Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
14 mai 2020

Oportunitate de investiție în Snagov: peste 100 de hectare de luciu de apă, plus teren adiacent, cu trei restaurante FOTO (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Te gândești să deschizi un business „în mijlocul naturii”, dedicat mai ales locuitorilor Capitalei? În județul Ilfov, zona Snagov, poți găsi o proprietate cu adevărat specială.

Aflată în portofoliul agenției RE/MAX GROW și listată la vânzare pe Imobiliare.ro, proprietatea din imagini reprezintă o oportunitate de business cu adevărat specială. Este vorba despre posibilitatea de achiziție a 102,5 hectare de luciu de apă, pe lacul Tâncăbești, dar și a unui teren adiacent, de 8.213 metri pătrați, pe care se află amplasate trei restaurante. Prețul solicitat pentru proprietatea situată în comuna Snagov se ridică la 3,5 milioane de euro – sumă ce include, în funcție de dorința cumpărătorului, și servicii de administrare a proprietății, pentru o perioadă de doi ani. La cerere, în aceeași zonă se poate achiziționa și mai mult teren (cu o suprafață de până la 50 de hectare).


Două lacuri amenajate, bogate în floră și faună

Special amenajat pentru competiții și pescuit sportiv, lacul Tâncăbești este împărțit în două zone. Astfel, lacul Tâncăbești 1 are o suprafață de 72 de hectare și o adâncime medie de 3,5 metri. Ideal pentru pasionații de pescuit, acesta dispune de suprafețe umbrite, standuri cu dimensiuni generoase, 13 pontoane și aproximativ 50 locuri de pescuit. Este bogat în floră (nuferi, sălcii, plauri și stuf), dar, cel mai important, în faună – aici pot fi găsite numeroase specii de pești, precum caras, crap, plătică, roșioară, șalău, somn, biban, morun, buffalo, scoicar și novac.

Printre dotările lacului se numără: instalația de fibră optică (pe un mal), sistemul de iluminat pe întreaga suprafață a apei, dar și barajul și călugărul recent recondiționate. Accesul către lac se poate face fie din DN1, fie din Periș: ambele drumuri au o lățime medie de patru metri și sunt practicabile indiferent de vreme.


Lacul Tâncăbești 2, rezervat pescuitului sportiv, are o suprafață de 29 de hectare și o adâncime medie de trei metri. Aici, peștele capturat se poate reține (într-o anumită cantitate). Speciile de pești existente aici sunt: somn, crap, știucă, cteno, șalău, plătică, biban, sanger, novac și salonta (aceasta se eliberează obligatoriu, indiferent de dimensiuni).

Lacul dispune de: aproximativ 100 locuri de pescuit (o parte din ele fiind umbrite), standuri cu suprafețe generoase, sistem de iluminat pe timpul nopții, baraj și călugăr recent recondiționate. Și lacul Tâncăbești 2 beneficiază de două căi de acces, ambele din DN1, drumurile fiind pietruite/asfaltate. Atât pe partea drumului, cât și pe cea a malului a fost construită o apărare betonată, menită să ofere un plus de siguranță.


Trei restaurante: „de iarnă”, „de vară” și „de evenimente”

Pe lângă cele două lacuri, în proprietate mai intră și 8.213 de metri pătrați de teren, unde se găsesc trei restaurante cu structură din lemn. Cel dintâi, restaurantul „de iarnă”, este amplasat pe malul lacului, având o suprafață de 160 de metri pătrați și o capacitate de servire de 80 persoane. Printre dotările sale se numără: aer condiționat, TV, wi-fi, sistem de sonorizare, bar utilat și toalete.


În continuarea acestei structuri se află restaurantul „de vară”, cu o suprafață de 390 de metri pătrați și o capacitate de servire de 250 persoane. Acesta este amplasat pe luciul apei, având sistem de închidere cu rulouri din pereți. Ca dotări suplimentare, de menționat ar fi: instalații de vaporizare, ventilatoare, dar și un spațiu de joacă pentru copii, cu o suprafață de 220 de metri pătrați.


În fine, cel de-al treilea restaurant, cel „pentru evenimente”, dispune de o suprafață de 730 de metri pătrați și o capacitate de servire de 250 de persoane. Amplasată tot pe apă, structura sa a fost recent ranforsată. Unitatea dispune de aceleași dotări ca și restaurantul „de vară”, iar în apropierea să se găsește o parcare luminată cu o capacitate de 120 de locuri.


Click pentru detalii și fotografii suplimentare!

Părerile cititorilor
1 părere
  • Oportunitate de investiție în Snagov: peste 100.000 de hectare de luciu de apă, plus teren adiacent, cu trei restaurante FOTO (P) -Advertoriale, Ştiri imobiliare – Știri Imobiliare

    […] Citește aici tot articolulArticol publicat pe: http://www.imobiliare.roAutor: http://www.imobiliare.roData publicării articolului: 2020-05-14 10:02:36 […]

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Oportunități multiple de investiție în cadrul Silver Mountain Resort & SPA: apartamente, clădire multifuncțională și teren pentru viitoare dezvoltări (P)

Construit în anul 2011, complexul este atractiv atât pentru cei care visează la o locuință de vacanță și/sau micii investitori, cât și pentru cei interesați de un business în...

citește mai departe
O alternativă pentru furnizorul de energie electrică și gaze naturale (P)

Schimbarea furnizorului actual este dreptul tuturor consumatorilor și nu presupune schimbarea contorului și nici a operatorului rețelei de distribuție. Când vine vorba de schimbarea furnizorului de utilități, majoritatea consumatorilor...

citește mai departe
Un ansamblu rezidențial cu parc, magazine și alte facilități integrate prinde contur în nordul orașului de pe Bega. La cât ajung prețurile în Ateneo Timișoara (P)

La finalizare, complexul va avea peste 1.000 de unități locative și va dispune de întreaga infrastructură necesară unui proiect de asemenea dimensiuni. Amplasat în nordul Timișoarei, mai exact între...

citește mai departe
Monarch Village: liniște, confort și relaxare – la 15 minute de centrul Timișoarei! (P)

Locuiești în capitala Banatului și visezi la o locuință nou-nouță, la un preț accesibil și amplasată într-o zonă liniștită? Te așteptăm să faci o vizită la Monarch Village! Ansamblul...

citește mai departe
Zen Residence, un ansamblu rezidențial elitist, pe litoralul românesc. Atractiv pentru uzul propriu, dar și ca investiție (P)

Ai în plan o achiziție imobiliară și ți-ai dori o locuință nou-nouță aproape de mare? Ansamblul Zen Residence, din Constanța, îți vine în întâmpinare cu o ofertă variată și...

citește mai departe