Ai o proprietate în provincie? Poți obține un preț bun!

scris de Adriana Lefter in categoria Ştirea zilei
Publicat pe: 13 Septembrie 2010, Ultima actualizare: 22 Aprilie 2013

În ciuda perioadei de recesiune, și terenurile sau casele din afara Bucureștiului se pot vinde pentru sume rezonabile.

Când vine vorba de tranzacții imobiliare, Capitala ține capul de afiș la capitolul prețuri. Asta nu înseamnă însă că, dacă deții o proprietate valoroasă în provincie, nu poți obține o sumă bunicică pe ea. Secretul este să ai o perspectivă realistă asupra pieței locale și să nu mai visezi la prețurile fabuloase din anii de boom.

Teren de 1.300 de metri pătrați, vândut cu 100.000 de euro
Un exemplu de tranzacție finalizată cu succes este dat de Georgeta D.. Alături de alți doi moștenitori, aceasta a reușit să vândă luna trecută o casă veche situată într-o zonă semicentrală a orașului Focșani. Prețul a fost unul bun pentru o asemenea perioadă: 100.000 de euro. Asta după ce anul trecut vânzătorii primiseră o ofertă de 150.000 de euro, pe care au refuzat-o însă. Cumpărătorii au achiziționat proprietatea pentru terenul de 1.300 de metri pătrați – ei intenționează să demoleze casa, iar în locul acesteia să construiască trei vile.

Care a fost secretul finalizării unei asemenea vânzări? În mod clar, oferta situată sub media pieței. Aurică Valentin, consilier imobiliar în cadrul agenției focșănene First Home, spune că un teren vandabil la ora actuală în oraș ar trebui să se situeze în jurul nivelului de 80-90 de euro pe metru pătrat. Acesta precizează că a mai avut cereri din partea unor investitori care voiau să achiziționeze mai multe terenuri în zone centrale din Focșani, chiar la astfel de prețuri. Problema este că astfel de oferte sunt rare. Reprezentantul agenției spune că majoritatea proprietarilor își scot terenurile la vânzare pentru aproximativ 150-200 de euro pe metru pătrat. La asemenea prețuri însă, cumpărătorii nu se înghesuie.

Casă cu 5 camere în zonă turistică, la 150.000 de euro
O altă proprietate ce s-ar putea vinde la un preț bun pentru actuala perioadă este situată de data aceasta într-o zonă turistică a țării. De o săptămână, Mircea D. a scos la vânzare o casă localizată în centrul orașului Râșnov. Locuința are o suprafață utilă de 130 de metri pătrați, cinci camere (dintre care un living de 30 de metri pătrați) și un teren adiacent de 600 de metri pătrați. Construită în stilul arhitectural al anilor 1935-1940, casa a fost renovată recent și dispune de îmbunătățiri.

Primul pas: studierea ofertelor similare
Prețul de pornire cerut de proprietar este 150.000 de euro. Spune că ar mai fi dispus să negocieze, dar nu mai mult de 10.000-15.000 de euro. Cum și-a stabilit pretențiile? “M-am uitat la caselele din apropiere, am văzut care sunt prețurile și am luat în calcul care erau factorii diferențiatori”, explică Mircea D. Acesta precizează că, într-unul dintre cartierele mărginașe ale orașului, o casă nou-construită cu patru sau cinci camere costă în jur de 100.000 de euro. Locuința este livrată însă în faza de roșu sau de gri – pe lângă localizare, acest aspect ar justifica diferența de preț.

Mircea D. crede că are 70% șanse să vândă, în ciuda prețului de pornire destul de ridicat. Ce recomandare ar face altor proprietari pentru a obține un preț cât mai bun într-o tranzacție? În primul rând, să studieze cu atenție prețurile din zonă pentru oferte similare, iar apoi să știe să pună în valoare caracteristicile proprietății respective.

Părerile cititorilor
50 păreri
 • nita emanuela

  VIND TEREN ECO SI CONSTRUCTIE TREI CAMERE BOLTA VITA DE VIE POMI FRUCTIFERI SCHELET PT MINI SERA CASA ESTE LOCUIBILA LA 38 KM DE BUCURESTI

 • MIRCEA RADU

  vand in Breaza/Frasinet/Prahova, teren 950 m2, construibil, zona vile, livada pruni, meri, nuci, pe deal, deschidere 56 m, lumina, apa, stabil, pret 16000 euro.

 • MIRCEA RADU

  vand in Banesti/Prahova casa 3 camere, hol, baie, bucatarie, 84 m2, teren 300 m2, caramida, tabla galvanizata, sobe moderne gaze, apa, lumina, fosa septica, 2 anexe, garaj cu rampa, beci mare, bolta vita de vie, asfalt la poarta, situata pe deal. pret 42000 euro.

 • petre petrus

  teren intravilan in Vieru com Putineiu jud Giurgiu, 2300mp si cu posibilitate de inca 1800 mp , pretabil la crearea unui iaz de peste, …. terenul are posibilitate de irigare naturala, iar prin zagazuirea apei se poate crea un lac pt peste, terenul mai poate fi folosit si ca teren agricol avind aceasta oportunitate cu irigarea , sau pt constructia unei locuinte deoarece pe teren exista rol de casa cu electricitate pe el si fintina in curte, toate , momentan sunt in ruina, dar se poate repara totul si fara autorizatie de constructie se poate renova locatia veche. Este o propunere pt oameni indrazneti si cu pasiune pt pescuit sau afacere piscicola!!! SUCCES!!!! nu ratati ocazia, pretul este de 4 euro/mp… OCAZIE!!!! nuuu?????

 • vasile

  savulescu v. tel.021.3248252.vind teren costinesti 1000m.p respectiv 308 mp.str.garii,nr.69 aproape de gara veche,curte,apa, canal, electricitate,tv-cablu,suprafata 20/50 respectiv 20/16, deschidere 20 respectiv 4 m,pret 100000euro respectiv 25000 euro.si 45.000 mp in comuna ” 23 august” linga Costinesti, extravilan, pret 3 euro mp….

 • Emil

  Detin o vila ,P+1,7 cam,Su=165mp,la cheie,P+F+M,Hidrofor,Termoizolatie 10 cm exterior,Apa curenta,Fosa septica,Vie,Pomi fructieri,3 puturi americane,Garaj caramida+Beci caramida(25mc),Gard nou la fata din teava patrata,Steren=2800mp/Deschidere=24m,la strada pricipala;Pret 250000Euro,negociabil

 • david alis

  vand 7500 m2 in Campulung_arges,zona pitoreasca de munte,cu casa P+1,apa canal,gaze in zona,curent,cablu ,telefon,stradal.pe teren se pot construi 4 vile sau poate fi folosit pt supermarchet,depozit,popas turistic,ferma,etc.
  deschidere 60-70 m stradal.tel.0744547175
  pret 300.000 euro negociabil
  avantajos pt investitori straini

 • Mariana

  Am un teren de 8000 mp la 1 km de autostrada Bucuresti-Brasov, in Prahova, la Rifov, cu hotar la drumul judetean coborare de pe autostrada.

  Si un apartament intr-o vila in zona Cotroceni, vis-a-vis de Gradina Botanica.

 • mariana

  vind in orasul husi .zona semicentrala .casa betrineasca locuibila ,4 camere decomandate plus dependinte,.suprafata totala 500 mp,deschidere doua strazi apa , canalizare strada ,gaze apropiere ,str nicolae balcescu nr 7 ,tel 0766278558,poze pe http://www.bursa.rol,negociabil

 • alexandru

  teren in orasul moreni,jud dambovita-1100 mp-20.000euro

 • Ilioan Elena

  Vand 10.000 mp teren Racari, zona Ind.Parcul Ghica.Parcelat in 3 loturi, [email protected]

 • Elena Ilioan

  Vand vila 5camere Runcu, mirific, central. Ofer bonus 3.300 mp [email protected]

 • Adriana Dragusin

  Pentru a-ti creste sansele de a primi ofertele dorite, iti poti posta anuntul pe http://www.imobiliare.ro, pe sectiunea Adauga anunt.

 • Adriana Dragusin

  Pentru a-ti face o idee privind valoarea de piata a proprietatii tale, poti consulta instrumentul de evaluare disponibil pe http://www.imobiliare.ro, dand click pe sectiunea Afla cat costa locuinta ta.
  Pentru a fi sigur ca oferta este una competitiva cu celelalte disponibile pe piata, poti apela la un agent imobiliar activ in zona respectiva.

 • Adriana Dragusin

  Pentru a fi sigur ca anuntul tau este vizualizat de potentialii cumparatori, poti posta anuntul tau pe http://www.imobiliare.ro, intrand pe sectiunea Adauga anunt.

 • Adriana Dragusin

  Pentru a gasi o casa in zona dorita, poti cauta printre anunturile disponibile pe http://www.imobiliare.ro. Daca nu gasesti o proprietate care sa corespunda criteriilor introduse la cautare, poti contacta un agent care activeaza in zona respectiva.

 • elena

  am un teren intravilan de 10000mp la 2 km de iasi aveti idee ce pret pot cere pt a l vinde cat mai repede

 • Robert

  Am un apartament cu 3 cam, dec, conf I, posibilitate mansardare, centrala termica, termopan, 2 gr. sanitare, in orasul Sinaia, judetul Prahova.
  Astept oferte pentru vanzare.

 • sorin

  la pretul acesta va ofer o casa, constructie noua, in Cristian (la 2 km de Sibiu)structurata astfel:
  Subsol (pivnita: 2 incaperi) – 70 mp;
  Parter – bucatarie, living (40 mp), loc de luat masa, bae de serv.,terasa, garaj;
  Etaj 1 – 3 dormitoare, 2 bai, dressing, terasa;
  Pod – intre etaj 1 si pod este placa de beton – se poate mansarda.
  Constructie noua; Suprafata teren:670mp; suprafata utila: 220mp; suprafata desfasurata 370 mp.
  Pentru alte detalii: 0740771014

 • sorin

  la pretul acesta va ofer o casa, constructie noua, in Cristian (la 2 km de Sibiu) cu o suprafata desfasurata de 370 mp, living 40 mp,3 dormitoare, pivnita 70 mp, etc…

 • Carmen

  Buna dimineata.Am de vanzare o proprietate,in jud.Dambovita,la 55 km.de Bucuresti,mai exact langa Titu,comuna Produlesti.1200 mp.cu 2 case mari,una are 4 camere,bucatarie,cealalta are 2 camere,garaj,beci,bucatarie,baie,sunt construite din caramida,fundatie de beton,invelite cu tabla,curtea e cimentuita,cu o livada de 450 mp.de pruni.Pretul la care m-am gandit 32000 euro negociabil.Daca ma puteti ajuta,sau o agentie.Va multumesc.

 • Roxana

  Persoana fizica caut casa in acea zona.Doresc mai multe informatii inclusiv poze (interior,exterior).
  Astept raspuns

 • Neagu mihaela

  V-ar interesa un schimb de proprietati ? Am decis sa pun in vanzare o superba proprietate la 35 Km de Targoviste, sat la 600m altitudine, (aceeasi ca la Breaza). Teren de 3235 m2, cu o casa stil brancovenesc “la rosu”, construita toamna 2009. Caramida, fundatii beton armat, 3 nivele, 264 m2 locuibili, electricitate, fosa septica, gaze luna viitoare, apa curenta, etc.
  Dar, as fi interesata de a negocia un eventual schimb pentru Izvorani sau similar, noul meu job imi cere prezenta mai aproape de Bucuresti.
  Anuntul se afla deja pe http://www.imobiliare.ro. Pentru mai multe detalii, luati legatura cu mine prin e-mail.

 • Roxana

  Buna seara,
  As dori mai multe informatii despre casa, pretul si inclusiv cateva poze (interior,exterior).
  Sa nu uit sa mentionez:sunt persoana fizica si caut o casa care sa mi se potriveasca din mai multe puncte de vedere.Astept raspuns.

 • Andreea

  Buna ziua. Am si eu de vanzare o vila (constructie noua) in Sinaia langa Taverna Sarbului – P+E+M, 225mp locuibili. Pretul este de 1000Euro/mp.
  De asemenea, mai am de vanzare E+M in vila constructie noua, tot zona Taverna Sarbului, 210mp locuibili.
  Publicarea anuntului pe imobiliare.ro nu m-a ajutat mai deloc. Nici agentiile imobiliare nu s-au implcat in vanzarea casei. Poate ma ajutati cu un sfat. Multumesc.

 • Adriana Drăguşin

  Perioada actuala este un prilej pentru destui cumparatori aflati in cautarea unor oportunitati sa treaca la actiune. Asta daca gasesc un pret foarte bun.
  Este bine sa stii insa si ca timpul necesar pentru vanzarea unei proprietati este considerabil mai mare decat in anii trecuti. In exemplul cu terenul din Focsani, au trecut 6-7 luni pana la aparitia cumparatorului final.

 • mariana

  nu am reusit sa vnd nici la jumatate de pret mp de pamant fata de 2008

 • Adriana Drăguşin

  Pentru a fi sigur ca pretul cerut de tine este unul corect (atat din punctul de vedere al cumparatorului, cat si al vanzatorului), fa o comparatie cu anunturile de vanzare terenuri in zona respectiva. Pentru a avea o perspectiva avizata asupra pietei locale, poti apela la ajutor specializat.

 • Adriana Drăguşin

  Pentru a avea un termen de comparatie in stabilirea unui pret corect, iti recomand sa studiezi ofertele comparabile din zona Eforie Nord. Ideal ar fi, daca stii de tranzactii cu proprietati similare incheiate recent, sa iei pretul final respectiv ca punct de reper. Pentru asta, poti apela la un agent imobiliar cu experienta in zona respectiva.

 • MATEI MATEI

  Buna ziua. Am si eu de vanzare o vila (constructie noua) in Sinaia langa Taverna Sarbului – P+E+M, 225mp locuibili – Living 52mp, Living 2 – 42mp, Dormitor 1 – 20mp, Dormitor 2 – 16mp, Dormitor 3 – 42mp, 3 bai, bucatarie 12mp, centrala proprie, finisaje lux, la cheie. Pretul este de 1000Euro/mp.
  De asemenea, mai am de vanzare E+M in vila constructie noua, tot zona Taverna Sarbului, 210mp locuibili.
  Poate ma ajutati cu un sfat. Multumesc.

 • Adriana Drăguşin

  Daca doresti ca anuntul tau de vanzare sau inchiriere sa apara pe imobiliare.ro, puteti intra pe sectiunea Adauga anunt de pe portalul nostru. Plata pentru publicarea anuntului se va face prin SMS.

  Succes!

 • Cristi

  “Ai o proprietate în provincie? Poți obține un preț bun!”
  Nu ati specificat de care Provincie romaneasca este vorba: Provincia Moldova, Provincia Ardeal, Provincia Banat, Provincia Dobrogea, etc. Daca tot scrieti un articol si vreti sa ajutati oamenii, scrieti-l corect din punctul de vedere al Limbii Romane, nu numai gramatical. Chiar atat nu stiti, sa vorbiti ROMANESTE?

 • Crivna

  Trebuie sa mai astepti sa gasesti berbeci care sa ia credit cu 800 Eur/luna rata 20 ani . Adica niciodata.
  Prosteala s-a terminat. Nu uitati !! Cereti bani pe casa nu pe pamant. Pamantul e gratis, pentru casa a muncit cineva.

 • Matei

  Buna ziua. Am si eu de vanzare o vila constructie noua in Sinaia – P+E+M, 225mp locuibili, langa Taverna Sarbului. Living – 52mp, Living 2 – 42 mp, Dormitor 1 – 20mp, Dormitor 2 – 16mp, Dormitor 3 – 42mp, 3 bai, Bucatarie 12mp, Centrala proprie, finisaje lux. Pretul fiind de 1000Euro/mp.
  De asemenea, mai am de vanzare E+M , 210mp locuibili, in vila, constructie noua tot in zona Taverna Sarbului la pretul de 155.000Euro.
  Publicarea anuntului pe imobiliare.ro nu m-a ajutat prea mult. De asemenea agentiile nu s-au ocupat de vanzarea acestor proprietati.
  Poate ma puteti ajuta cu un sfat.

 • traian

  Am un teren cu o casa batraneasca in Peris/Ilfov( zona Scrovistea), S=765mp;D=8,5. Sunt 38Km din Bucuresti, asfalt, utilitati. Pret=15000Euro , usor negociabil.
  Oare sunt amatori?

 • Stanila Ion

  Doresc sa cumpar o casa modesta in Calugareni, 0722 952 677

 • stanescu

  Stimata doamna Adriana Dragusin,
  am inceput in anul 2008,un minicartier de 9 locuinte case/vile ,in sistem AMVIC;din nefericire conceptia proiectului la acea data a fost pentru a construi case P+1,cu un grad de finisaj superior,cu suprafete construite desfasurate utile mari,respectiv de la 150 mp la 250 mp.Cartierul este situat pe primul inel de centura al Municipiului Targoviste,in plina dezvoltare urbanistica si modernizare infrastructura,si in prezent este realizat in diferite faze de executie(de la faza de “la rosu”,la faza “la cheie”);momentan am sistat constructiile,pentru faptul ca pana in prezent nu am vandut nici o casa.In acest context doresc o colaborare de specialitate,si eventual daca se poate recomandarea cu un agent imobiliar mai specializat din zona.Noi nu ne-am ocupat pana in prezent de promovarea in vederea vanzarii ,a acestor obiective,desi datorita crizei actuale,suntem dispusi sa vindem primele trei locuinte la pretul de cost real al materialelor(sa recuperam doar cheltuielile noastre de pana acum).
  Astept punctul D-stra de vedere,si eventual o propunere de colaborare.
  Va multumesc!
  Iulian Stanescu,
  Targoviste,
  Judetul Dambovita,
  Telefon:0722243426;0731346738;tel/fax0245222062
  e mail :[email protected]
  http://www.ecoresidence.ro

 • Gaby

  Credeti ca as putea vinde in situatia actuala, in loc. Calugareni/Giurgiu la 25 km sud de capitala ,o casa de 250 mp cu toate facilitatile,850 mp teren intravilan ,sau poate un schimb de locuinta +diferenta in Bucuresti sau Giurgiu?

 • Bogdan Gabriel

  Buna ziua. Am si eu de vanzare un teren de 1350 mp, in comuna Ciolpani , sat Izvorani.Pe acest teren exista si o casa din caramida fara etaj, 4 camere + dependinte. Aceasta constructie nu am bagat-o la socoteala.Eu cer pe acest teren 75 euro mp.Am curent electric, gaze la poarta(nu sunt trase in curte) , fosa septica,sosea asfaltata, actele toate in regula. As dorii si eu o parere daca este ok pretul pe care il cer tinand cont de zona si de facilitati.Astept raspuns.
  Va multumesc anticipat.

 • nora stefanescu

  am o casa de vinzare in Ef.Nord constructie 90mp suprafata totala 200mp,se inchiriaza foarte bine vara in sezon,este solicitata si iarna,se vinde mobilatainclusiv frigiderele si televizoarele din camere,accept 2 camere decomandate et p-1 in Bucuresti plus diferenta,pretul de vinzare este de 125000EUR,chiar nu stiu ce pret sa-i mai pun,anul trecut mi s-au oferit 180000 si nu am dat-o,o puteti vedea pe google CASA NORA EF.NORD,este totus o casa,in Bucuresti preturile sint destul de mari intr-o zona mai buna,dati-mi o idee,este pe imobiliare.ro si pe multe altele.VA MULTUMESC

 • musat dan

  Am o casa de vacanta,(pensiune ) 19 locuri de cazare, p+3 complet mobilata si utilata la standard occidental, cu teren aferent 2000m. la 22 km. de Sinaia Prahova ,la Moroieni Dimbovita. Doresc sa o vind sau sa o inchiriez,
  Poate imi dati o mina de ajutor.

 • www.imobiliare.ro

  Noi îţi recomandăm să îţi publici anunţul pe imobiliare.ro, dar şi să vorbeşti cu un agent imobiliar din zonă.

  Acesta te poate ajuta să stabileşti un preţ corect pentru imobil şi te poate sfătui cum să îţi pregăteşti imobilul pentru vânzare. În plus, poate include proprietatea ta în portofoliul lui şi te poate ajuta să găseşti cumpărători.

  Mult succes!

 • www.imobiliare.ro

  Am observat ca vrei sa publici un anunt imobiliar.

  Sansele ca cineva care e interesat de proprietate sa iti vada comentariul lasat la acest articol sunt destul de mici.

  Vizitatorii imobiliare.ro fac cautari specifice. Ei cauta dupa localitate, suprafata, pret. De aceea, imobiliare.ro a introdus serviciul Oferte PrePay, serviciu destinat proprietarilor, persoane fizice sau firme cu activitate non imobiliara, care doresc sa vanda sau sa inchirieze o proprietate.

  Anuntul tau poate fi vizualizat de cei peste 250.000 de vizitatori care acceseaza portalul nostru in fiecare luna.

  Ai doua optiuni: sa publici anuntul direct pe imobiliare.ro, plata efectuandu-se prin SMS si/sau sa trimiti gratuit oferta agentiilor partenere imobiliare.ro, care vor incerca sa intermedieze tranzactia.

  Pentru a vedea in detaliu care sunt pasii necesari pe care trebuie sa ii parcurgi si avantajele fiecarei optiuni in parte, intra in sectiunea Adauga anunt.

 • Constantin

  Am de vanzare In com. Cristian, la numai 8 km de Sibiu, o casa compusa dintr-un ap. de 3 camere, una de 2 camere , o garsoniera, fiecare cu dependinte, gaz, apa, canalizare, termosistem, incalzire centrala separata, pivnitacu 3 corpuri, garaj, curte, sura, curte mare si gradina.(total 1400mp)Ideala pentru camin de batrani sau 2 familii. Doresc in schimb o locuinta in zona Frankfurt, sau pretul cu care sa cumpar o locuinta in aceasta zona.

 • Adriana Dragusin

  Asa cum am spus si mai sus, stabilirea unui pret “corect” in actuala situatie de piata este esentiala pentru incheierea unei tranzactii. In general, tranzactiile cu terenuri merg cel mai greu in aceasta perioada. Iti recomand sa evaluezi in mod realist pretul actual de listare. Daca esti dispusa sa faci asta, apeaza la sfatul unui broker imobiliar care a mai intermediat astfel de tranzactii.

 • Adriana Dragusin

  Din pacate, nu sta in competenta noastra sa spunem la ce valoare sa scoti la vanzare o proprietate. Pentru a iti face o idee, recomand sa studiezi ofertele similare din zona si sa listezi oferta la un pret ceva mai mic, astfel incat aceasta sa fie prima luata in seama de cumparatori. Pentru sfaturi mai concrete, iti recomand sa apelezi la un agent imobiliar care lucreaza cu astfel de proprietai in orasul tau.

 • liliana gheorghiu

  am un teren in provincie, 3 ha, betonat 1,7 ha, intravilan, ideal ferma, depozit, mica fabrica, 36 km de Bucuresti. Incerc sa il vand de 1 an si nu reusesc. ce ma sfatuiti?

  Multumesc.

 • bella anamaria

  sunt din baia-mare spuneti ce pret sa mai pun /am o casa de vanzare 115mp locuibil-garaj-3ari de teren intr-o zona indiscutabila in ORAS (buna),intretinuta si ocupabila imediat
  va-s multumi ptr. ajutorul dv.
  cu mult respect
  astept un raspuns cat de cat

 • calin rodica

  am o proprietate in provincie , crivina de prahova, casa este mare spatioasa, teren 1000 mp., de doi ani vreau sa o vand si nu reusesc , nu stiu ce mai trebuie facut sa realizez asta

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Piața rezidențială în primul trimestru din 2022: prețurile, cererea, oferta și tranzacțiile

Prețurile apartamentelor din cele mai mari centre regionale s-au menținut pe o traiectorie ascendentă, în ciuda declanșării conflictului militar din Ucraina Potrivit celui mai recent raport de piață realizat...

citește mai departe
5 sfaturi pentru a-ti vinde locuinta in timpul sarbatorilor de iarna!

In aceste zile, in preajma sarbatorilor, unii se gandesc deja la vacanta, altii la mancarurile traditionale, iar tu la faptul ca nu vei gasi cumparator pentru proprietatea ta. Nimic...

citește mai departe
Ce documente trebuie sa prezint atunci cand imi vand apartamentul?

La vanzarea unui apartament proprietarul trebuie sa prezinte urmatoarele documente: -actul de proprietate asupra apartamentului, care poate fi dupa caz: contract de vanzare-cumparare, certificate de mostenitor, contract de donatie,...

citește mai departe
Ce este certificatul de performanta energetica si ce schimbari va produce pe piata imobiliara?

Certificatul de performanta energetica va deveni obligatoriu din 20 iulie 2013, vanzarea sau inchirierea unei locuinte fiind imposibila in lipsa acestui document. Ne propunem sa patrundem dincolo de rigiditatea...

citește mai departe
Peste 3.600 de locuinţe construite prin ANL vor putea fi vândute chiriaşilor

Perioada minimă de închiriere înainte de cumpărare este de un an, în loc de trei ani, cât prevedea legea iniţial. Guvernul a adoptat astăzi o hotărâre în urma căreia...

citește mai departe