Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
14 mai 2020

Oportunitate de investiție în Snagov: peste 100 de hectare de luciu de apă, plus teren adiacent, cu trei restaurante FOTO (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Te gândești să deschizi un business „în mijlocul naturii”, dedicat mai ales locuitorilor Capitalei? În județul Ilfov, zona Snagov, poți găsi o proprietate cu adevărat specială.

Aflată în portofoliul agenției RE/MAX GROW și listată la vânzare pe Imobiliare.ro, proprietatea din imagini reprezintă o oportunitate de business cu adevărat specială. Este vorba despre posibilitatea de achiziție a 102,5 hectare de luciu de apă, pe lacul Tâncăbești, dar și a unui teren adiacent, de 8.213 metri pătrați, pe care se află amplasate trei restaurante. Prețul solicitat pentru proprietatea situată în comuna Snagov se ridică la 3,5 milioane de euro – sumă ce include, în funcție de dorința cumpărătorului, și servicii de administrare a proprietății, pentru o perioadă de doi ani. La cerere, în aceeași zonă se poate achiziționa și mai mult teren (cu o suprafață de până la 50 de hectare).


Două lacuri amenajate, bogate în floră și faună

Special amenajat pentru competiții și pescuit sportiv, lacul Tâncăbești este împărțit în două zone. Astfel, lacul Tâncăbești 1 are o suprafață de 72 de hectare și o adâncime medie de 3,5 metri. Ideal pentru pasionații de pescuit, acesta dispune de suprafețe umbrite, standuri cu dimensiuni generoase, 13 pontoane și aproximativ 50 locuri de pescuit. Este bogat în floră (nuferi, sălcii, plauri și stuf), dar, cel mai important, în faună – aici pot fi găsite numeroase specii de pești, precum caras, crap, plătică, roșioară, șalău, somn, biban, morun, buffalo, scoicar și novac.

Printre dotările lacului se numără: instalația de fibră optică (pe un mal), sistemul de iluminat pe întreaga suprafață a apei, dar și barajul și călugărul recent recondiționate. Accesul către lac se poate face fie din DN1, fie din Periș: ambele drumuri au o lățime medie de patru metri și sunt practicabile indiferent de vreme.


Lacul Tâncăbești 2, rezervat pescuitului sportiv, are o suprafață de 29 de hectare și o adâncime medie de trei metri. Aici, peștele capturat se poate reține (într-o anumită cantitate). Speciile de pești existente aici sunt: somn, crap, știucă, cteno, șalău, plătică, biban, sanger, novac și salonta (aceasta se eliberează obligatoriu, indiferent de dimensiuni).

Lacul dispune de: aproximativ 100 locuri de pescuit (o parte din ele fiind umbrite), standuri cu suprafețe generoase, sistem de iluminat pe timpul nopții, baraj și călugăr recent recondiționate. Și lacul Tâncăbești 2 beneficiază de două căi de acces, ambele din DN1, drumurile fiind pietruite/asfaltate. Atât pe partea drumului, cât și pe cea a malului a fost construită o apărare betonată, menită să ofere un plus de siguranță.


Trei restaurante: „de iarnă”, „de vară” și „de evenimente”

Pe lângă cele două lacuri, în proprietate mai intră și 8.213 de metri pătrați de teren, unde se găsesc trei restaurante cu structură din lemn. Cel dintâi, restaurantul „de iarnă”, este amplasat pe malul lacului, având o suprafață de 160 de metri pătrați și o capacitate de servire de 80 persoane. Printre dotările sale se numără: aer condiționat, TV, wi-fi, sistem de sonorizare, bar utilat și toalete.


În continuarea acestei structuri se află restaurantul „de vară”, cu o suprafață de 390 de metri pătrați și o capacitate de servire de 250 persoane. Acesta este amplasat pe luciul apei, având sistem de închidere cu rulouri din pereți. Ca dotări suplimentare, de menționat ar fi: instalații de vaporizare, ventilatoare, dar și un spațiu de joacă pentru copii, cu o suprafață de 220 de metri pătrați.


În fine, cel de-al treilea restaurant, cel „pentru evenimente”, dispune de o suprafață de 730 de metri pătrați și o capacitate de servire de 250 de persoane. Amplasată tot pe apă, structura sa a fost recent ranforsată. Unitatea dispune de aceleași dotări ca și restaurantul „de vară”, iar în apropierea să se găsește o parcare luminată cu o capacitate de 120 de locuri.


Click pentru detalii și fotografii suplimentare!

Părerile cititorilor
1 părere
  • Oportunitate de investiție în Snagov: peste 100.000 de hectare de luciu de apă, plus teren adiacent, cu trei restaurante FOTO (P) -Advertoriale, Ştiri imobiliare – Știri Imobiliare

    […] Citește aici tot articolulArticol publicat pe: http://www.imobiliare.roAutor: http://www.imobiliare.roData publicării articolului: 2020-05-14 10:02:36 […]

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Maurer Imobiliare: „Continuăm să lucrăm asiduu la proiectul nostru de peste 300 de unități din centrul orașului Cluj-Napoca” (P)

Apartamentele din cadrul ansamblului Maurer Panoramic vor beneficia, printre altele, de sistem smart home și încălzire prin pardoseală. Te afli în căutarea unui apartament nou, construit cu simțul răspunderii,...

citește mai departe
Stonehill Towers, Târgu Mureș: au început lucrările la primul bloc, de 128 de apartamente (P)

Cea dintâi fază de construcție a complexului rezidențial târg-mureșean urmează a fi predată în primăvara anului 2022. Ansamblul Stonehill Towers, din Târgu Mureș, este amplasat într-o zonă aflată în...

citește mai departe
Firidei Residence: apartamente finalizate, în zona Nicolae Grigorescu, la două minute de metrou (P)

Te afli în căutarea unei locuințe noi, deja finalizate, într-unul dintre cartierele tradiționale ale Capitalei? Firidei Residence respectă aceste cerințe și îți oferă, în plus, acces facil la mijloacele...

citește mai departe
L.A. Residence: vile cu patru camere și teren propriu, în nordul Capitalei, localitatea Tunari (P)

Ți-ai dori să te muți la casă, într-o zonă liniștită și aerisită, dar să beneficiezi, totuși, de acces facil către oportunitățile oferite, în mod obișnuit, de traiul în Capitală?...

citește mai departe
Bazilescu Park: Un ansamblu de locuințe FINALIZAT, aproape de metrou și parc (P)

Ești interesat de achiziția unei locuințe într-o zonă liniștită, în care să te poți muta cât mai repede? Ansamblul rezidențial Bazilescu Park îți poate oferi ceea ce cauți. Situat...

citește mai departe