2 Proiecte
9 Apartamente
0 Case/Vile

Proiecte dezvoltator (2)

Astoria Lake 1
Finalizat

Astoria Lake 1

Mamaia, Zona Nord

Astoria Lake 1, cel mai nou şi ambitios proiect Astoria Residence este finalizat, termenul fiind luna mai 2020. Ne-am dorit ca toţi cei care aleg o locuinţă nouă să fie p... mai multe detalii

90.000 - 155.000 €
6 Proprietăți
2 - 3 Camere
53 mp - 72 mp
Vezi  6  Proprietăți
Ascunde
Astoria Nord
Mai 2023

Astoria Nord

Mamaia, Zona Nord

Dacă sunteţi în căutarea unei locuinţe sau investiţii, un imobil din proiectul ASTORIA NORD este cea mai potrivită alegere.ASTORIA NORD este un proiect situat lângă mare ... mai multe detalii

53.900 - 80.900 €
3 Proprietăți
1 - 2 Camere
39 mp - 58 mp
Vezi  3  Proprietăți
Ascunde

Despre noi

Astoria Residence

ASTORIA RESIDENCE SRL

CUI RO38223760

Reg. Comert J13/3166/2017

În cei peste 9 ani de activitate, Astoria Residence Constanţa a reuşit să devină unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari locali, bazându-se pe confortul, siguranţă şi calitatea construcţiilor oferite.

Două dintre proiectele de referinţă semnate de Astoria Residence Constanţa sunt:

Astoria City – apartamente în Constanţa şi Astoria Beach – apartamente în Mamaia Nord.

Cu un total de 5 blocuri ridicate în oraşele Constanţa şi Tulcea, Astoria City este cel mai amplu proiect rezidenţial dezvoltat de compania noastră. Calitatea lucrărilor şi confortul oferit au făcut că sute de familii să aleagă unul dintre apartamentele Astoria Residence. În Constanţa, Astoria City se mândreşte cu 4 blocuri ridicate în zone cheie ale oraşului. Trei dintre imobile sunt localizate în zona Tomis Plus, iar cel de-al patrulea a fost ridicat într-o zonaă liniştită din cartierul Dacia. Până în prezent, peste 250 de apartamente din proiectul rezidenţial Astoria City – apartamente în Constanţa – şi-au găsit proprietarii. Alte peste 100 de apartamente se află în faza de construcţie şi urmează să fie finalizate în 2020.

Astoria Beach – apartamente în Mamaia Nord - reprezintă cel mai nou proiect rezidenţial din portofoliul Astoria Residence. Situat la doar câţiva paşi de plajă, Astoria Beach – apartamente în Mamaia Nord - este un proiect rezidenţial ambiţios format din 4 blocuri cu un total de 216 apartamente. Ansamblul rezidenţial Astoria Beach – apartamente în Mamaia Nord - va fi format din restaurant, piscină, parcare privată, loc de joacă pentru copii, spaţii comerciale şi plajă privată.

Alege şi tu unul dintre apartamentele cu vedere la mare şi te vei bucura de vacanţe confortabile acasă la tine!