SC New House In Town SRL - agenţie imobiliară din Brasov PRO

Despre noi

Ai ajuns pe pagina noastra gandindu-te ca vei gasi o companie de real estate / de servicii imobiliare, care ofera servicii de cea mai inalta calitate si prin excelenta personalizate pentru cei care cauta sa cumpere, sa inchirieze sau sa vanda o proprietate, o new house in town. Te astepti sa intalnesti o echipa cu o experienta solida, bine conectata si cu un bagaj generos de cunostinte si resurse. Ai vrea ca aceasta echipa sa inteleaga exact ce iti doresti si sa iti ofere cele mai bine gandite si personalizate optiuni in domeniul imobiliarelor, urmarind sa transforme optiunile acestea intr-o tranzactie care sa iti satisfaca pe deplin nevoile in domeniu.
Si iata, cu drag iti mai mult...confirmam ca tot ce ai citit mai sus se adevereste. Mai mult decat atat, suntem un grup de profesionisti buni ascultatori, intuitivi intr-ale nevoilor clientilor, foarte aproape de a citi minti si cu reale capacitati de a indeplini visuri.
Ne hranim entuziasmul prin a-ti asculta dorintele si cerintele, stiind ca avem la indemana toate cele necesare pentru a le transforma intr-o reala si perfect potrivita pt fiecare client in parte noua casa in oras.
Daca esti in cautarea unei noi proprietati, scopul nostru este sa iti aducem o locuinta pe care sa o simti ca fiind creata si construita pentru tine, in inima Romaniei, in magicul oras de la poalele Tampei, Brasov.
Daca doresti sa transformi sau sa vinzi o proprietate, ne propunem sa iti oferim o experienta eficienta si satisfacatoare, care sa valideze pe deplin alegerea pe care o vei face.
Metoda noastra de lucru este simpla, dar holística. Aceasta implica doar cativa pasi prin care noi iti vom oferi exact ce iti doresti in materie de imobiliare: in primul rand, te vom ajuta sa desenezi o harta mentala cu caracteristicile proprietatii dorite, folosind criterii din cele mai diverse si bine alese; apoi, vom selecta acele caracteristici despre care simti ca sunt cele mai importante pentru tine. In final, folosind exprienta noastra de mai bine de un deceniu in domeniul imobiliarelor, vom cauta, include sau crea acele caracteristici in proprietatea pe care ti-o vom oferi ca solutie / raspuns.
Clientii nostri sunt proprietari sau cautatori de proprietati private, commerciale sau turistice pe termen scurt si mediu. Ceea ce ei au in comun este dorinta ca nevoile lor in domeniul imobiliarelor sa fie intalnite cu cea mai mare atentie si iscusinta – ceea ce echipa noastra, in fapt, ofera, si la cele mai inalte standarde.
Filosofia noastra de lucru este sa fim intotdeauna cea mai buna versiune a noastra ca profesionisti, in interactiunea cu fiecare client. La New House in Town cu totii suntem ghidati de pasiunea pentru domeniul imobiliar. Asa ca ne mentinem ochii deschisi si intuitia alerta pentru proiectele top de pe piata; avem access si la indemana proprietatile cele mai sofisticate si in general, best-in-town, gata pregatite pentru a fi oferite clientilor nostri, dupa o analiza atenta si vizualizare strategica a necesitatilor acestora.
Pe scurt, acesta este, prin definitie, un spatiu al celor ce viseaza cu ochii deschisi / al vizionarilor. Noi pur si simplu dam viata acelor viziuni / visuri si le transformam intr-o realitate palpabila si chiar uluitoare / extraordinara.

Ce spun clienţii noşti