Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
6 dec. 2018

Complexul Rezidențial Parc du LAC, din zona Băneasa-Grădina Zoologică, este contractat în proporție de 67% (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Complexul rezidential La Gloire Parc du LAC

La GLOIRE Parc du LAC este al doilea concept rezidențial boutique din România prin care demonstrăm că se pot face locuințe bune, spațioase și frumoase, dar în același timp, accesibile, cu prețuri începând de la 999 euro/mp.

Complexul rezidențial de tip boutique LA GLOIRE Parc du Lac se află în zona Băneasa-Pipera, chiar pe malul lacului Valea Șaulei, având o poziție excepțională, în imediata vecinătate a Aleii Privighetorilor și Grădinii Zoologice, într-un cartier de vile liniștit, sigur și foarte verde, cu acces din strada Erou Iancu Nicolae.

Ansamblul cuprinde 47 de apartamente confortabile, cu două, trei și patru camere; acestea au suprafeţe generoase şi compartimentări moderne, terase foarte mari, precum și o parcare subterană prevăzută cu două lifturi ultramoderne, ce facilitează accesul rapid către locuința dumneavoastră. Ansamblul pune în valoare în mod inteligent spațiul verde adiacent – reprezentând peste 60% din suprafața sa, acesta are scopul de a defini un stil de viaţă modern și sănătos.

Design unic în inima naturii

De la prima vedere, proiectul nostru boutique se remarcă prin designul unic, iar regimul mic de înalțime îl integrează mai degrabă în arhitectura caselor de lux, excluzându-l din rândul construcțiilor înalte tip bloc, ceea ce conferă un plus de intimitate, liniște și confort. Numărul de locatari este, de asemenea, unul foarte restrâns, ceea ce va face ca ambianța și comunicarea între aceștia să se dezvolte în cel mai plăcut mod.

Complexul rezidential La Gloire Parc du LAC

Complexul rezidențial LA GLOIRE Parc du Lac este îmbrățișat de o deltă în miniatură, datorită căreia susurul apei, verdeața, păsările și pomii înfloriți vor fi nelipsite din stilul dumneavoastră de viață – chiar dacă sunteți doar la un pas distanță de sectorul 1 al Capitalei. Copiii dumneavoastră vor crește, astfel, în inima naturii și vor avea o șansă în plus de a se bucura nu doar de tehnologia smart de la tot pasul, dar și de nevoia, tot mai minimalizată în prezent, de a fi aproape de natură și de a cunoaște valorile atât de importante pe care natura ni le oferă gratuit.

Dotări și finisaje de calitate premium

Confortul fiecărui apartament este asigurat de finisaje de cea mai bună calitate și de toate facilitățile unei locuințe durabile, moderne și ușor de întreținut. Toate dispun de încălzire în pardoseală, ceea ce le face foarte eficiente energetic. Contoarele pentru toate utilitățile sunt individuale, pentru a cunoaște cu precizie nivelul real de consum în orice moment.

Fiecare dormitor și living este dotat cu parchet stratificat de stejar, iar în fiecare baie și bucătărie strălucirea este dată de calitatea premium a obiectelor sanitare, a gresiei și a faianței de proveniență spaniolă și italiană. Ușile interioare, precum și cele de acces, sunt de calitate italiană, iar tâmplăria exterioară este cu geam tripan, de calitate germană. Întreaga instalație electrică prezintă siguranță absolută, echipamentele instalate fiind de ultimă generație, iar un alt avantaj sunt videointerfoanele cu monitorizare și sistem de alarmă.

Complexul rezidential La Gloire Parc du LAC

Parcare subterană cu prize pentru mașini electrice

Spațiile comune exterioare sunt illuminate cu sisteme tip led, cele două ascensoare sunt extrem de silențioase, parcarea subterană este echipată cu sistem de ventilație și prize pentru încărcarea mașinilor electrice, iar rampa de acces auto este dotată cu sistem de dejivrare.

Arhitectura modernă și funcțională, structura de rezistență antiseismică, aparatele de aer condiționat de tip multi-split, toate acestea sunt facilități premium pe care le-am gândit încă din faza de proiectare pentru ca dumneavoastră să beneficiați de ele și să vă ofere satisfacție deplină.

De aceea, nu este o surpriză că, în momentul de față, proiectul este deja contractat în proporție de 67%.

Termenul de finalizare a ansamblului este noiembrie 2019.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Începe construcția unui ansamblu imobiliar mixt pe fosta platformă Ventilatorul. Vizavi va fi stația de metrou Academia Militară

Ansamblul va cuprinde nouă blocuri de apartamente, birouri și spații de retail comparabile, ca suprafață, cu un centru comercial de dimensiuni medii. Dificultatea de a găsi suprafețe ample de...

citește mai departe
Eden City, zona Călărașilor-Muncii: grădină proprie pentru apartamentele de la parter și adăpost de urgență (P)

Localizat în zona Călărașilor-Muncii, în vechiul cartier evreiesc, ansamblul rezidențial Eden City se află la o distanță de 30 de minute de mers pe jos de kilometrul 0 al...

citește mai departe
Bucureștiul și Ilfovul contrazic tendința de scădere a volumului de tranzacții imobiliare

În București, dar mai ales în Județul Ilfov, numărul de tranzacții imobiliare consemnate în cel de-al doilea trimestru al anului a fost mai mare decât cel din perioada similară...

citește mai departe
Cluj, București și Timișoara: Prețurile apartamentelor, pe cartiere, la finele lui 2018

Cele mai mari diferențe între prețurile apartamentelor pe cartiere, ajungând și la peste 1.500 de euro pe metru pătrat util, pot fi observate în București; la polul opus se...

citește mai departe
Pantelimon, Tei și Colentina, cartiere fruntașe la vânzările de apartamente

La nivelul Sectorului 2 al Bucureștiului, Pantelimon, Tei și Colentina se situează, după Centru, pe următoarele trei poziții în clasament din punctul de vedere al numărului de achiziții de...

citește mai departe