Agenții imobiliare din Bucureşti

Ai nevoie de ajutor? Alege agenţia pe care te poţi baza

8000 anunțuri
King Imobiliare

pro

Bucureşti

🌎 Acoperire Nationala.

Vezi telefon

Detalii agenție

3398 anunțuri

Bucureşti

Suntem în permanenta mișcare și adaptare pentru tine si nevoile tale.
Evoluția domeniului imobiliar în România cere o nouă abordare și o nouă viziune. Habitat Group pune la dispoziție resursele, informațiile și experiență pentru îndeplini cerințele clienților noștri

Vezi telefon

Detalii agenție

1740 anunțuri
Top Estate Team

pro

Bucureşti

TOP ESTATE TEAM porneste în forță pe 7 iunie 2018, moment din care au fost tranzacționate până în prezent peste 2500 de proprietăți. Piața imobiliară se află într-o permanentă schimbare și dezvoltare, iar obiectivul nostru principal îl reprezintă oferirea celor mai profesionale servicii din piață.

Ne instruim în permanență, avem principii pe care le aplicăm atât în viața de zi cu zi, cât și în profesia pe care ne-am ales-o. Judecăm situațiile obiectiv și valorificăm fiecare oportunitate, atât pentru compania noastră dar mai ales pentru clienții noștri. Oamenii ne aleg pentru că am învățat să căutam și să găsim ceea ce înseamnă pentru unii Acasă, iar antreprenorii ne aleg pentru ca am învățat ce înseamnă un spațiu viu și plin de energie care să sporească productivitatea, dezvoltarea și creativitatea. Suntem deschiși mereu către propuneri și colaborări și avem grijă să ne informăm corect întotdeauna pentru a putea da mai departe.

Noi suntem TOP ESTATE TEAM, peste 80 de profesioniști gata să răspundă la orice întrebare din domeniul pe care il iubim!

Vezi telefon

Detalii agenție

1565 anunțuri
Galaxy Imob

pro

Bucureşti

Vezi telefon

Detalii agenție

1558 anunțuri
ERezidential

pro

Bucureşti

Erezidential este o alegere de incredere pentru serviciile imobiliare complete. Daca sunteti in cautarea unei agentii care sa va ofere servicii personalizate si rezultate exceptionale, nu ezitati sa ne contactati. Suntem aici pentru a va ajuta sa gasiti cea mai buna solutie imobiliara pentru dumneavoastra.

Vezi telefon

Detalii agenție

1210 anunțuri

Bucureşti

În calitate de membri ai Rețelei de Valori Comune SVN, ne dedicăm pentru realizarea următoarelor obiective:

1. Crearea unei valori extraordinare pentru clienți, colegi și comunitate
2. Cooperarea proactivă și poziționarea prioritară a intereselor clienților noștri
3. Includerea, respectarea și susținerea tuturor membrilor segmentului imobiliar
4. Îndeplinirea angajamentelor
5. Susținerea și promovarea mărcii SVN
6. Rezolvarea cu rapiditate, profesionalism și eficiență a situațiilor deosebite
7. Asumarea responsabilității pentru maximizarea potențialului propriu
8. Excelarea în domeniul de specialitate și a pieței
9. Concentrarea pe aspectele pozitive
10. Construirea carierei concomitent cu acordarea importanței pentru familie și comunitate.
CE NE FACE DIFERIȚI?

Valorile care ne definesc și ne ghidează în activitatea agenției de zi cu zi ne fac diferiți. Acestea subliniază angajamentul față de clienți și parteneri, oferindu-ne direcția pentru viitor.

MUNCA ÎN ECHIPĂ - ÎMPĂRTĂȘIM TOTUL PENTRU A REUȘI.

Deși specialiștii noștri sunt răspândiți pe tot globul, noi reușim să fim o echipă. Tot în echipă ne atingem obiectivele și împărtășim succesul clienților noștri.

CREDEM ÎN ETICĂ - ACȚIONĂM TRANSPARENT ȘI RESPONSABIL.

Clienții noștri se bazează pe noi pentru a acționa în interesul lor. Este o responsabilitate pe care o luăm în serios, astfel că respectăm principii clare și urmăm cele mai înalte standarde globale.

CREDEM ÎN EXCELENȚĂ – NE DEPĂȘIM LIMITELE CONSTANT

Căutăm să găsim soluții și modalități inovatoare prin care să atingem atât obiectivele agenției noastre, cât și pe cele ale clienților. Astfel, creștem și ne dezvoltăm odată cu ei.

Vezi telefon

Detalii agenție

1197 anunțuri

Bucureşti

Alliance Rezidential este o agentie imobiliara ce ofera servicii complete in domeniu, cu o vechime de 5 ani pe piata de profil din Zona de Sud a Capitalei. Echipa noastra de vanzari fiind formata din oameni tineri, deschisi si veseli.
Compania noastra detine contracte de colaborare cu majoritatea dezvoltatorilor imobiliari din aria de activitate, iar conducerea este asigurata de oameni cu experienta de peste 10 de ani in domeniul imobiliarelor.
Totusi, mandria cea mai mare a companiei este reprezentata de sutele de clienti care ne-au calcat pragul in cautarea unei locuinte si care au plecat de la noi, multumiti, ACASA.

NOI ITI TRANSFORMAM VISUL INTR-O ADRESA !

Vezi telefon

Detalii agenție

973 anunțuri
R&D ADVISERS

pro

Bucureşti

Proprietăţi şi dezvoltări imobiliareR&D Advisers ofera o larga varietate de servicii imobiliare profesioniste : Vanzari Rezidentiale , Inchirieri Birouri, Consultanta & Project Management si Investitii Corporate.

Vezi telefon

Detalii agenție

785 anunțuri

Bucureşti

R.E.A. Imobiliare este o agenție care a apărut în urma unui proiect creat de brokeri imobiliari cu experiență. O agenție care pune accent pe calitatea serviciilor, și pe clienți. Experiența de ani de zile a broker-ilor, fac ca R.E.A. Imobiliare să fie o agenție relativ nouă, dar extrem de experimentată.

Vezi telefon

Detalii agenție

739 anunțuri

Bucureşti

ECHITABIL PENTRU AMBELE PARTI! ATAT CUMPARATOR CAT SI VANZATOR!

Vezi telefon

Detalii agenție

689 anunțuri

Bucureşti

Imobiliar Expert Grup este una din cele mai importante companii imobiliare din București, cu o experiență de peste 20 ani în furnizarea de servicii de consultanță imobiliara.

Satisfacţia clientului e cel mai important bun tranzacţionat de Imobiliar Expert Grup. Instrumente iscusite de marketing, investiţii masive în publicitate şi pregătirea consultanţilor noştri, construirea unui important sistem de parteneriate reprezintă elemente ale strategiei de creştere Imobiliar Expert Grup, iar această dezvoltare are drept motor satisfacţia clientului. Clientul mulţumit nu este o noţiune abstractă, este rezultatul unui sistem de customer service foarte bine pus la punct care generează valoare adăugată pentru clienţii noştri.

O atitudine proactivă având în centru clientul şi satisfacţia sa. Acest demers nu ar fi posibil fără expertiză şi profesionişti adevăraţi în real estate. Pe o piaţă cu o dinamică ieşită din comun, cu foarte multe unităţi locative la tranzacţionare, un consultant profesionist este condiţie sine qua non pentru a face un business cu adevărat profitabil.

Vezi telefon

Detalii agenție

643 anunțuri
CR Imobiliare

pro

Bucureşti

Ne propunem sa oferim clientilor nostri cea mai reusita experienta atunci cand vine vorba despre o tranzactie imobiliara, fie ea vanzare, cumparare sau inchiriere.

Consideram ca este de datoria noastra nu doar sa gasim o proprietate potrivita clientului, ci sa gasim proprietatea ce reprezinta clientul, combinatia perfecta intre cerintele clientului, pret, locatie, facilitati si design.

Vezi telefon

Detalii agenție

636 anunțuri

Bucureşti

Global Home Romania, este o firmă în schimbare de jocuri pe piață imobiliară din România ce se afla intr-o expansiune rapidă. Modelul hibrid între tehnologie și interacțiune umană alături de colaboratorii firmei, inspiră constant încredere. Având o abordare de marketing profesională și îndrăzneță a ridicat atenția asupra modului în care oamenii se gândesc la imobiliare.

Global Home Romania continuă să se dezvolte cu succes în domeniul imobiliar, reușind să adune constant parteneri și colaboratori de încredere. Cu sediul în București, Global Home Romania, a apărut ca o firmă de încredere imobiliară ce își propune constant să livreze servicii de calitate. S-a lansat ca un strălucitor ambasador al Bucureștiului și continuă să reprezinte cu succes diverse proprietăți din capitala României în colaborare cu cei mai sofisticați cumpărători și investitori.

Firma a fost înființată de Cosmin Vasilache in parteneriat cu Carmen Zogoreanu. Ei continuă să conducă activitatea imobiliara a firmei și își desfășoară viziunea în calitate de coordonatori și experti imobiliari, împreună cu o echipă în continuă creștere.

Creativitatea, ingeniozitatea, calitatea și pasiunea în serviciu sunt fundamentele succesului și creșterii noastre. Fiecare aspect al afacerii noastre este gândit, proiectat și construit pentru casa ta.

Misiunea Global Home Romania în piața imobiliară, este aceea de a stabili un raport solid bazat pe încredere și profesionalism între agenții noștri de vânzări bine instruiți, alături de toți clienții și colaboratorii companiei.
Putem spune cu încredere că suntem câștigători de timp și bani pentru toți clienții și colaboratorii noștri.

Vezi telefon

Detalii agenție

616 anunțuri

Bucureşti

Divizia ANG Luxury Properties combina 1 deceniu de experienta, un proces cuprinzator cu unul dintre cele mai de succes birouri din Bucuresti.

Inspirat de revanzarea traditionala, abordarea noastra practica bazata pe rezultate, ofera cel mai inalt nivel de calitate si expertiza.

Echipa noastra este dinamica, inovatoare, strategica si axata pe sisteme clare de vanzare, cercetare si tehnologie.

Suntem lideri de piata in tendinte, design, marketing si vanzari.

Reprezentam si colaboram cu dezvoltatori de top, dar si cu cele mai ravnite proprietati din zona de Nord a Bucurestiului, iar prin intermediul experientei, viziunii dar si a procesului nostru de marketing, reusim sa parcurgem toate stadiile, de la concept pana la vanzarea finala.


Fiti la curent cu cele mai recente tendinte si oportunitati de investitie din zona de Nord a Capitalei!

Vezi telefon

Detalii agenție

532 anunțuri

Bucureşti

Vezi telefon

Detalii agenție

528 anunțuri

Bucureşti

Vezi telefon

Detalii agenție

502 anunțuri

Bucureşti

Asociatia Brokerilor Imobiliari este o organizatie autonoma, cu caracter non-guvernamental si nepatrimonial, in folosul public. ABI s-a nascut ca o consecinta fireasca a evolutiei pietei imobiliare din Romania. Atat brokerii/agentii imobiliari, cat si publicul larg au nevoie de o interfata prin intermediul careia sa interactioneze pe baza unor principii solide si respect reciproc.

Vezi telefon

Detalii agenție

465 anunțuri

Bucureşti

Activ Property Services este una dintre principalele companii de consultanta imobiliara din Romania, activand la nivel national din anul 1993. Sediul central este amplasat in Bucuresti, avand doua birouri regionale în Timisoara (din anul 2000) si Cluj-Napoca (din anul 2013).

Compania noastra a fost partenerul local al Cushman & Wakefield timp de 20 de ani (1996-2016) si parte a retelei internationale GVA Worldwide intre 2018-2019.

Incepand din aprilie 2020 suntem o companie membra a TCN Worldwide, una dintre principalele organizatii internationale de consultanti imobiliari in segmentul comercial.

Avem o experiență de peste 27 de ani pe piața imobiliară din România și punem la dispoziția clienților nostri servicii integrate, oferind consultanță și servicii de tranzacționare pentru proprietari, chiriași, dezvoltatori și investitori internaționali și naționali.

Oferim pachete complexe de servicii de consultanță retaileri naționali și internaționali, reprezentare proprietari spații birouri și industriale, dar și evaluări și managementul proprietăților.

ÎNCHIRIERE SPAŢII COMERCIALE
Ne-am construit o reputaţie de lider în piaţa centrelor comerciale, beneficiind de o experienţă locală şi internaţională în toate tipurile de formate moderne, de la mall-uri de fashion (AFI Palace Cotroceni), până la retail parc-uri regionale (Shopping City Sibiu). ÎNCHIRIERI SPAŢII BIROURIAm tranzacţionat cu success, în ultimii ani, spaţii de birouri închiriate de către Renault (35,000 m2), BCR (6,000 m2), Nokia (3,200 m2), Ericsson (3,300 m2), Honeywell (2,900 m2), McCann Ericson (3,000 m2), Ford (1,000 m2), Unilever (2,500 m2), Quintiles (800 m2), NCH (700 m2).

ÎNCHIRIERI SPAŢII DEZVOLTĂRI INDUSTRIALE
ACTIV Property Services are un portofoliu important privind serviciile de reprezentare pentru chiriaş (Ericsson, DuPont, Discovery, Lego, Quintiles, etc.) dar şi servicii de reprezentare proprietari (North Gate-Bucharest, Centrul de Afaceri Sibiu, etc.).

ADMINISTRARE PROPRIETĂŢI
În prezent portofoliul nostru cuprinde 36 proprietăţi din toată ţara având un GLA total de peste 250,000 m2.

MANAGEMENT DE PROIECT
Experienţa noastră din anii trecuţi include 4 clădiri foste “department store” (Severin, Zalău, Tg Jiu şi Bucureşti), birourile Ford amenajare spaţii 1,000 m2, Freescale (Motorola) amenajare spaţii 5,000 m2, controlul calităţii la fabrica Ford din Craiova, diverse lucrări de amenajare şi reconversie pentru Portico.

EVALUARE ŞI STUDII
Oferim servicii și rapoarte de evaluare pentru garanții, taxe și uz intern conform necesităților clienților noștri, respectând standardele internaționale de evaluare, ANEVAR și RICS.

CERCETARE DE PIAŢĂ
Enumerăm printre clienţii noştri, companii importante atât locale dar şi internaţionale: Sonae Sierra, AFI Europe, Redevco, Immofinanz, ING Real Estate, Raiffesen Bank, AIG Global Real Estate, TriGranit, Codic, Tchibo, Immorent, Policentro, Caelum Development, Aerium Properties, etc.

Vezi telefon

Detalii agenție

451 anunțuri

Bucureşti

Colaborând cu un agent RENET, vânzătorii și proprietarii se vor bucura de un marketing imobiliar de top pentru proprietatea lor, beneficiază de analize de piață riguroase pentru stabilirea prețului just de vânzare sau închiriere, acces la o bază de date comună cu chiriași și cumpărători, și o prezență de neegalat în piața imobiliară, prin colaborarea cu alți profesioniști din domeniu.

Cumpărătorii și chiriașii care optează pentru serviciile unui agent RENET vor avea la dispoziție o bază de date extinsă cu oferte imobiliare autentice, verificate și cu situația juridică clarificată de agenți, asigurându-se că ofertele prezentate sunt actuale și nu doar un mijloc de atragere a clienților. De asemenea, existența unei oferte în portofoliul RENET este o garanție a valorii acesteia.

Puteți opta pentru colaborarea cu orice membru al echipei RENET, alegând persoana dorită pentru interviu din lista disponibilă pe site-ul nostru. Cu RENET, beneficiați de sinergia unei echipe dedicate succesului dvs. imobiliar!

Vezi telefon

Detalii agenție

448 anunțuri
Apulum'94

pro

Bucureşti

𝗩𝗶𝗻𝘇𝗶, 𝗰𝘂𝗺𝗽𝗲𝗿𝗶 𝘀𝗮𝘂 𝗶𝗻𝗰𝗵𝗶𝗿𝗶𝗲𝘇𝗶?
𝐀𝐩𝐮𝐥𝐮𝐦 𝟗𝟒: 𝐮𝐧 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐧𝐞𝐫 𝐝𝐞 𝐜𝐮𝐫𝐬ă 𝐥𝐮𝐧𝐠ă
Apulum94 este o companie imobiliara cu un bagaj de experiență de peste 25 de ani, ce activează pe piața din București.
Suntem o echipă omogenă pregătită să îți ofere din cunoștințele sale în procesul de vânzare-cumpărare-închiriere de proprietăți imobiliare. Avem în portofoliul nostru o gamă largă oferte reale de case, apartamente, terenuri, spații comerciale și birouri reprezentate prin fotografii si video 360.

Vezi telefon

Detalii agenție

436 anunțuri

Bucureşti

COMPANIA S.C. PREMIUM ESTATE SOLUTIONS S.R.L.

S.C. PREMIUM ESTATE SOLUTIONS S.R.L. este o o agentie imobiliara al carei obiectiv este furnizarea unor servicii in domeniul real estate prin imbinarea experientei si a profesionalismului. Compania se distinge prin eficienţa serviciilor furnizate, combinand cunoştinţele de specialitate cu nevoile clienţilor pentru a oferi acestora un serviciu performant.

DOMENIUL DE ACTIVITATE
Domeniul de activitate al firmei este consultanța imobiliară de specialitate pe segmentul rezidențial , comercial, birouri si al imobilelor de vacanta .
OFERTA
Ofertele din portofoliul agentiei PREMIUM ESTATE SOLUTIONS sunt personalizate, incercand sa asigure solutii complete, adaptate tuturor exigentelor dumneavoastra.
Aici gasiti apartamente de vanzare si de inchiriat, case si vile de vanzare si de inchiriat, birouri, spatii comerciale, industriale sau terenuri.
Serviciile furnizate ne recomanda pe piata real estate, intreaga activitate fiind desfasurata sub semnul seriozitatii si al reusitei.

ECHIPA
Echipa PREMIUM ESTATE SOLUTIONS este alcătuită din cosultanti tineri, profesionisti si dedicati, preocupati permanent de oferirea unor solutii optime clientilor nostri, indiferent de categoria in care se incadreaza: proprietari, investitori, ocupanti, etc.

ASPIRATII
Principalul obiectiv este acela de a oferi clientilor nostri servicii si produse la cele mai ridicate standarde de calitate si performanta.

Valorile PREMIUM ESTATE SOLUTIONS ghidează acţiunile angajaţilor în activitatea zilnică. Acestea sunt materialul din care este confecţionată cultura organizaţiei noastre. Ele ne conferă avantajul competitiv în piaţa de profil.
Experiența agenției noastre în domeniul imobiliar constituie garanția calității serviciilor oferite.

Vezi telefon

Detalii agenție

435 anunțuri

Bucureşti

Vezi telefon

Detalii agenție

408 anunțuri
Refinder Elite

pro

Bucureşti

Compania REfinder Elite este o societate comerciala ce are obiect exclusiv de activitate prestarea de servicii imobiliare, identificate prin consultanta imobiliara, tranzactii imobiliare, reprezentare pentru vanzare si/sau cumparare, evaluare proprietati imobiliare si asistenta de specialitate.Inca de la infiintare, societatea noastra a urmarit promovarea serviciilor de calitate, adoptarea unei atitudini responsabile si competente fata de clientii nostri si nu in ultimul rand formarea unei echipe de profesionisti tineri, dinamici, care sa ofere solutii imobiliare de un inalt nivel calitativ. Suntem o companie care are in colectivul sau un numar de agenti imobiliari experimentati cu vechime pe piata imobiliara romaneasca considerabila care au facut o pasiune din aceasta activitate si totodata cu o implicare de 100 %. In colectivul nostru, veti gasi agenti care sunt specializati pe anumite departamente si pe anumite zone. De-a lungul timpului, experienta acumulata cat si numarul mare de clienti care au apreciat serviciile imobiliare oferite de noi, ne-au facut sa ne dezvoltam propria filozofie si propriile principii de a face afaceri.Pozitia noastra ca agentie imobiliara in societate este legata de moralitate, etica si profesionalism in spatiul public romanesc. Printr-un anumit mod de a gandi, rezultat din instructia filosofica buna a agentilor firmei, noi analizam fiecare proprietate, reflectand incheierea unei tranzactii echilibrate in raport de oportunitatea alegerii locatiei si potentialul acesteia.Va asteptam sa apelati la serviciile noastre si impreuna sa gasim solutia cea mai buna pentru nevoile si dorintele dumneavoastra!Va sustinem si va informam cu cele necesare deschderii unei afaceri veritabile si durabile!Va sustinem si va ajutam cu gasirea caminului ideal pentru familia dumneavoastra !Va sustinem si va recomandam cele mai bune oferte pentru obtinerea celei mai bune investitii in imobiliare!Credem sincer ca implinirea unui vis aduce mai multa satisfactie decat un simplu comision incasat. Esti un bun cunoscator al pietei imobiliare romanesti si doresti sa investesti in proprietati cu o buna perspectiva? Nu irosi timp si energie! Lasa-ne pe noi sa iti oferim oportunitati greu de refuzat.

Vezi telefon

Detalii agenție

398 anunțuri

Bucureşti

.

Vezi telefon

Detalii agenție