Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 28 Iulie 2022

Skyline-ul litoralului va cunoaşte un nou landmark arhitectural. SOPRA este rezultatul colectiv al unei echipe creative, formată din ingineri, arhitecţI, peisagişti si artisiti plastici talentaţi. Un proiect rezidenţial amplasat în sudul litoralului care va deveni un etalon pentru litoralul românesc.... vezi mai mult

Skyline-ul litoralului va cunoaşte un nou landmark arhitectural. SOPRA este rezultatul colectiv al unei echipe creative, formată din ingineri, arhitecţI, peisagişti si artisiti plastici talentaţi. Un proiect rezidenţial amplasat în sudul litoralului care va deveni un etalon pentru litoralul românesc.

SKYLINE-UL LITORALULUI ROMANESC

SOPRA a fost gândit pentru viaţa de familie. Este conceput pentru relaxare, linişte şi respect reciproc faţă de comunitate şi oaspeţi. Aceste principii îşi pot găsi aplicabilitate atât la interior, cât şi la exterior.

Condominiul este compus din 374 de unităţi locative - studiouri, apartamente şi penthouse-uri. Toate unităţile noastre sunt proiectate pentru a găzdui familii cu copii, începând cu studiourile

Amati, unde pot locui până la 3 persoane în condiţii confortabile, şi până la penthouse-uri cu spaţii extrem de generoase.

Ne-am gândit la dimineţile scăldate în lumina soarelui şi la serile relaxante cu briza mării şi am ales terase cu adâncimea intre 1,90 m si 2,6m. Ferestrele sunt mari atât ca lăţime, cât şi ca înălţime, pentru a capta cât mai multă lumină naturală.

Din respect pentru clienţii noştri, dar şi pentru că ne dorim ca SOPRA să devină una dintre emblemele litoralului, am considerat că problema parcărilor nu trebuie să reprezinte un subiect sensibil în comunitatea noastră sau pentru generaţiile viitoare.

Din acest motiv am ales ca fiecare unitate locativă să fie prevăzută cu propriul loc de parcare, deşi reglementarea urbanistică ne obligă să asigurăm parcări în proporţie de doar 40%.

Noi credem că nu este un lux, ci o condiţie minimală de civilizaţie. SOPRA va include un restaurant şi o piscină interioară, ambele deschise pe tot parcursul anului, precum şi o piscină exterioară de 1170 m2 şi o plajă privată amenajată la cele mai înalte standarde.

Poziţionare

Am acordat o importanţă deosebită zonei exterioare clădirii, care va cuprinde o zonă verde extrem de generoasă, de peste 3700 m2. Distracţia celor mici se regăseşte şi ea în planurile noastre.

Piscina exterioară va beneficia de o zonă specială pentru aceştia, iar spaţiul verde va fi amenajat cu multe surprize pentru copii, astfel încât să se bucure de vacanţă cât mai frumos.
Vom crea un univers magic, plin de poveşti, din care cei mici nu-şi vor mai dori să plece.

Pregătim de asemenea şi SOPRA BEACH, o plajă cu acreditare Blue Flag, proces ce va dura aproximativ 2 ani.

Această certificare presupune cea mai înaltă calitate a apei şi a nisipului, acces pentru persoane cu dizabilităţi, zone de joacă pentru copii şi pentru întreaga familie, zone pentru practicarea sporturilor nautice şi servicii de servire a mesei.

Alatura-te si tu celor fac parte din proiectul SOPRA - SATURN!

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Sală de sport

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Piscină

Lift

Parc

Supraveghere video

Parcare subterană / supraterană

Locație

strada Greenport nr.23, zona Central, Saturn

16 luni până la finalizare

Dezvoltator

www.sopra-saturn.ro