resort: pentru Tronson I este primavara anului 2023, iar pentru Tomis Villa Grand Resort – Tronson II termenul de finalizare este toamna anului 2023.

Finisaje: pereti finisati complet, centrală termică, încălzire în pardoseală, tâmplărie din aluminiu, aer condiţionat, sistem smart home, parchet triplu stratificat, uşi interior, gresie, faianţă şi obiecte sanitare premium.

- Parcare exterioară 14000 Euro + TVA.
- Parcare acoperită 17000 Euro + TVA.

Locaţia Ansamblului Tomis Villa Grand Resort este vis-a-vis de plaja Tomis Villa Grand Resort, Aleea Promenada, Mamaia Nord.

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Sală de sport

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Piscină

Lift

Parc

Supraveghere video

Parcare subterană / supraterană

Locație

Aleea Promenada, zona Nord, Mamaia

7 luni până la finalizare

Dezvoltator

Tomis Villa reprezintă un brand rezidenţial care promovează calitatea şi profesionalismul în construcţii. Marca Tomis Villa reuneşte sub un singur concept zeci de imobile dezvoltate în Constanţa şi Mamaia Nord.


Mai mult decât ansambluri rezidenţiale, Tomis Villa creează comunităţi în care accentul se pune pe nevoile de siguranţă şi confort ale locuitorilor.


Povestea noastră începe odată cu construcţia primului imobil din complexul Tomis Villa  Constanţa, unul dintre cele mai cunoscute cartiere nou dezvoltate ale oraşului. Descrisă că fiind o comunitate aparte, care se remarcă prin arhitectură diferită a blocurilor, complexul Tomis Villa Constanţa înglobează 22 de imobile .


Evoluţia noastră continuă cu alte două proiecte rezidenţiale ambiţioase!


Primul dintre ele este Tomis Villa Center I şi Tomis Villa Center ÎI, proiectul rezidenţial dedicat persoanelor care îşi doresc să locuiască în centrul Constanţei, dar în acelaşi timp aproape de mare. Amplasat în zona centrală a oraşului şi la 200 de metri de plajă, Tomis Villa Centre încurajează un stil de viaţă exclusivist, dedicat confortului şi stării de bine. Ansamblul păstrează rigoarea şi standardele înalte de calitate în construcţii pe care le practicăm, urmând să se transforme într-o oază de confort şi armonie pentru viitorii proprietari.


Tomis Villa Promenadă din Mamaia Nord un alt proiect recent proiect al companiei. Proiectul se adresează persoanelor care îşi doresc să trăiască un stil de viaţă relaxant în imediată vecinătate a mării. Complexul este format din 4 imobile şi însumează un total de 215 de studiouri, apartamente şi duplexuri cu vedere laterală sau frontală la mare.

Istoric