GREEN ALLEY REAL ESTATE - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

Despre noi

Together, let’s give another state of mind for the Real Estate industry.Experiența ne-a învățat că traseul care aduce împreună proprietarii/dezvoltatorii și clienții este întotdeauna altfel, în funcție de prioritățile și așteptările fiecăruia. Iar misiunea noastră asumată este să identificăm în avans acest traseu și să îl transformăm într-o călătorie ușoară și plăcută pentru tine. Ca o plimbare în parc.Green Alley urmărește să îți ofere experiența unei plimbarmai mult...i relaxante, însoțită de oportunitatea unei duble investiții:

- în proiectul tău imobiliar, care merită ce e mai bun în materie de know-how. Valorificarea lui este prioritatea noastra, de aceea în echipa Green Alley s-au strâns peste 16 ani de experiență și peste 400 milioane de euro în valoarea proiectelor imobiliare tranzacționate de-a lungul acestor ani.

- în timpul tău valoros, pe care îl salvăm punând în serviciul proiectului tău expertiza unei echipe de specialiști in vanzari , marketing si PR, management de proiecte noi, consultanta financiara si design de interior. Un one-stop-shop pentru toate nevoile asociate valorizării și promovării proiectului tău.

Agentii nostri

Andreea Cojocaru Andreea Cojocaru

Sales&HR Manager

Vezi telefon
Cristian Verdeata Cristian Verdeata

SALES&NEW HOMES MANAGER

Vezi telefon