GREEN ALLEY REAL ESTATE - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

Despre noi

Together, let’s give another state of mind for the Real Estate industry.Experiența ne-a învățat că traseul care aduce împreună proprietarii/dezvoltatorii și clienții este întotdeauna altfel, în funcție de prioritățile și așteptările fiecăruia. Iar misiunea noastră asumată este să identificăm în avans acest traseu și să îl transformăm într-o călătorie ușoară și plăcută pentru tine. Ca o plimbare în parc.Green Alley urmărește să îți ofere experiența unei plimbarmai mult...i relaxante, însoțită de oportunitatea unei duble investiții:

- în proiectul tău imobiliar, care merită ce e mai bun în materie de know-how. Valorificarea lui este prioritatea noastra, de aceea în echipa Green Alley s-au strâns peste 16 ani de experiență și peste 400 milioane de euro în valoarea proiectelor imobiliare tranzacționate de-a lungul acestor ani.

- în timpul tău valoros, pe care îl salvăm punând în serviciul proiectului tău expertiza unei echipe de specialiști in vanzari , marketing si PR, management de proiecte noi, consultanta financiara si design de interior. Un one-stop-shop pentru toate nevoile asociate valorizării și promovării proiectului tău.

Agenţii noştri

Adrian Oprea Adrian Oprea

SENIOR ADVISOR

Vezi telefon
Tudor Gheorghicescu Tudor Gheorghicescu

RESIDENTIAL EXPERT

Vezi telefon
Alexandru Nica Alexandru Nica

PROJECT MANAGER&SENIOR ADVISOR

Vezi telefon
Brandusa Muresan Brandusa Muresan

REAL ESTATE ADVISOR

Vezi telefon
Cristian Verdeata Cristian Verdeata

SALES&NEW HOMES MANAGER

Vezi telefon