Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 01 Noiembrie 2022

Ansamblul rezidenţial DaVinci Homes este un proiect rezidenţial amplasat în zona de Vest. Deşi cele mai multe locuri de muncă din oraş sunt în zona Industrial Vest, construcţiile noi au cunoscut o creştere considerabilă în zona diametral opusă, în Şelimbăr sau Calea Cisnadiei.

Astfel, ansamblul DaVinci Homes oferă alternativă practică şi facilă de a locui în această zonă.... vezi mai mult

Ansamblul rezidenţial DaVinci Homes este un proiect rezidenţial amplasat în zona de Vest. Deşi cele mai multe locuri de muncă din oraş sunt în zona Industrial Vest, construcţiile noi au cunoscut o creştere considerabilă în zona diametral opusă, în Şelimbăr sau Calea Cisnadiei.

Astfel, ansamblul DaVinci Homes oferă alternativă practică şi facilă de a locui în această zonă.

De ce este ansamblul rezidenţial DaVinci diferit?

Apartamentele de vânzare din ansamblul DaVinci Homes reprezintă un concept de lux şi au încălzire în pardoseală, izolaţie cu vată bazaltică, iar balconul este complet finisat la cheie, cu granit şi sticlă securizată.De asemenea, locatarii vor beneficia de jaluzele exterioare electrice şi de stil arhitectural deosebit: casa scării se predă la cheie, placată cu granit, iar exteriorul tuturor vilelor este la cheie, cu inserţii de larice siberian şi piatră naturală. Indici urbanistici unici în România. Procentul de ocupare teritorială este de doar 25%, iar spaţiile verzi ocupă 45%.

-Relief spectaculos sistematizat vertical în trepte de nivel. Cartierul se construieşte pe un teren care prezintă o pantă de nivel generală pe axa NORD-SUD.

Prin sistematizarea verticală a întregului cartier, relieful va fi şlefuit în trepte de nivel pe axa NORD-SUD. Practic, blocurile sunt aşezate la nivele diferite precum scaunele într-un amfiteatru.

-Vegetaţie bogată încă din prima zi;

-Accesibilitate şi lipsa ambuteiajelor rutiere. DaVinci Homes are 4 intrări - ieşiri. Intrare facilă spre Sibiu prin 3 rute diferite: (1) centură Sud, (2) centură Nord, (3) DN Sibiu - Cristian;

-Arhitectură unitară: doar 6 tipuri de vile compun întregul cartier;

-Intimitate în incinta unei vile (spre deosebire de viaţă la bloc cu zeci de familii). Majoritatea vilelor adăpostesc 9 apartamente (3 pe nivel);

-Amenajarea a 4 locuri de joacă pentru copii şi a unui teren de fotbal, administrate ulterior de asociaţia de locatari;

-Dispunerea tuturor balcoanelor pe SUD, cu vedere spre munţi.

Locaţie - Cristian: Locatarii ansamblului se vor bucura de linişte, de aer curat, dar şi de privelişte frumoasă spre munţi. Vegetaţia bogată face ca vilele să fie efectiv înconjurate de spaţii verzi.

Distanţă de 4 minute până la zona Industrială Vest, 4 minute până la Metro şi 15 minute până în centrul istoric al Sibiului. Fiind în localitatea Cristian, în zonă sunt numeroase magazine, centre comerciale. În a doua parte a dezvoltării cartierului se vor construi şi spaţii comerciale: supermarketuri, farmacii, sala de sport, etc.

Stadiul de predare: Apartamentul se va predă la faza "ALB" sau la faza "Cheie".

Preţul afişat este pentru faza "ALB", care cuprinde următoarele finisaje:

-centrală termică în condensatie şi încălzire în pardoseală;

-sistem electric complet (inclusiv prize, intrerupatoare, lămpi pentru logii);

-pardoseală, la nivel de sapă;

-pereţii tencuiţi var - ciment, 2 mâini de glet finisaj şi o mâna de lavabilă;-tâmplărie PVC în 5 camere şi 3 foi de sticlă;

-exterior finisat la cheie (izolaţia se face cu vată bazaltică);

-casa scării finisată la cheie cu grani;

-balcoane hidroizolate, finisate la cheie cu granit şi balustradă de sticlă.

Pentru finisaje "La cheie" există 3 nivele de finisaj: Economy, Standard, Premium. Preţul finisajelor diferă de la caz la caz şi va fi stabilit doar în colaborare cu departamentul tehnic New Concept Living.

Loc de parcare: În preţul acestui apartament de vânzare în Sibiu este inclus un loc de parcare.

Suprafaţă foarte întinsă a cartierului DaVinci Homes (200.000 mp), face că acesta să fie unul dintre cele mai mari proiecte unitar studiate în Transilvania, fiind în acelaşi timp cel mai mare proiect rezidenţial din Sibiu.

În cartier veţi întâlni doar 6 tipuri de vilă (P+2E): vila Dante (6 apartamente), vila Donatello (9 apartamente), vila Leonardo (9 apartamente), vila Mona Lisa (9 apartamente), vila Raffaello (9 apartamente), vila Michelangelo (12 apartamente).

Proiectul este dezvoltat şi administrat de New Concept Living.

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Acces securizat

Interfon

Parc

Parcare subterană / supraterană

Locație

Zona Vest, Sibiu

    Staţii autobuz
    Distanță
  • Cristian Sibiu
    aprox. 1.42 km
    Distanță
Se afișează doar primele 15 puncte de interes situate pe o rază de 2 km față de proprietate.

Progres Construcție

Finalizat

Dezvoltator

New Concept Living

Agenţie Imobiliară  Cu peste 20 de agenţi imobiliari, închidem lunar între 60 şi 100 de tranzacţii, depăşind 2 milioane de euro în vânzări.


Management de proiect imobiliar Ca şi companie de management de proiect imobiliar, a, dezvoltat pentru partenerii noştri peste 800 de apartamente şi 100 de case, acoperind vânzări de peste 30 de milioane de euro.


Companie de construcţii Ca şi companie de construcţii, am construit şi livrat peste 40,000 mp.


Companie de administrare de imobile  Avem un portofoliu considerabil de proprietăţi pe care le administrăm în numele clienţilor noştri.


Având aceste patru departamente mari completându-se reciproc, New Concept Living a devenit cel mai puternic brand imobiliar din Sibiu şi cea mai mare forţă de vânzări din oraş.


Combinaţia unică între expertiză în structura proiectelor şi cea mai bună echipa de vânzări va oferă o desfăşurare bună a dezvoltării imobiliare şi un randament rapid al investiţiilor.


Datorită faptului că deţinem cea mai mare forţă de vânzare din zona (prin intermediul agenţiei imobiliare) investitorii noştri se bucură de siguranţă în procesul de vânzare.

Istoric