Magnolia Village Paulesti

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 15 Februarie 2023

Amplasat într-o zonă cu poziţionare excelentă, proiect ce reprezintă dorinţa noastră ca experienţa dumneavoastră să fie cu adevărat completă, să vă conducă acolo unde valorile interioare se oglindesc în spaţiul înconjurător, şi viceversa Eleganţa este o stare de spirit care devine palpabilă atunci când treci pragul casei şi o regăseşti în fiecare detaliu. Un... vezi mai mult

Amplasat într-o zonă cu poziţionare excelentă, proiect ce reprezintă dorinţa noastră ca experienţa dumneavoastră să fie cu adevărat completă, să vă conducă acolo unde valorile interioare se oglindesc în spaţiul înconjurător, şi viceversa Eleganţa este o stare de spirit care devine palpabilă atunci când treci pragul casei şi o regăseşti în fiecare detaliu. Un sentiment atât de familiar de confort şi apartenenţă dat de locul pe care-l numeşti, zi de zi, ACASĂ.

Noi îl numim : Premium LIFESTYLE!

Ansamblul rezidenţial Magnolia Village se întinde pe o suprafaţă de 16 hectare şi va dispune de 44 blocuri (S+P+2E) şi 170 case individuale. Înconjurat de o pădure de stejari protejată, proiectul rezidenţial oferă apartamente cu 2 şi 3 camere cât şi vile independente în nordul oraşului Ploieşti.

Ansamblul rezidenţial Magnolia Village este situat departe de agitaţia şi zarva oraşului, dar suficient de aproape de centrul oraşului Ploieşti şi zona comercială a acestuia.

Spaţiile generoase, ferestrele luminoase, natura ergonomică a fiecărui detaliu va asigura, fără nicio îndoială, comfortul şi intimitatea de care aveţi nevoie. Locurile special amenajate pentru copii, străzile ample, locurile de parcare şi arhitectura modernă fac din ansamblul rezidenţial "Magnolia Village" locul ideal pentru a evada din urban.

De 6 ani împreună

Când te gândeşti la acasă proiectezi un viitor stabil şi îndelungat într-un spaţiu ce-ţi reflectă valorile şi-ţi conţine visele şi amintirile.

Acum 6 ani am crezut cu tărie că putem să aducem la viaţă această proiecţie şi astfel s-a născut Magnolia Village. Din dorinţa de a-ţi oferi cea mai bună experienţă de acasă, din pasiunea pentru calitate şi frumos, din expresia unui parteneriat de lungă durată.

"Dacă vrei să mergi repede, mergi singur.Dacă vrei să mergi departe, mergi însoţit."

Noi am ales să mergem foarte departe alături de tine şi suntem onoraţi că alegi în fiecare zi să îţi aşterni viitorul în creaţiile noastre. În acest moment avem închise cele 2 prime faze - prima stradă cu cele 32 de case cele 9 blocuri cât şi cele 22 case de pe strada 2.

Din luna octombrie începem cea de a IV-a fază a proiectului şi anume cele 18 case de pe strada IV. În acest moment lucrăm la blocurile de pe strada 3 şi cele 18 case, cât şi zona comercială unde vom avea un spaţiu P+3 etaje cu 2 lifturi şi 18 apartamente, 3 apartamente cu 2 camere şi 3 apartamente cu 3 camere / nivel cât şi 600 mp de spaţii comerciale cu termene de predare anul 2021 luna decembrie.

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Sală de sport

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Piscină

Lift

Parc

Supraveghere video

Parcare subterană / supraterană

Locație

Zona Exterior Nord, Ploiesti

  Parcuri
  Distanță
 • Parc
  aprox. 1.93 km
  Distanță
  Parcări
  Distanță
 • Parcare
  aprox. 1.42 km
  Restaurant
  Distanță
 • Perla
  aprox. 1.36 km
 • Regina Noptii 3
  aprox. 1.60 km
Se afișează doar primele 15 puncte de interes situate pe o rază de 2 km față de proprietate.
5 luni până la finalizare

Dezvoltator

Cu o experienţă în managementul afacerilor de 20 ani şi cu 3 proiecte la momentul acesta finalizate cu succes, ne putem numi experimentaţi şi cu o cunoaştere bună a ceea ce înseamnă Clientul. 


Acum 6 ani am crezut cu tărie că putem să aducem la viaţa acestă proiecţie şi astfel am născut Ansamblul Rezidenţial Magnolia Village.


Din dorinţa de a oferi cea mai bună experienţă de ACASĂ, din pasiunea pentru calitate şi frumos, din expresia unui parteneriat de lungă durată.


Îţi poţi imagina cum arată casa ta de vis? Casa aceea care are tot, dar absolut tot ce îţi poţi dori. Casa al cărei nume, fără urmă de dubiu, e ACASĂ.


Imagineazati-o în detaliu! O găseşti în ansamblul Magnolia Village, un proiect amplu, amplasat într-o zonă cu poziţionare excelentă, ce oferă liniştea mediului înconjurător propice unei locuinţe familiale.