Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
22 Decembrie 2009

Cosmopolis 22 decembrie 2009

scris de Imobiliare.ro in categoria Ştiri imobiliare
Ultima actualizare: 22 Decembrie 2009

90 de familii isi petrec Craciunul in casa noua, la Cosmopolis
Proiectul Cosmopolis prinde viata, primele 90 de familii mutandu-se deja in noul ansamblu din Nord-Estul Bucurestiului.
„Suntem mandri ca ansamblul nostru nu mai reprezinta doar un proiect pe hartie, ci un cartier in toata regula, unde 90 de familii isi vor petrece primul Craciun in casa noua” spune Ahmet Buyukhanli actionarul majoritar al Opus Land Development dezvoltatorul Cosmopolis.
Livrarile pentru prima faza a complexului compusa din 565 de unitati – 36 de blocuri si 8 vile – au inceput in prima jumatate a anului 2008 iar in Septembrie 2009, 60 de familii locuiau deja in Cosmopolis.
Locuitorii primului oras european din Romania dispun de un market recent amenajat si alte facilitati precum gradinita (operationala de la inceputul lunii Noiembrie 2009), club de ponei, piscine in are liber si zona outdoor de fitness. Sala de gimnastica si un restaurant vor fi deschise in viitorul apropiat.
Suma investita pana acum de catre developer ajunge la 100 milioane euro pentru dezvoltarea primelor doua faze, din care 20 milioane euro au fost alocati lucrarilor de infrastructura.
Lucrarile la faza a doua sunt in desfasurare. Primele locuinte vor fi livrate pana in vara anului 2010, si vor continua pana in 2011.
„Chiar daca traversam o perioada dificila din punct de vedere economic, consideram ca prin livrarea celor 565 de unitati rezidentiale, am aratat ca dezvoltarea de apartamente accesibile, pentru clasa medie este inca fezabila pe piata romaneasca” mai spune Ahmet Buyukhanli.
Cosmopolis a adus un stil cu totul nou de dezvoltare rezidentiala pe piata locala, construind un oras din temelii la N-E de Capitala, cu un mix variat de locuinte: apartamente de 2, 3 si 4 camere, precum si vile iar 60% din teren este alocat spatiilor verzi.
Pretul mediu este de 1150 euro + TVA si nu a suferit cresteri de peste un an si jumatate. Oferta Cosmopolis contine si garsoniere si apartamente de 2 camere in faza a doua de dezvoltare care se incadreaza in programul Prima Casa.

DESPRE COSMOPOLIS
Cosmopolis, primul oras european construit in Romania, este dezvoltat de compania Opus Land Development S.A., parte a reputatului grup de companii din domeniul constructiilor, Buyukhanli Group. Amplasat in zona de nord-est a Bucurestiului, Cosmopolis este un concept rezidential destinat celor care vor sa traiasca intr-un mediu sigur, curat si plin de verdeata, avand tot confortul pe care il ofera orice oras european.

www.cosmopolis.ro

https://www.imobiliare.ro/proiecte-imobiliare-bucuresti-ilfov/cosmopolis-86

Imobiliare.ro este site-ul de imobiliare din România cu cea mai mare încredere în rândul utilizatorilor. Imobiliare.ro promite celor care își caută o locuință, cumpărători și chiriași, cea mai bună experiență de căutare și îi ajută să ia cea mai bună decizie pentru a găsi casa ideală.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe