Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
6 dec. 2018

Complexul Rezidențial Parc du LAC, din zona Băneasa-Grădina Zoologică, este contractat în proporție de 67% (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Complexul rezidential La Gloire Parc du LAC

La GLOIRE Parc du LAC este al doilea concept rezidențial boutique din România prin care demonstrăm că se pot face locuințe bune, spațioase și frumoase, dar în același timp, accesibile, cu prețuri începând de la 999 euro/mp.

Complexul rezidențial de tip boutique LA GLOIRE Parc du Lac se află în zona Băneasa-Pipera, chiar pe malul lacului Valea Șaulei, având o poziție excepțională, în imediata vecinătate a Aleii Privighetorilor și Grădinii Zoologice, într-un cartier de vile liniștit, sigur și foarte verde, cu acces din strada Erou Iancu Nicolae.

Ansamblul cuprinde 47 de apartamente confortabile, cu două, trei și patru camere; acestea au suprafeţe generoase şi compartimentări moderne, terase foarte mari, precum și o parcare subterană prevăzută cu două lifturi ultramoderne, ce facilitează accesul rapid către locuința dumneavoastră. Ansamblul pune în valoare în mod inteligent spațiul verde adiacent – reprezentând peste 60% din suprafața sa, acesta are scopul de a defini un stil de viaţă modern și sănătos.

Design unic în inima naturii

De la prima vedere, proiectul nostru boutique se remarcă prin designul unic, iar regimul mic de înalțime îl integrează mai degrabă în arhitectura caselor de lux, excluzându-l din rândul construcțiilor înalte tip bloc, ceea ce conferă un plus de intimitate, liniște și confort. Numărul de locatari este, de asemenea, unul foarte restrâns, ceea ce va face ca ambianța și comunicarea între aceștia să se dezvolte în cel mai plăcut mod.

Complexul rezidential La Gloire Parc du LAC

Complexul rezidențial LA GLOIRE Parc du Lac este îmbrățișat de o deltă în miniatură, datorită căreia susurul apei, verdeața, păsările și pomii înfloriți vor fi nelipsite din stilul dumneavoastră de viață – chiar dacă sunteți doar la un pas distanță de sectorul 1 al Capitalei. Copiii dumneavoastră vor crește, astfel, în inima naturii și vor avea o șansă în plus de a se bucura nu doar de tehnologia smart de la tot pasul, dar și de nevoia, tot mai minimalizată în prezent, de a fi aproape de natură și de a cunoaște valorile atât de importante pe care natura ni le oferă gratuit.

Dotări și finisaje de calitate premium

Confortul fiecărui apartament este asigurat de finisaje de cea mai bună calitate și de toate facilitățile unei locuințe durabile, moderne și ușor de întreținut. Toate dispun de încălzire în pardoseală, ceea ce le face foarte eficiente energetic. Contoarele pentru toate utilitățile sunt individuale, pentru a cunoaște cu precizie nivelul real de consum în orice moment.

Fiecare dormitor și living este dotat cu parchet stratificat de stejar, iar în fiecare baie și bucătărie strălucirea este dată de calitatea premium a obiectelor sanitare, a gresiei și a faianței de proveniență spaniolă și italiană. Ușile interioare, precum și cele de acces, sunt de calitate italiană, iar tâmplăria exterioară este cu geam tripan, de calitate germană. Întreaga instalație electrică prezintă siguranță absolută, echipamentele instalate fiind de ultimă generație, iar un alt avantaj sunt videointerfoanele cu monitorizare și sistem de alarmă.

Complexul rezidential La Gloire Parc du LAC

Parcare subterană cu prize pentru mașini electrice

Spațiile comune exterioare sunt illuminate cu sisteme tip led, cele două ascensoare sunt extrem de silențioase, parcarea subterană este echipată cu sistem de ventilație și prize pentru încărcarea mașinilor electrice, iar rampa de acces auto este dotată cu sistem de dejivrare.

Arhitectura modernă și funcțională, structura de rezistență antiseismică, aparatele de aer condiționat de tip multi-split, toate acestea sunt facilități premium pe care le-am gândit încă din faza de proiectare pentru ca dumneavoastră să beneficiați de ele și să vă ofere satisfacție deplină.

De aceea, nu este o surpriză că, în momentul de față, proiectul este deja contractat în proporție de 67%.

Termenul de finalizare a ansamblului este noiembrie 2019.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Lebăda Lake Residence: 600 de apartamente cu vedere spre lac și pădure, în estul Capitalei (P)

Visezi să locuiești cât mai aproape de natură, dar nu ești dispus, pentru aceasta, să renunți la avantajele traiului în Capitală? Acest ansamblu rezidențial de proporții, ce dispune deja...

citește mai departe
Dream Houses: apartamente cochete, spațioase, lângă pădure și lac (P)

Visezi să locuiești în mijlocul naturii, dar fără a te lipsi de toate facilitățile oferite de viața într-un oraș precum Bucureștiul? Ansamblul rezidențial Dream Houses reprezintă o alegere cu...

citește mai departe
Noiembrie 2020, o nouă lună de creșteri la prețurile apartamentelor. Ce s-a întâmplat în marile orașe

Variații pozitive au avut loc pe ambele segmente de piață, însă cele mai semnificative pe segmentul rezidențial nou. După un avans de 2,4% în octombrie, prețurile locuințelor au înregistrat...

citește mai departe
Start pentru a doua fază de construcție a ansamblului rezidențial Parcului20. Avantaj pentru apartamentele mai spațioase, de calitate superioară

Rezervările pentru cele 220 de unități locative cuprinse în această etapă au început din luna septembrie a acestui an. Cordia România, companie membră a grupului maghiar Futureal, a demarat...

citește mai departe
TRIAMA Residence: construcție la standarde europene, spații verzi, curte interioară și parcare subterană. Aproape de metrou! (P)

Proiectul dispune de un mix variat de unități locative, iar clienții pot alege între mai multe variante de finisaje. Amplasat în sud-estul Capitalei, în zona Bd. Basarabia, pe strada...

citește mai departe