Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
15 Aprilie 2010

Adama a inaugurat proiectul de lux Evocasa Selecta din zona Foişorului de Foc

scris de Imobiliare.ro in categoria Ştiri imobiliare
Ultima actualizare: 15 Aprilie 2010

Ieri 14 aprilie a fost inaugurată oficial Evocasa Selecta, proiectul de lux dezvoltat de Adama în inima Bucureştiului. La ceremonie au participat Neculai Onţanu, Primarul Sectorului 2, Petre Năstase în calitate de arhitect al clădirii, David Flusberg – Co-fondator şi preşedinte Adama Holding, precum şi invitaţi din presă, clienţi şi parteneri.

Evocasa Selecta este proiectul de lux dezvoltat de Adama în centrul Bucureştiului, pe Bulevardul Ferdinand nr. 58, în apropiere de Foişorul de Foc.

Cladirea are 10 etaje şi include 77 de apartamente de lux de două, trei şi patru camere precum şi spaţii comerciale şi spatii de birouri la parter şi etajul 1.Design-ul întregului proiect se bazează pe un concept unic şi atrăgător, care îmbină elemente din arhitectura clădirilor istorice învecinate cu abordările moderne ce definesc etajele superioare.

Clădirea este locaţia perfectă pentru oamenii de afaceri sau pentru cei care îşi doresc o locuinţă de lux într-o zonă centrală.

Asher Lax, Director de Marketing şi Vânzări Adama: “Este un proiect care, suntem siguri că prin arhitectura deosebită va deveni un punct de referinţă al Bucureştiului cum este Turnul Eiffel în Paris şi pe care oamenii îl vor admira. Designul clădirii este unul elegant ce îmbină liniile clasice şi funcţionalitatea dotărilor moderne.”

Evocasa Selecta dispune de o parcare subterană pe 2 niveluri, pază 24h, spaţii comerciale şi proximitate faţă de zone de interes cum sunt şcoli, teatre, cafenele ,restaurante, obiective turistice şi istorice.

Proiectul a necesitat o investiţie totală de 16.000.000EURO şi a fost vândut în proporţie de peste 60%.

Adama le-a pregătit participanţilor la evenimentul de lansare mai multe surprize. La achiziţionarea unui apartament pâna la data de 31 mai, cumpăratorii vor beneficia de piese de mobilier Noblesse în valoare de 10.000 EURO.

Imobiliare.ro este site-ul de imobiliare din România cu cea mai mare încredere în rândul utilizatorilor. Imobiliare.ro promite celor care își caută o locuință, cumpărători și chiriași, cea mai bună experiență de căutare și îi ajută să ia cea mai bună decizie pentru a găsi casa ideală.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe