Imobiliar Expert Grup - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

Despre noi

Imobiliar Expert Grup este una din cele mai importante companii imobiliare din București, cu o experiență de peste 20 ani în furnizarea de servicii de consultanță imobiliara.

Satisfacţia clientului e cel mai important bun tranzacţionat de Imobiliar Expert Grup. Instrumente iscusite de marketing, investiţii masive în publicitate şi pregătirea consultanţilor noştri, construirea unui important sistem de parteneriate reprezintă elemente ale strategiei de creştere Imobiliar Expert Grup, iar această dezvoltare are drept motor satisfacţia clientului. Clientul mulţumit nu este o nmai mult...oţiune abstractă, este rezultatul unui sistem de customer service foarte bine pus la punct care generează valoare adăugată pentru clienţii noştri.

O atitudine proactivă având în centru clientul şi satisfacţia sa. Acest demers nu ar fi posibil fără expertiză şi profesionişti adevăraţi în real estate. Pe o piaţă cu o dinamică ieşită din comun, cu foarte multe unităţi locative la tranzacţionare, un consultant profesionist este condiţie sine qua non pentru a face un business cu adevărat profitabil.

Agenţii noştri

Gabriel Diaconeasa Gabriel Diaconeasa

Consultant imobiliar

Vezi telefon
Madalin Datu Madalin Datu

Consultant imobiliar

Vezi telefon
Laurentiu Diaconu Laurentiu Diaconu

Broker imobiliar

Vezi telefon
Florina Camberliu Florina Camberliu

Consultant imobiliar

Vezi telefon
Ioan Lungu Ioan Lungu

Manager / Broker imobiliar

Vezi telefon