1 Proiect
20 Apartamente
0 Case/Vile

Proiecte dezvoltator (1)

Comat Towers
Iunie 2023

Comat Towers

Iasi, Zona Dacia

COMAT TOWERS este un proiect rezidenţial ambiţios realizat sub marca Sun Residence, ce va răspunde celor mai înalte criterii şi obiective imobiliare. Amplasat la limita d... mai multe detalii

49.900 - 102.900 €
20 Proprietăți
1 - 3 Camere
37 mp - 75.5 mp
Vezi  20 de  Proprietăți
Ascunde

Despre noi

SUN RESIDENCE

SUN RESIDENCE SRL

CUI RO37860462

Reg. Comert J22/2066/2017

Proiectul Comat Towers face parte din cadrul conceptului Sun Residence, un concept ce realizează proiecte într-un stil modern, cu materiale de calitate şi o echipă de oameni implicaţi.

În urmă cu 6 ani, s-a născut conceptul Sun Residence pentru a da viitorilor săi clienţi o construcţie sigură, zidită din dorinţa de a oferi ceea ce îţi doreşti să primeşti. Timpul ne-a format o echipă cu experienţă, care se autodepăşeşte cu fiecare construcţie finalizată.

Drept dovadă ne sunt proiectele Sun Residence - str. Veche 73, Sun Residence - str. Hlincea nr. 7A, Ildas Home - str. Lunca Bahlui nr.2, DrenHouse - str. Drenurilor nr.1, Fortus Residence - str. Fortus nr. 68, Sun Residence - str. Pepinierii.

Ne mândrim cu o echipă tânără care este deschisă la noi provocări în domeniul de activitate pe care îl desfăşurăm. Dorim să creştem pe piaţa imobiliară încet, dar sigur, convinşi că ce am construit va dăinui pentru generaţii.