• An predare
  Iunie 2020
 • Camere
  1 - 5
 • Suprafeţe
  54 mp - 300 mp
 • Preţuri
  81.639 € - 529.954 €
+27
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 01 Mai 2019

În 2018, proiectul LUXURIA DOMENII Residence a fost premiat în cadrul competiţiei imobiliare International Property Awards cu distincţia Architecture Multiple Residence, ceea ce aduce încă o validare ansamblului, din punct de vedere a construcţiei.... vezi mai mult

În 2018, proiectul LUXURIA DOMENII Residence a fost premiat în cadrul competiţiei imobiliare International Property Awards cu distincţia Architecture Multiple Residence, ceea ce aduce încă o validare ansamblului, din punct de vedere a construcţiei.

LOCALIZARE

Poziţionat în zona de nord a Bucureştiului, între bulevardul Expoziţiei şi strada Aviator Popişteanu, LUXURIA DOMENII Residence este locul în care ai o perspectiva spectaculoasă asupra oraşului.

Zona Domenii este foarte bine cotată, reprezentativă prin noile centre comerciale şi de business nou-înfiinţate, motiv pentru care devine treptat cea mai dorită zonă rezidenţială a Capitalei.

Din LUXURIA DOMENII Residence te conectezi uşor la centrele de interes ale oraşului:

*Metrou 1 Mai – 2 minute
*Piaţa Presei – 3 minute
*Piaţa Domenii – 4 minute
*Parcul Herăstrău – 5 minute
*Parcul Kiseleff – 9 minute
*Piaţa Victoriei – 10 minute
*Gara de Nord – 10 minute
*Parcul Bazilescu – 11 minute
*Aeroportul Otopeni – 17 minute


VIAŢA DE LUX ÎNCEPE ACASĂ

Te afli în mijlocul acţiunii şi totuşi într-o zonă ferită de aglomeraţia oraşului, ansamblul fiind situat în plan secund faţă de bulevardul principal.

Te bucuri de mobilitate - ai acces imediat la marile bulevarde ale Capitalei şi acces facil la diverse mijloace de transport în comun.

Siguranţa ta şi a familiei tale este importantă! De aceea, accesul în ansamblu este securizat 24/24. Rezidenţii pot întra pe baza de card de acces.

Te bucuri de linişte şi de aer curat, deoarece nu există trafic auto în interiorul ansamblului.

Poţi petrece timp în aer liber la doi paşi de casă - zona centrală a cartierului e constituită dintr-un parc privat cu o suprafaţă de 2.500 mp.

Parcul LUXURIA va acomoda nu mai puţin de zece grădini tematice de care rezidenţii se vor bucura în orice anotimp – Grădina cromatică, Grădina pentru odihnă şi relaxare, Grădina cu plante aromatice, Grădina cu ierburi ornamentale, Grădina alpină, Grădina spa-vindecătoare, Grădina acvatică, Grădina minerală, Grădina în trepte şi Grădina cu plante suculente.

Un rol foarte important atât din punct de vedere estetic cât şi pentru sănătate îl au fântânile din ansamblu. Studiile recente arată că sunetul de apă curgătoare contribuie la relaxare şi la eliminarea stresului, ajutându-ne să ne detensionam şi să ne detaşăm de zgomotul puternic al oraşului.

Distanţa mare dintre blocuri îţi asigură intimitatea necesară.

Aici, toate locurile de parcare destinate rezidenţilor sunt subterane.

Grădinile largi ale apartamentelor de la parter îţi oferă stilul de viaţă modern pe care ţi-l doreşţi.

Poţi opta pentru stilul de amenajare interioară care te reprezintă, fără să-ţi mai faci griji pentru spaţiile de depozitare. Boxele situate la subsol îţi stau la dispoziţie pentru acest lucru.

Soarele şi lumina naturală din abundenţă îţi dau o stare de bine permanentă.

Balcoanele şi terasele generoase sunt o extensie minunată a spaţiului de locuit. Poţi lua masa pe terasă sau poţi savura cafeaua în aer liber într-un confort desăvârşit.

Atmosfera somptuoasă a încăperilor este dată de înălţimea acestora, situată între 2,8 – 3 m, iar înălţimea uşilor interioare depăşeşte standardul clasic.

Apartamentele beneficiază de dotări premium, precum: încălzire în pardoseală, ferestre din profile de aluminiu Aluprof sau similar, cu geam tripan, Saint-Gobain.

Viaţa ta se desfăşoară la cele mai înalte standarde, deoarece ai parte de facilităţi deosebite: recepţie 24/24, lounge, gym, locuri de joacă pentru copii etc.

LUXURIA DOMENII Residence este primul ansamblu rezidenţial din Bucureşti în curs de certificare BREEAM, fiind de la început proiectat pentru a se încadra în clasa energetică A şi în categoria de „clădiri verzi”.

Galerie ansamblu

Vezi clip video
+ 26 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieIunie 2018
 • FinalizareIunie 2020

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Sală de sport

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Lift

Parc

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
1 54 mp - 61 mp 81.639 - 100.595
2 68 mp - 110 mp 100.803 - 162.259
3 88 mp - 176 mp 124.758 - 328.357
4 134 mp - 251 mp 191.138 - 481.886
5 300 mp 529.954

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 3 camere, în Bucuresti, zona Domenii

178.454 €+TVA

Bucuresti, Zona Domenii (1 Mai)

LUXURIA DOMENII RESIDENCE, 3 CAMERE, Strada Aviator Popisteanu

 • 3 camere
 • 82 mp
 • Etaj 3/11
Apartament de vânzare 2 camere, în Bucuresti, zona 1 Mai

120.770 €+TVA

Bucuresti, Sector 1, Zona 1 Mai

Luxuria Domenii Residence, 2 camere, Aviator Popisteanu

 • 2 camere
 • 52.2 mp
 • Etaj 3/11
Apartament de vânzare 4 camere, în Bucuresti, zona Domenii

220.774 €+TVA

Bucuresti, Sector 1, Zona Domenii (1 Mai)

LUXURIA DOMENII RESIDENCE

 • 4 camere
 • 100.8 mp
 • Etaj 4/12
Apartament de vânzare 3 camere, în Bucuresti, zona Domenii

178.454 €+TVA

Bucuresti, Sector 1, Zona Domenii (1 Mai)

LUXURIA Domenii Residence, apartament 3 camere decomandat

 • 3 camere
 • 82 mp
 • Etaj 3/11
Apartament de vânzare 2 camere, în Bucuresti, zona Domenii

102.448 €+TVA

Bucuresti, Sector 1, Zona Domenii (1 Mai)

APARTAMENT 2 CAMERE LUXURIA DOMENII RESIDENCE

 • 2 camere
 • 43 mp
 • Etaj 7/8
Apartament de vânzare 4 camere, în Bucuresti, zona 1 Mai

350.000 €+TVA

Bucuresti, Sector 1, Zona 1 Mai

4 ROOMS, PREMIUM, LUXURIA DOMENII RESIDENCE

 • 4 camere
 • 111 mp
 • Etaj 11/12

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

LUXURIA DOMENII RESIDENCE

www.luxuria-residence.ro/

BERGAMOT DEVELOPMENTS S.R.L., societate în cadrul căreia dezvoltatorul imobiliar IMPACT SA este asociat majoritar deţinând 99% din capitalul social. Înfiinţată în 1991, Impact Developer & Contractor SA este prima companie de real-estate 100% privată din perioada post-comunistă. De-a lungul celor 28 de ani de existenţă, compania a fost mai mereu protagonista multor premiere atât pe piaţa imobiliară românească cât şi în întreg ansamblul economic din România.

În anul 1995, Impact lansează în premieră pentru ţara noastră conceptul de complex rezidenţial. La doar un an distanţă, compania devine primul reprezentant al sectorului de dezvoltare imobiliară cotat la Bursa Română de Valori Bucureşti. Timp de 10 ani, Impact SA dezvoltă proiecte rezidenţiale în Bucureşti, Ploieşti, Oradea şi Constanţa, iar în 2006 acţiunile companiei sunt promovate la categoria I a Bursei.

Anul 2007 este anul lansării celui mai mare proiect rezidenţial din sectorul 1 al Capitalei, Greenfield Băneasa, care în prezent numără peste 4.000 de locuitori. Primele două faze din cele şase planificate sunt finalizate în 2016, acest succes aducând promovarea acţiunilor Impact la categoria Premium a Bursei de Valori Bucureşti, compania devenind astfel singurul jucător de pe piaţa imobiliară care atinge această performanţă. Impact Contractor & Developer SA a finalizat 9 ansambluri rezidenţiale, iar în prezent are în curs de dezvoltare 2 proiecte (Greenfield Băneasa şi Luxuria Domenii Residence) şi încă 3 în faza de proiectare (2 în Bucureşti şi unul în Constanţa).

Compania este certificată ISO 9001 (demonstrează capabilitatea organizaţiei de a furniza produse care îndeplinesc cerinţele clienţilor în scopul creşterii satisfacţiei acestora), ISO 14001 (demonstrează angajamentul organizaţiei pentru controlul activităţilor cu impact benefic sau nociv asupra mediului şi receptivitatea companiei la situaţia critică a ecosistemului planetei) şi OHSAS 18001 (demonstrează angajamentul şi capacitatea organizaţiei în controlul pericolelor, pentru asigurarea sănătăţii şi securităţii angajaţilor şi a şi a vizitatorilor la punctele de lucru).

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office