Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
1 iul. 2019

Luxuria Domenii Residence intră în cea de-a doua fază de dezvoltare: urmează 268 de apartamente „eco”

scris de Adriana Lefter in categoria Ştiri imobiliare, Ştirea zilei

Luxuria Domenii Residence intra in cea de-a doua faza de dezvoltare urmeaza 268 de apartamente eco

La finalizare, Luxuria Domenii Residence va cuprinde nouă blocuri, cu un total de 630 de apartamente; locatarii vor avea la dispoziție aproape 10.000 de metri pătrați de spații verzi, plus alte facilități.

Ansamblul rezidențial Luxuria Domenii Residence, dezvoltat de compania autohtonă Impact Developer & Contractor Group (prin Bergamot Developments), intră în cea de-a doua etapă de dezvoltare. Aceasta va cuprinde 268 de apartamente, 296 locuri de parcare subterane și zece grădini tematice și spații verzi, în suprafață de 2.500 de metri pătrați. Termenul de livrare este trimestrul al treilea al anului viitor. Potrivit reprezentanților companiei, finalizarea structurii celor trei blocuri din prima etapă de construcție și a finisajelor pentru primul lot de apartamente din cadrul acesteia marchează încheierea perioadei de prevânzare și creșterea prețului de listă la 1.700 euro pe metru pătrat (+TVA), începând cu data de 1 august 2019.

Proiect premiat pe plan internațional

Luxuria Domenii Residence a primit deja un reputat premiu, respectiv International Property Awards, pentru elementele sale de arhitectură, design și peisagistică. Potrivit reprezentanților companiei dezvoltatoare, acesta este, totodată, primul ansamblu rezidențial din București aflat în curs de certificare BREEAM, fiind proiectat pentru a se încadra în clasa energetică A și în categoria „clădirilor verzi”.

„Prima fază a proiectului Luxuria a avut un succes foarte mare în rândul investitorilor din piața de real-estate, aceștia înțelegând primii potențialul acestei zone, un hub de business emergent cu puține proiecte rezidențiale în imediata proximitate. Practic, până la finalul anului 2021, în această zonă vor fi livrați în jur de 160.000 de metri pătrați de birouri în care vor lucra aproximativ 17.000 de angajați. Luxuria este primul proiect rezidențial care livrează în acest hub, ceea ce înseamnă un randament investițional foarte bun, într-un timp relativ scurt.”

Bogdan Oșlobeanu, CEO Impact Developer & Contractor Group

 

Luxuria Domenii Residence intra in cea de-a doua faza de dezvoltare urmeaza 268 de apartamente eco

Design modern și apartamente de până la 3 metri înălțime

Ansamblul rezidențial Luxuria Domenii Residence va fi dezvoltat în trei etape, pe un teren în suprafață de 22.500 de metri pătrați, localizat între bulevardul Expoziției și strada Aviator Popișteanu. La final, proiectul va cuprinde nouă blocuri cu un total de 630 de apartamente, împreună cu peste 9.650 de metri pătrați de spații verzi, printre care și un parc propriu de 2.500 de metri pătrați – parcul Luxuria urmând a include zece grădini tematice.

Cele patru clădiri din faza a doua a ansamblului Luxuria vor include unități locative cu una, două, trei, patru și cinci camere, precum și duplexuri și apartamente cu grădină, cu suprafețe cuprinse între 54 și 327 de metri pătrați. Apartamentele vor avea o înălțime de 2,8 – 3 metri, depășind astfel standardul clasic de 2,5 metri, precum și terase spațioase.

Designul va fi unul modern, iar materialele și finisajele de calitate superioară. „Conceptul proiectului este cel al unui cartier premium, privat, în interiorul căruia rezidenții beneficiază de facilități integrate pentru un stil de viață modern și confortabil: acces securizat, spații verzi, locuri de joacă, două săli de sport, servicii de concierge și mentenanță, lounge, dar și spațiu pietonal generos, locurile de parcare pentru rezidenți fiind exclusiv subterane. De asemenea, zona este conectată la puncte de interes ale capitalei: metrou – stația 1 Mai, zone comerciale, parcuri – Herăstrău, Bazilescu, Kiseleff, centrul orașului, aeroport, școli, spitale”, notează reprezentanții companiei dezvoltatoare.

Luxuria Domenii Residence intra in cea de-a doua faza de dezvoltare urmeaza 268 de apartamente eco

„Începând cu faza a doua, continuăm să ne adresăm clienților care urmăresc obținerea unor randamente investiționale foarte bune, mizând pe potențialul excepțional de dezvoltare al acestei zone, dar începem să ne concentrăm mai ales pe clienții care se află în căutarea unei locuințe personale premium cu termen de livrare scurt, și care preferă să ia decizia de achiziție după ce au șansa să interacționeze cu produsul finit. Începem o nouă etapă în viața acetui proiect ambițios, etapa în care viziunea Luxuria este transpusă în realitate, în care clienții noștri au posibilitatea să vizioneze blocurile și apartamentele finalizate și să experimenteze emoțiile aduse de caracteristicile cu adevărat unice ale acestui proiect.”

Răzvan Ionescu, Director de Marketing Impact Developer & Contractor Group

 

Despre Impact Developer & Contractor S.A.

Înființată în 1991, Impact Developer & Contractor SA este prima companie de real-estate 100% privată din perioada postcomunistă. În cei 28 de ani de activitate, societatea a dezvoltat 16 ansambluri rezidențiale în București și în țară, însumând peste 450.000 de metri pătrați construiți și peste 4.000 de unități livrate. Cel mai mare proiect este Greenfield Băneasa, demarat în 2007, unde până în prezent au fost construite peste 2.300 de locuințe. În anul 2018, Impact, prin compania pe care o deține (Bergamot Developments), a început lucrările la Luxuria Domenii Residence, situat în zona de nord a Capitalei, între Bulevardul Expoziției și strada Aviator Popișteanu.

Părerile cititorilor
1 părere
  • Impact: Creștere cu 90% la vânzările de locuințe în S1 2019 față de S1 2018 -Ştiri imobiliare, Ştirea zilei – ImoExpert

    […] Citește și: Luxuria Domenii Residence intră în cea de-a doua fază de dezvoltare: urmează 268 de apartamente … […]

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Trinity Residence: peste 200 de apartamente noi în Drumul Taberei – sunt gata la început de 2020! (P)

Când vine vorba de construcția de locuințe noi în București, cea mai mare provocare este aceea de a găsi o localizare favorabilă – menținând, însă, în același timp, un...

citește mai departe
ARBO Residence, un concept integrat de la cap la coadă: 300 de apartamente noi în Mogoșoaia (P)

Visezi la o locuință nouă, modernă, într-o zonă liniștită, dar nu departe de centrul Capitalei? Ansamblul ARBO Residence, din Mogoșoaia, răspunde ambelor cerințe. Proiectul se află în curs de...

citește mai departe
„Semne bune” pentru 2020: Terenuri pentru peste 6.000 de apartamente, plus birouri, cumpărate în 2019

Achizițiile dezvoltatorilor relevă menținerea tendinței de concentrare pe zonele mai bine cotate ale capitalei, inclusiv pe segmentul rezidențial. 2019 s-a dovedit propice nu doar pentru construcția de locuințe sau...

citește mai departe
Sigma Residence: 124 de apartamente neobișnuit de spațioase în cartierul Tomis Plus din Constanța (P)

Proiectul are ca termen de finalizare vara anului 2021, când toate unitățile locative vor fi predate „la cheie”. Situat în cartierul Tomis Plus din Constanța, mai exact pe Bulevardul...

citește mai departe
Grandis Residence: un nou ansamblu rezidențial de amploare în Brașov, zona Tractorul (P)

Până în 2024 ansamblul urmează a cuprinde 16 clădiri, cu un total de aproximativ 750 de apartamente. Te afli în căutarea unei locuințe noi în Brașov, fie pentru uzul...

citește mai departe