STARTIMOB Romania - agenţie imobiliară din Brasov PRO

STARTIMOB  Romania
str. Verii 1

Orar L-V: 10-18, S: 10-14

Despre noi

În cei aproape 30 de ani de experiență practică neîntreruptă, am reușit să învățăm din greșeli și să trecem prin toate situațiile, astfel încât acum, să vă oferim cele mai bune servicii din industrie.

Suntem specializați în reprezentarea clientului vânzător și ne mândrim cu un standard ridicat de practică profesională, rata de tranzacționare fiind de peste 97 %.

Misiunea noastră este ca în fiecare zi să ne protejăm clienții de riscurile ce pot interveni în trazacțiilmai mult...e imobiliare!

Dorim să ne informăm clienții ce s-a vândut recent și ceea ce este acum la vânzare, pentru a-i ajuta să ia o hotărâre corectă și în interesul lor. Odată luată decizia de vânzare îi vom ajuta cu elaborarea planului de marketing, implementarea sa, calificarea potențialilor clienți cumpărători, negocierea în interesul acestora, precum și vânzarea imobilului în cel mai scurt timp posibil, la cel mai bun preț din piață și în cele mai bune condiții de tranzacționare!

Pentru detalii ne puteti contacta la: 0733.092.093, persoana de contact - Aura Popa, sau pe e-mail : [email protected] , [email protected] .