Indisponibil
 • An predare
  Noiembrie 2019
 • Camere
  2 - 4
 • Suprafeţe
  65 mp - 150 mp
 • Preţuri
  77.999 € - 177.999 €
+14
Imagini

Ansambluri similare

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 18 Iunie 2019

Complexul rezidenţial La GLOIRE Parc du LAC cuprinde 47 apartamente confortabile cu suprafeţe generoase şi compartimentări moderne, cu terase foarte mari, cât şi o parcare subterană prevăzută cu 2 lifturi ultra moderne. Utilizând în mod inteligent spaţiul verde adiacent, acesta reprezintă peste 60% din suprafaţa ansamblului având scopul de a defini un stil de viaţă modern şi sănătos.... vezi mai mult

Complexul rezidenţial La GLOIRE Parc du LAC cuprinde 47 apartamente confortabile cu suprafeţe generoase şi compartimentări moderne, cu terase foarte mari, cât şi o parcare subterană prevăzută cu 2 lifturi ultra moderne. Utilizând în mod inteligent spaţiul verde adiacent, acesta reprezintă peste 60% din suprafaţa ansamblului având scopul de a defini un stil de viaţă modern şi sănătos.

Prezentare

La GLOIRE Parc du LAC este al doilea concept rezidenţial boutique din România prin care demonstrăm că se pot face locuinţe bune, spaţioase şi frumoase, dar în acelaşi timp accesibile. Complexul rezidenţial boutique se află în zona Băneasa /Pipera, chiar pe malul lacului Valea Şaulei, având o poziţie excepţională, în imediata vecinătate cu Aleea Privighetorilor şi Grădina Zoologică, în cartier de vile liniştit, sigur şi foarte verde, cu acces din strada Erou Iancu Nicolae.  

Imaginea locuinţei dumneavoastră vă reprezintă cu adevarat, fiind locul unde se formează familia şi unde veţi petrece momente de calitate alături de prieteni, iar tot ce vă înconjoară: natura, aerul curat şi liniştea vor completa acest peisaj superb de vacanţă.

Complexul rezidenţial La GLOIRE Parc du LAC cuprinde 47 apartamente confortabile cu suprafeţe generoase şi compartimentări moderne, cu terase foarte mari, cât şi o parcare subterană prevăzută cu 2 lifturi ultra moderne, facilitând accesul rapid şi uşor către locuinţa dumneavoastră.

Utilizând în mod inteligent spaţiul verde adiacent, acesta reprezintă peste 60% din suprafaţa ansamblului având scopul de a defini un stil de viaţă modern şi sănătos. Amplasarea excepţională, în zona de nord a capitalei, este un avantaj real, fiind extrem de aproape de toate obiectivele importante din nordul Bucureştiului (Băneasa Shopping City, Grădina Zoologică, Academia de Poliţie, Jollie Ville, Zona de Birouri Aviaţiei, Promenada, Zona de Birouri Pompeiu, Zona Birouri Nord, Aeroportul Otopeni, etc.), zonă în proces de dezvoltare continuu, care va deveni în viitorul apropiat cea mai mare arie comercială din sud-estul Europei.

Accesul către ansamblul rezidenţial se face pe strada Erou Iancu Nicolae, care face legătura cu aeroportul şi cu centrul oraşului.

Suprafaţa desfăşurată totală a ansamblului este de 6,820.95 metri pătraţi şi este compus din:

- 6 apartamente de 2 camere 
- 32 apartamente de 3 camere 
- 9 apartamente de 4 camere

De la prima vedere, proiectul nostru boutique se remarcă prin design-ul unic, iar regimul mic de înalţime îl integrează mai degrabă în arhitectura caselor de lux, excluzându-l din rândul construcţiilor înalte tip bloc, conferind un plus de intimitate, linişte şi confort. Numărul de locatari este de asemenea unul foarte restrâns, ceea ce va face ca ambianţa şi comunicarea între aceştia să se dezvolte în cel mai plăcut mod.

Pentru fiecare apartament am conceput terase foarte mari, cu suprafeţe variabile între 15 metri pătraţi şi 110 metri pătraţi, aşa încât să vă oferim locul cel mai potrivit în care vă veţi putea savura micul-dejun, cafeaua sau veţi putea citi cartea preferată. Terasele fiind atât de ample, se pot amenaja cu flori, plante, arbuşti, mobilier de grădină, aducând aerul curat şi mai aproape de locuinţa dvs.

În oricare dintre apartamentele complexului vă veţi bucura de prospeţimea naturii şi de adierea vântului de pădure. Forfota orăşenească, traficul şi zgomotul permanent al claxoanelor, vor dispărea cu totul, iar în schimb, vă veţi bucura de cântecul păsărilor, de albastrul cerului, de plimbări pe malul lacului, de răsărituri sau apusuri de soare oglindite în luciul apei.

Complexul rezidenţial La GLOIRE Parc du LAC este îmbrăţişat de o deltă în miniatură, în care susurul apei, verdeaţa, păsările şi pomii înfloriţi vor fi nelipsite din stilul dumneavoastră de viaţă, chiar dacă sunteţi doar la un pas distanţă de sectorul 1. Copiii dumneavoastră vor creşte în inima naturii şi vor avea o şansă în plus de a se bucura nu doar de tehnologia smart de la tot pasul, dar şi de nevoia tot mai mult minimalizată în prezent de a fi aproape de natură şi de a cunoaşte valorile atât de importante pe care natura ni le oferă gratuit.

Proiectul va readuce în vieţile celor care îl vor alege liniştea atât de mult dorită după o zi istovitoare, bucuria de a privi liber spre cer, senzaţia unică de a vă petrece fiecare zi în natură, relaxarea pe care o veţi dobândi fără nelipsita agitaţie urbană.

Pentru a păstra cât mai liberă şi verde împrejmuirea imobilului, parcarea auto este concepută complet subteran, astfel, autoturismele dumneavoastră vor fi mai curate, fiind protejate de praf, de soarele arzator, de ploi sau de ninsori, şi cel mai important accesul se face direct din parcare cu cele două lifturi către locuinţă, iar în curtea ansamblulului veţi beneficia de mult spaţiu verde şi de cât mai mult aer curat. Confortul fiecărui apartament este asigurat de finisaje de cea mai bună calitate şi de toate facilităţile unei locuinţe durabile, moderne şi uşor de întreţinut. Toate dispun încălzire în pardoseală, ceea ce le face foarte eficiente energetic. Contoarele pentru toate utilităţile sunt individuale, pentru a cunoaşte cu precizie nivelul real de consum în orice moment.

Fiecare dormitor şi living este dotat cu parchet stratificat de stejar, iar în fiecare baie şi bucătărie strălucirea este dată de calitatea premium a obiectelor sanitare şi a gresiei şi a faianţei, de provenienţă spaniolă şi italiană. Uşile interioare precum şi cele de acces sunt de calitate italiană şi întreaga tâmplărie exterioară este din aluminiu cu geam tripan, calitate germană. Întreaga instalaţie electrică prezintă siguranţă absolută, echipamentele instalate fiind de ultimă generaţie, iar un alt avantaj sunt videointerfoanele cu monitorizare şi sistem de alarmă.

Spaţiile comune exterioare sunt iluminate cu sisteme tip led, cele două ascensoare sunt extrem de silenţioase, parcarea subterană este echipată cu sistem de ventilaţie, rampa de acces auto fiind degivrată.

Arhitectura modernă şi funcţională propusă de CUB Architecture, structura de rezistenţă antiseismică, aparatele de aer condiţionat multi split sunt facilităţi premium pe care le-am gândit încă din faza de proiectare pentru ca dumneavoastră să beneficiaţi de ele şi să vă ofere satisfacţie deplină.

Termenul de finalizare este Noiembrie 2019.

Descarcă PDF

Galerie ansamblu

Vezi clip video
+ 13 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieIunie 2018
 • Start vânzareIunie 2018
 • FinalizareOctombrie 2019

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Lift

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

La Gloire

Achiziţionăm proprietăţi şi terenuri cu potenţial ridicat de vânzare la preţuri avantajoase, construim clădiri de calitate, folosind cei mai buni constructori şi materiale de ultimă generaţie. Asigurăm prin intermediul specialiştilor noştri controlul costurilor şi al calităţii, ceea ce face ca produsele noastre să fie foarte competitive pe piaţă.