MM Imobiliare - agenţie imobiliară din Botosani PRO

MM Imobiliare
Bulevardul Mihai Eminescu 19

Orar always open

  • Telefon

Despre noi

Servicii Imobiliare Premium pentru clientii ce isi doresc servicii imobiliare complete la cele mai inalte standarde.Ne bucuram sa putem oferi o gama completa de servicii premium ce includ reprezentarea exclusiva vanzarea,cumpararea si inchirierea proprietatilor imobiliare pe toate canalele de expunere posibile,servicii de administrare a proprietatii,consultanta in stabilirea pretului prin realizarea de rapoarte de evaluare a valorii de piata a imobilului, pregatirea proprietatii pentru prezentare sau vizionare,negocierea pretului tranzactiei si asistenta pe tot parcursul procesului de vanzare-cumparare sau inchiriere.
Considerăm că un agent imobiliar trebuie sămai mult...; reprezinte și să lucreze în interesul clientului său întocmai ca un avocat. Așa cum un avocat nu poate reprezenta ambele părți într-un proces, la fel și agentul imobiliar nu se poate afla în același timp atât de partea cumpărătorului cât și de partea vânzătorului. Un agent profesionist va fi întotdeauna de partea dumneavoastră, fie că sunteți interesat să vindeți, să cumpărați sau să închiriați (din postura de proprietar sau chiriaș).
Modul nostru de lucru se numește reprezentare exclusivă și așa se lucrează în prezent în Statele Unite, Canada si Europa de Vest. Este un mod de lucru corect și eficient pentru client și pentru agent creând de cele mai multe ori o relație de încredere care poate dura chiar si câteva generații.
Transformă această experiență într-una memorabilă, alături de MM Imobiliare! Într-o tranzacție imobiliară, un agent MMImobiliare reprezintă întodeauna interesele unei singure părți – cele ale clientului său.

Agentii nostri

Cristian Pavel

Agent Imobiliar

Vezi telefon
Mihai Mernea Mihai Mernea

Agent Imobiliar

Vezi telefon

Ce spun clienţii noşti