Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
18 mai 2010

Orhideea Gardens scoate la vanzare un numar de 10 apartamente la un pret cu totul special

scris de www.imobiliare.ro in categoria Ştiri imobiliare

Ansamblul Rezidential „Orhideea Gardens” organizeaza in zilele de 23 si 24 mai o vanzare speciala la care sunt invitati sa participe toti cei care sunt in cautarea unei locuinte spatioase, in centrul capitalei.

Astfel, incepand cu ora 10.00 si pana la ora 19.00, vor fi scoase la vanzare 10 apartamente la pretul de 1099 Euro/mp construit + TVA. Vanzarea va avea loc la adresa complexului, din Strada Calea Plevnei nr.145 B, Sector 6.

Cele 10 apartamente au fost selectate pentru a satisface cerintele potentialilor clienti, find vorba de 2 apartamente de 2 camere panoramic, 6 apartamente de 3 camere si 2 apartamente de 3 camere XL, cu suprafete incepand de la 105,26 mp utili pana la 159,98 mp utili, de la etajul 1 pana la etajul 11.

Spre deosebire de o zi obisnuita de vanzare, cei care vor decide sa cumpere un apartament in zilele mai sus mentionate, vor economisi sume cuprinse intre 29.000 Euro si 44.500 Euro, in functie de tipul de apartament contractat. Pretul de 1099 Euro/mp construit este un pret promotional si este valabil doar in cadrul vanzarii din 23-24 mai. In mod normal pretul este de 1.290 EUR / mp.

Finalizat in decembrie 2008, Orhideea Gardens are un total de 394 de apartamente, distribuite in cele 5 blocuri care formeaza complexul. In prezent, vorbim de un grad de vanzare de peste 85% si un grad de ocupare de peste 65%.

Complexul beneficiaza de mai multe facilitati, dintre care unele finalizate si functionale: boxe pentru depozitare, securitate 24/24, parcare – complexul ofera una dintre cele mai moderne solutii de parking din acest moment in Bucuresti: sistem Klaus pentru parcare subterana, sistem de protectie in caz de incendiu, sistem de protectie in cazul acumularilor periculoase de CO2 .

In acelasi timp, alte facilitati sunt in curs de finalizare: Club Spa (include sala de fintess si forta, sala de spinning, sala de aerobic, saune umede si uscate, camere spa de relaxare si masaj, piscina pentru adulti si piscina pentru copii, jacuzzi, tepidarium, hamam, tropical shower), restaurant, clinica dentara, gradinita.

(P)

Părerile cititorilor
5 păreri
 • Anca

  Eu am cumparat acolo si sunt foarte multumit de apartament si conditii.

 • cucu

  Tot prin curtea fabricii se intra in complex ca n-am mai fost demult pe acolo?

 • Mishu

  ansamblul asta e foarte ok, doar ca suprafetele sunt f. mari si implicit pretul.

 • Dorin

  Publicitate pe fata! Promovati ansambluri care sa merite, nu toate stocurile toxice

 • George

  Frumos – felicitari!

  Incet, incet apar si la noi evenimente speciale care au ca rol nu numai sporirea vanzarilor imediate dar si atragerea unor potentiali clienti catre brand-ul respectiv pentru un orizont mai indepartat de timp.

  George

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe