Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
23 oct. 2012

Sud Rezidential.ro – Confort Urban Residence Rahova, investiţie de 22 de milioane de euro în sectorul 5 (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Ansamblul rezidenţial ar trebui să cuprindă, la finalizare, 1.000 de unităţi locative.

Dacă până acum zona Rahova era ocolită de clienţii aflaţi în căutarea unei locuinţe noi, acum această zonă a devenit un punct de atracţie datorită investiţiilor masive făcute în zona Rahova-Pucheni de către dezvoltatorii mega-proiectului Confort Urban Residence.

Oficialii Six Top Residence, citaţi de SudRezidential.ro, declară că investiţia totală va depăşi 22 de milioane de euro şi va cuprinde peste 1.000 de unităţi locative diverse, ceea ce va face din Confort Urban Residence Rahova cel mai mare ansamblu rezidenţial din sectorul 5.

Confort Urban Residence Rahova este dezvoltat pe o suprafaţă de teren de peste 40.000 de metri pătraţi în sectorul 5 al Capitalei, mai exact pe strada Pucheni, cu acces uşor din Calea Rahovei, în imediata apropiere a marilor centre şi galerii comerciale din zonă, iar din facilităţile oferite rezidenţilor săi nu vor lipsi: grădiniţă, after-school, magazine şi spaţii comerciale, centre sportive şi terenuri de baschet, centre de înfrumuseţare şi întreţinere corporală, parcuri şi locuri de joacă amenajate, spaţii verzi şi de relaxare dotate cu foişoare, parcare amenajată şi păzită non-stop.

“Prima etapă propusă, şi anume finalizarea a şase blocuri ce au în componenţă peste 300 de unităţi locative, o vom da în folosinţă în luna octombrie a acestui an, urmând ca, până la finele anului 2013, să dăm în folosinţă şi celelalte imobile”, declară Alexandru Tariuc, General Manager Six Top Residence, citat de SudRezidential.ro.

“Suntem foarte atenţi cu clienţii noştri şi le oferim tot sprijinul necesar în alegerea cu grijă a locuinţei, în amenajarea interioară sau atunci când solicită orice fel de ajutor, deorece dorim ca aceştia să se simtă bineveniţi încă de la început”, declară Mădălina Olaru, CEO Six Top Residence.

“Preţurile practicate în cadrul ansamblului sunt decente, iar, pe deasupra, oferta Confort Urban Residence este greu de refuzat, deoarece pe lângă preţul foarte bun al unui imobil (de la 700 de euro pe metru pătrat util, cu TVA de 5% inclus) primeşti şi locul de parcare gratuit, precum şi un set de mobilier Mobexpert pentru noua ta casă”, declară Gina Frunză, Proiect Manager Confort Urban Residence.

Această investiţie masivă arată că dezvoltatorul imobiliar român este destul de înţelept şi a înţeles că piaţa imobiliară din România are nevoie de produse de calitate foarte bună, pe măsura cerinţelor care vor fi întotdeauna foarte apreciate de către clientul final, mărturie stând vânzările-record înregistrate în scurt timp de către Confort Urban Residence Rahova.

Cătălin Grigore, General Manager Sud Rezidential.ro.

Vizitează site-ul proiectului şi urmăreşte promoţiile în curs!

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Oportunitate de investiție în Snagov: peste 100 de hectare de luciu de apă, plus teren adiacent, cu trei restaurante FOTO (P)

Te gândești să deschizi un business „în mijlocul naturii”, dedicat mai ales locuitorilor Capitalei? În județul Ilfov, zona Snagov, poți găsi o proprietate cu adevărat specială. Aflată în portofoliul...

citește mai departe
Maurer Imobiliare: „Continuăm să lucrăm asiduu la proiectul nostru de peste 300 de unități din centrul orașului Cluj-Napoca” (P)

Apartamentele din cadrul ansamblului Maurer Panoramic vor beneficia, printre altele, de sistem smart home și încălzire prin pardoseală. Te afli în căutarea unui apartament nou, construit cu simțul răspunderii,...

citește mai departe
Stonehill Towers, Târgu Mureș: au început lucrările la primul bloc, de 128 de apartamente (P)

Cea dintâi fază de construcție a complexului rezidențial târg-mureșean urmează a fi predată în primăvara anului 2022. Ansamblul Stonehill Towers, din Târgu Mureș, este amplasat într-o zonă aflată în...

citește mai departe
Firidei Residence: apartamente finalizate, în zona Nicolae Grigorescu, la două minute de metrou (P)

Te afli în căutarea unei locuințe noi, deja finalizate, într-unul dintre cartierele tradiționale ale Capitalei? Firidei Residence respectă aceste cerințe și îți oferă, în plus, acces facil la mijloacele...

citește mai departe
L.A. Residence: vile cu patru camere și teren propriu, în nordul Capitalei, localitatea Tunari (P)

Ți-ai dori să te muți la casă, într-o zonă liniștită și aerisită, dar să beneficiezi, totuși, de acces facil către oportunitățile oferite, în mod obișnuit, de traiul în Capitală?...

citește mai departe