Cristiana Brasov - agenţie imobiliară din Brasov PRO

Cristiana Brasov
Bdul. Eroilor, Nr. 3A

Orar L-V: 9-18

  • Telefon

Despre noi

Centrul de Afaceri Cristiana este prezent pe piata romaneasca de peste 6 ani, reusind in tot acest timp sa construiasca mediul propice desfasurarii oricarei activitati, indiferent de domeniu. Astfel, va punem la dispozitie numeroase birouri si spatii, special concepute pentru a crea un mediu modern, placut, confortabil, care corespunde celor mai inalte standarde si asteptari.
Intreaga echipa a Centrului de Afaceri, are in vedere o strategie bazata pe cunoasterea parteneriatului, cu scopul castigarii unei colaborari armonioase, concentrandu-se, in acelasi timp, si pe interesele si dorintele dumneavoastra.
Centrul de Afaceri Cristiana este una dintre cele mai reprezentamai mult...tive cladiri de birouri din Brasov, fiind situata chiar in Centrul Istoric, in apropierea celor mai importante obiective comerciale (magazinul Star, strada Republicii, Teatrul Sica Alexandrescu), bancare (Bancpost, BCR, OTP Bank), dar si insitutionale (Primarie, Prefectura).
Avantaje:
Garantia celor mai bune preturi de pe piata
Amplasare ultracentrala, accesibila din orice punct al orasului
Birouri si spatii echipate complet, fara a necesita investitii din partea dumneavoastra
Conditii de inchirere flexibile
Existenta unei echipe dedicate si profesioniste, pentru o experienta deosebita
Priveliste panoramica asupra centrului istoric al Brasovului
Prin intermediul nostru, afacerea dumneavostra va beneficia de un plus de imagine si profesionalism
Facilitati
Numeroase spatii de birouri complet utilate si finisate
O intrare principala din bulevard si mai multe intrari secundare
3 lifturi interioare, 1 lift panoramic si 2 scari de serviciu
Personal de paza la fiecare intrare si monitorizare video 24/24
Retea de internet si telefonie configurate pentru fiecare birou
Finisaje de exceptie (aparate aer conditionat, sistem si instalatie de climatizare, sistem detectie si alarma de incendiu)
Centrul de Afaceri Cristiana are ca principal scop construirea unui parteneriat avantajos atat pentru dumneavoastra, cat si pentru afacerea pe care o detineti. Tocmai din acest motiv, ramane ca dumneavoastra sa evaluati conditiile de inchiriere, astfel incat sa se afle in concordanta cu bugetul si nevoile stabilite.

In plus, intotdeauna vom fi deschisi atat catre sugestiile dumneavoastra, cat si extinderii sau relocarii activitatii intr-un spatiu mai generos.