Agenții imobiliare din Judeţul Braşov

Ai nevoie de ajutor? Alege agenţia pe care te poţi baza

803 anunțuri

Braşov

"NU TREBUIE sa facem asta! SUNTEM ONORATI sa facem asta!"

De ce ASCENDENT IMOBILIARE?

"Noi știm ce așteptări are un client, de la un agent imobiliar."

ASCENDENT IMOBILIARE

Avand in portofoliu mii de tranzactii incheiate, va venim in intampinare cu optimizarea si găsirea soluțiilor, personalizate, fiecărui pas, din complexul proces aferent oricărei acțiuni din piata imobiliara
prin experiența continua, de aproape 30 de ani.

ASCENDENT IMOBILIARE

Va vine în întâmpinare cu o impresionantă baza de date,
dezvoltată ascendent, de-a lungul anilor, la nivel local, național si internațional
( Exemplu:în portofoliul companiei procesam peste 300 clienți permanenți, exclusivi, peste 3.000 cumparatori, peste 15.000 vanzatori, permanenți, în lucru s.m.d)

ASCENDENT IMOBILIARE

Oferta/ cererea dumneavoastra,
în cazul în care ne angajați sa va reprezentam,
va intra în rețelele proprii, rețelele comune cu toți agenții imobiliari profesionisti, astfel incat toti membri acesteia, la nivel local, național si internațional, vor fi instiintati de proprietatea / cererea dumneavoastra si o vor prezenta clienților lor.

ASCENDENT IMOBILIARE

Recunoscută, de către APAIR, ca fiind Compania cu cel mai mare numar de colaboratori, Agenți Imobiliari acreditați APAIR - Asociația Agenților Profesionisti din România, (membră a NAR - National Association of Realtors, fondata in 1908) comunitatea de agenți profesioniști, ce funcționează după cele mai înalte standarde profesionale, cu peste 1.000.000 de membri activi.

ASCENDENT IMOBILIARE

va vine în întâmpinare, în cazul în care ne angajați, sa va reprezentam, prin colaborarea cu toți agenții imobiliari, activi, pentru oferta / cererea dumneavoastra.

ASCENDENT IMOBILIARE

va venim in intampinare cu performanțe recunoscute, pe plan local, național si internațional,
fiind de-a lungul anilor, în Top 10 cele mai cunoscute si apreciate Companii din România
generand, in portofoliu propriu, clasamente apreciabile, atât ca număr de:
- colaboratori interni;
- oferte / cereri regim exclusiv,
- cât ca număr de tranzacții încheiate în colaborare cu agenții/ agențiile colaboratoare.

ASCENDENT IMOBILIARE

Noi lucram, impreuna, toti colaboratorii interni ai companiei, pentru dumneavoastra si oferta / cererea dumneavoastra, nu fiecare individual pentru oferta / cererea lui,

Vezi telefon

Detalii agenție

544 anunțuri

Braşov

Vezi telefon

Detalii agenție

516 anunțuri

Braşov

Local office of SVN Romania, with multiple specialty practices, on the real estate market.

We speak 🇧🇪 🇬🇧 🇹🇯 🇪🇸 🇷🇺

Contact:

SVN Romania | Brașov
Nicolae Titulescu, 2, Carpatex Building, Brașov
Tel. fix: +40 368 422 422
Tel. Mobil: +40 730 177 240

Vezi telefon

Detalii agenție

462 anunțuri
BLITZ Brasov

pro

Str. Mihail Kogalniceanu, nr.17, bl. C4, et. 12

Suntem BLITZ, o companie imobiliară românească, cu sediul central în Cluj-Napoca, prezentă cu o rețea extinsă de peste 30 de birouri și francize în tot atâtea orașe din România, și o forță de vânzări de peste 350 de brokeri și colaboratori.

De peste 14 ani suntem un reper în ce privește calitatea și profesionalismul serviciilor imobiliare pe piața imobiliară din Cluj-Napoca, iar de patru ani suntem prezenți în toate centrele economice mari din România.

Misiunea noastră este să fim alături de oameni, în imobiliare, pe viață, și să-i ajutăm pe clienții noștri să câștige timp și bani, luând cele mai bune decizii imobiliare.

Facilităm peste 4.000 de tranzacții imobiliare anual și deservim peste 10.000 de clienți unici noi lunar, și avem un portofoliu de peste 17.000 de proprietăți active - terenuri, apartamente, case și vile, dar și spații de birouri, spații comerciale și industriale.

Toți brokerii noștri sunt bine formați în programe de certificare și training intern, și sunt specializați pe tipuri de tranzacții, departamente și zone. Sunt asistați zilnic de un aparat operațional format din 10 departamente, ceea ce asigură clienților noștri servicii profesioniste din momentul deciziei de achiziție până la mutare.

În 2024 am fost desemnați pentru al patrulea an consecutiv Agenția Anului în România, distincție care ne onorează, dar ne și responsabilizează să menținem standardele cu care ne-am consacrat în piață, în toate serviciile noastre de consultanță imobiliară.

Motto-ul și promisiunea noastră este să ”găsim proprietatea potrivită pentru fiecare client și clientul potrivit pentru fiecare proprietate”.

Vezi telefon

Detalii agenție

332 anunțuri

Braşov

Vezi telefon

Detalii agenție

331 anunțuri

13 Decembrie 127

Vezi telefon

Detalii agenție

240 anunțuri

Braşov

REGIS Imobiliare este o companie de administrare si intermediere imobiliara de prim rang din Brasov care ofera solutii complexe si complete pentru a va satisface cerintele. Expertiza noastra consta in oferirea unei game largi de optiuni pentru a se potrivi aspiratiilor dvs. Printre serviciile noastre sunt incluse: Consultanta, Intermediere , Cumparare, Vanzare, Inchiriere, Managementul proprietatiilor, Investitii imobiliare, Servicii dedicate dezvoltatorilor , etc. Datorita contactelor noastre influente cu multi constructori si dezvoltatori din orasul Brasov si din zona metropolitana va oferim cele mai bune solutii imobiliare.


Echipa noastra are o intelegere aprofundata a nevoilor de baza ale proprietarilor si ale investitorilor si ofera solutii inovatoare in domeniul imobiliar.

Avem o echipa de consultanti instruita in domeniul proprietatilor dinamice si manageri de afaceri imobiliare cu experienta.

Echipa este solida din punct de vedere tehnic si juridic, are cunostinte aprofundate despre conformitatile locale, culturile, obiceiurile, legile etc. pentru oricare dintre cerintele dumneavoastra.

Investim in tehnologie si sisteme de gestionare a informatiilor pentru a fi in conformitate cu viziunea imobiliara nationala si pentru a avea la indemana datele necesare pentru a performa, in avantajul clientului nostru.


Prezenta noastra puternica in canalele de socializare si publicitatea in portalurile imobiliare ne permite sa accesam cele mai noi proprietati si sa pastram legatura cu scenariul in schimbare rapida din industria imobiliara.

Vezi telefon

Detalii agenție

226 anunțuri
Plus

pro

Braşov

Compania Imobiliară PLUS, cu o experiență de 8 ani în domeniul imobiliar și peste 250 de anunțuri active, este lider în oferirea de spații comerciale, birouri și hale industriale* în Brașov. Serviciile noastre personalizate și profesionale sunt reflectate prin:

- Identificarea și satisfacerea nevoilor unice ale fiecărui client, asigurând că fiecare spațiu de închiriat în Brașov corespunde cerințelor specifice.
- Îndeplinirea obiectivelor imobiliare pentru clienții noștri, fie că este vorba despre un birou modern în Brașov sau un spațiu comercial de vânzare.
- Oferirea tuturor informațiilor necesare pentru tranzacționare în deplină siguranță, cu o atenție deosebită la birouri și spații comerciale.
- Actualizarea și analiza temeinică a informațiilor din piața imobiliară, pentru a menține clienții informați despre cele mai recente spații de închiriat.


- [plus-imo.ro]: Portalul principal al companiei.
- [halebrasov.ro]: Specializat în hale industriale.
- [birouribrasov.ro]: Concentrat pe spații de birouri.
- [spatiicomercialebrasov.ro]: Dedicat spațiilor comerciale.

Această prezență online extinsă și cuvintele cheie bine alese asigură că fiecare client va găsi soluția imobiliară perfectă, cu un accent pe profesionalism și securitate în toate tranzacțiile.

Vezi telefon

Detalii agenție

198 anunțuri
RE/MAX Central

pro

Braşov

In anul 1973, acum 50 de ani, in Denver- Colorado, Dave si Gail Liniger au pus bazele unei afaceri de succes, care avea sa se numeasca si care urma sa ajunga prima reţea imobiliara din lume implicată în mai mult de 1 milion de tranzacţii într-un singur an si compania care deţinea cea mai mare cotă de piaţă din numarul de tranzactii imobiliare, dintre toate companiile imobiliare de pe glob. RE/MAX este singura corporatie mondiala care incurajeaza dezvoltarea individuala pana la nivelul de antreprenoriat si este corporatia mondiala numarul 1 in materie de traininguri disponibile in retea, astfel incat, ani la randul, reteau RE/MAX a inregistrat cea mai buna performanta la nivel mondial in ceea ce priveste numarul tranzatiilor inchise de membrii retelei. In anul 1995 RE/MAX ajunge si in Europa, luand nastere o noua regiune: RE/MAX Europa.Astfel, cel mai de succes concept din industrie isi face loc pe batranul continent. RE/MAX este activa in mai mult de 110 de tari, cu peste 8.000 de birouri RE/MAX si 125.000 de consultanti imobiliari. RE/MAX este prezenta in 38 de tari din Europa, cu aproximativ 2.000 de birouri si 23.000 de consultanti. Biroul nostru Central si-a inceput activitatea de consultanta in domeniul investitiilor imobiliare in anul 2012, cand Broker/Ownerul nostru Radu Valsan, care activeaza sub sigla RE/MAX din anul 2007, a decis sa infinteze chiar el un birou francizat RE/MAX, deoarece pe piata era recunoscuta nevoia si solicitarea acestor servicii specializate. Am ajuns astfel, in prezent, sa fim una din cele mai importante Companii de servicii imobiliare din Brasov. Motivul care ne-a determinat sa facem acest pas a fost acela de a oferi persoanelor interesate un cadru legal, siguranta si promptitudine in realizarea de tranzactii imobiliare. De aceea, RE/MAX Central furnizeaza solutii personalizate, creative, care sa asigure urmarirea intereselor clientilor. Am incheiat cu succes sute de tranzactii, pentru ca suntem un birou cu peste 30 de oameni foarte bine pregatiti, motivati si dornici de succes.

Vezi telefon

Detalii agenție

174 anunțuri

Str. Mihail Kogalniceanu , Nr.11, Et.4

Vezi telefon

Detalii agenție

169 anunțuri

Braşov

Vezi telefon

Detalii agenție

150 anunțuri

Braşov

Cand cumperi sau vinzi o proprietate pe piata imobiliara, este foarte important sa ai incredere in agentia imobiliara cu care lucrezi. Cand esti un cumparator sau vanzator bine informat, vei lua cele mai bune decizii in efectuarea de tranzactii imobiliare; in acest sens noi iti oferim cele mai utile si exacte informatii despre tendintele pietei imobiliare. Am invatat sa ascultam cu atentie la ceea ce isi doresc clientii nostri cu adevarat, experienta noastra permitandu-ne a ghida clientii spre cele mai bune decizii financiare. Munca noastra este orientata catre oameni si servicii, vom incerca sa nu dezamagim nici un client, satisfactia si bucuria lor fiind telul nostru. Cu valorile proprietatilor in continua crestere, piata imobiliara este o investitie sigura. Daca doriti sa cumparati sau sa vindeti o proprietate imobiliara sau doar doriti sa va informati despre piata locala, nu ezitati sa ne contactati. Q-LOGIC IMOBILIARE

Vezi telefon

Detalii agenție

146 anunțuri

Braşov

Keller Williams este compania imobiliară ce transforma ideile, planurile și visele imobiliare ale clienților săi în realitate. Oferim servicii imobiliare complete, pentru că reușita ta e succesul nostru!

La nivel mondial, Keller Williams este cea mai mare companie imobiliară, având în prezent peste 1.030 de birouri, cu peste 185.000 de agenți.

La nivel local, suntem o echipă de oameni pasionați de imobiliare, facem această meserie cu plăcere și dedicare și ne bucurăm de fiecare dată când clienții noștrii își ating obiectivele.

Viziunea biroului Keller Williams Brașov este să fie opțiunea numărul 1 pentru toți cei îți doresc servicii imobiliare de calitate.

Pentru o experiență imobiliară profesionistă vă invităm să luați legătura cu un consultant Keller Williams.

Vezi telefon

Detalii agenție

129 anunțuri
RE/MAX Orizont

pro

Braşov

Vezi telefon

Detalii agenție

121 anunțuri
Settlers ONE

pro

Brândușelor 74 etaj 8 biroul 44

La Settlers iti respectam timpul, iti facem viata mai comoda, te ajutam sa navighezi mai usor printre optiuni si sa elimini incertitudinile prin instrumentele pe care le folosim pentru ca astfel tu sa iei decizia corecta bazata pe cele mai performante tehnologii.

Vezi telefon

Detalii agenție

100 anunțuri

Bulevardul Unirii 1B, Făgăraș 505200

TABOO Imobiliare este o agenție imobiliară de renume din Sibiu, fondată în 2012, care a demonstrat constant excelență și profesionalism în domeniul imobiliar. Agenția se remarcă prin utilizarea tehnologiilor avansate, inclusiv o aplicație mobilă disponibilă pe iOS, Android și Harmony, care facilitează accesul clienților la portofoliul său vast de proprietăți și oferă funcționalități inovatoare pentru o experiență de utilizare superioară. Cu o echipă dedicată de agenți imobiliari, TABOO Imobiliare a câștigat recunoaștere pentru serviciile sale de calitate, fiind adesea descrisă de clienți ca o agenție de încredere și eficientă, capabilă să gestioneze tranzacții imobiliare complexe cu profesionalism și atenție la detalii.

Suntem prima agenție imobiliară din România care a lansat aplicație mobilă pe App Store, Google Play si Huawei Store pentru a fi mai aproape de clienți. Aplicatia noastră este un real ghid în imobiliare și nu numai, pentru utilizatorii acesteia. Acest pas făcut de TABOO Imobiliare demonstrează încă o dată dorința agenției de a menține mereu standardele cât mai ridicate din punct de vedere al serviciilor furnizate către oamenii preocupați de ceea ce înseamnă domeniul imobiliar.

TABOO Imobiliare Sibiu se angajează să ofere clienților săi transparență și responsabilitate în toate tranzacțiile. Ne mândrim cu faptul că clienții noștri devin adesea prieteni și parteneri de afaceri de lungă durată, datorită relațiilor de încredere pe care le construim și a serviciilor de înaltă calitate pe care le furnizăm.
Pentru a descoperi proprietatea visurilor tale sau pentru a beneficia de serviciile noastre profesionale, contactează acum TABOO Imobiliare la numarul de telefon la numarul 0785.822.822, intrati pe site-ul www.taboo.ro sau va asteptam la unul din sediile noastre din Sibiu pe Sos. Alba Iulia Nr. 83 (colt cu str. Bieltz), Sebes pe str. Lucian Blaga Nr.6, Făgăraș Bulevardul Unirii 1B.

Vezi telefon

Detalii agenție

91 anunțuri

Braşov

Vezi telefon

Detalii agenție

81 anunțuri

Braşov

Bun venit la Procent Imobiliare – partenerul dvs. de încredere în lumea imobiliară!

Suntem o agenție dedicată să vă îndeplinim visele și să vă transformăm în realitate cele mai ambițioase proiecte de achiziționare, vânzare sau închiriere de proprietăți.

Ce ne diferențiază este pasiunea pentru ceea ce facem și angajamentul ferm față de clienții noștri. La Procent Imobiliare, înțelegem că fiecare tranzacție are o poveste unică și suntem dedicați să oferim servicii personalizate, adaptate nevoilor și dorințelor fiecărui client. Fie că sunteți în căutarea unei locuințe confortabile, a unei investiții cu potențial sau doriți să vindeți sau să închiriați proprietatea dvs., suntem aici pentru a vă ghida și sprijini pe tot parcursul procesului.

Echipa noastră este alcătuită din agenți imobiliari experimentați și calificați, care cunosc în profunzime piața imobiliară locală și internațională. Astfel, putem oferi consultanță imobiliară detaliată și informații relevante, ajutându-vă să luați decizii informate și înțelepte.

Transparența și integritatea sunt valorile fundamentale ale agenției noastre. Fiecare tranzacție este tratată cu profesionalism și respect, iar interesul clienților noștri este întotdeauna pe primul loc. Ne mândrim cu relațiile pe termen lung pe care le construim cu clienții noștri, bazate pe încredere și satisfacție deplină.

Pentru noi, fiecare succes înseamnă un client mulțumit. Reușim să obținem cele mai bune rezultate datorită expertizei noastre, pasiunii noastre și efortului continuu de a oferi servicii de calitate superioară.

Dacă căutați să colaborați cu o agenție imobiliară care înțelege nevoile dvs. și depune toate eforturile pentru a vă satisface cerințele, suntem alegerea ideală. Contactați-ne astăzi și împreună vom găsi soluția perfectă pentru cerințele dvs. imobiliare.

Vezi telefon

Detalii agenție

77 anunțuri

Strada Mihail Kogalniceanu nr. 19, bloc C5 Rolland, etaj 7, birou 33

Ne place sa credem ca suntem o altfel de agentie, asa cum spun si clientii nostri in review-urile lasate, astfel venim in intampinarea dumneavoastra cu o gama completa de servicii

Spre de deosebire de majoritatea agentiilor imobiliare existente pe piata, oferim servicii complete si ne place sa ne ocupam de intregul proces, astfel punem la dispozitia dumneavoastra urmatoarele servicii incluse in comisionul standard:
- ne ocupam de intocmirea intregi documentatii necesare pentru vanzarea imobilului ( avem parteneriate pentru intocmirea certificatului energetic, releveu, mergem pe baza unei imputerniciri si depunem documentele la Directia Fiscala locala, depunem solicitari pentru acorduri de instrainare pe baza unei imputerniciri etc ) ;
- documentele necesare pentru cumparator ( inscriere proprietate pe numele noului proprietar, mutare contracte de utilitati, parteneriate cu furnizorii de internet si televiziune in vederea contractari acestor servicii, suport in inchirierea noi proprietati daca este cazul si intocmirea documentatiei necesare pentru inregistrarea contractului la ANAF, parteneriate cu contabili etc ) ;
- oferim servicii de broker credite complet gratuite, astfel scutiti timp, nervi si bani in contractarea creditului dorit . Nu conditionam achizitia imobilului prin agentia noastra daca a-ti gasit deja proprietatea dorita . Mai multe detalii pe www.nextlevelhouse.ro ;
- ne ocupam inclusiv de asigurarile noului imobil achizitionat prin parteneri nostri ;

Vezi telefon

Detalii agenție

70 anunțuri
Bv Imob

pro

Braşov

Vezi telefon

Detalii agenție

70 anunțuri

Braşov

Servicii complete si consultanta imobiliara pentru sustinerea in vanzarea/cumpararea/inchirierea unei proprietati imobiliare.

Vezi telefon

Detalii agenție

64 anunțuri

Braşov

Kronhouse Real Estate vine in intampinarea clientilor care au nevoie de servicii imobiliare, scopul nostru fiind acela de a satisface cerintele si dorintele clientilor nostri in cel mai profesionist mod posibil.Cautati o proprietate sau aveti una si doriti sa o inchiriati sau vindeti ? Apelati cu incredere la echipa noastra de specialisti si va veti convinge de calitatea serviciilor noastre!

Vezi telefon

Detalii agenție

61 anunțuri
Mi Casa

pro

Braşov

Mi Casa