Novum Viilor în Parcul Carol, Bucureşti

Parcul Carol, Sector 4 - Vezi Hartă

74.900 € - 139.900 €

Descriere

Locație

Timeline

Dezvoltator

Descriere

Ultima actualizare a ansamblului: 20 mai 2024

Am demarat lucrările pentru a livra în timp util şi la cel mai înalt standard de calitate, cel mai nou şi modern ansamblu rezidenţial din sud-vestul Capitalei - NOVUM VIILOR. Despre ansamblu NOVUM VIILORNovum Viilor se va dezvolta pe o suprafaţă de 16.000 mp în apropiere de centrul capitalei şi va cuprinde un total de 536 apartamente (garsoniere, duplex, 2 şi 3 camere) cu un regim de înălţime S+P+11E+et.12 şi un număr de 651 de locuri de parcare. Viitorii proprietari vor beneficia de multiple căi de acces în complex, o clădire de birouri, o clădire de serivicii ce va deţine o grădiniţă şi o sală de fitness, un supermarket în incinta complexului, zone verzi special amenajate, spaţii generoase, compartimentări inteligente şi finisaje premium. < ... Vezi mai mult
Am demarat lucrările pentru a livra în timp util şi la cel mai înalt standard de calitate, cel mai nou şi modern ansamblu rezidenţial din sud-vestul Capitalei - NOVUM VIILOR.

Despre ansamblu NOVUM VIILOR

Novum Viilor se va dezvolta pe o suprafaţă de 16.000 mp în apropiere de centrul capitalei şi va cuprinde un total de 536 apartamente (garsoniere, duplex, 2 şi 3 camere) cu un regim de înălţime S+P+11E+et.12 şi un număr de 651 de locuri de parcare.


Viitorii proprietari vor beneficia de multiple căi de acces în complex, o clădire de birouri, o clădire de serivicii ce va deţine o grădiniţă şi o sală de fitness, un supermarket în incinta complexului, zone verzi special amenajate, spaţii generoase, compartimentări inteligente şi finisaje premium.


Împrejurimile noului ansamblu VIILOR permit o gamă larga de activităţi, doar 4 minute vă despart de o şedinţă de shopping în Liberty Mall sau de o plimbare în Parcul Carol, aflat la 5 minute depărtare. Complexul are o localizare excelentă, fiind în proxima vecinătate a zonelor de birouri Carol, Piaţa Unirii, aproape de puncte de interes importante, precum şcoli, universităţi, clinici medicale, centre comerciale, iar mijloacele de transport în comun sunt foarte uşor de accesat: metrou staţia Eroii Revoluţiei la 10 minute, autobuz (173, 232, 107), tramvai (1, 25, 47).


- METROU EROII REVOLUŢIEI - 800 m
- PARCUL CAROL- 450 m
- LIBERTY CENTER - 800 m
- PALATUL PARLAMENTULUI - 1.7 km
- PIAŢA UNIRII - 2.1 km

Facilități ansamblu
Nu există dotări disponibile pentru vizualizare

Progres Construcție

Finalizat

Dezvoltator

NOVUM INVEST este un dezvoltator imobiliar de succes, cu o experienţă de 11 ani pe piaţa din România. Oferta de locuinţe pe care o punem la dispoziţie este diversă, pornind de la garsoniere noi şi până la apartamente decomandate de 2 şi 3 camere în diferite zone ale Bucureştiului.

Ansamblurile rezidenţiale din gama Novum Invest se adresează atât celor care doresc să locuiască în zona de business a capitalei, cât şi celor care doresc s ... Vezi mai mult

Istoric

Filtrează după:
NOVUM 56

În construcție

NOVUM 56

Timişoara, Sector 6

Rezidențial
În construcție
Novum Politehnica

Finalizat

Novum Politehnica

Politehnica, Sector 6

Rezidențial
Finalizat
Novum Pacii

Finalizat

Novum Pacii

Păcii, Sector 6

Rezidențial
Finalizat