CEZAR ESTATES - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

Cele mai noi proprietăţi adăugate de noi

Despre noi

Avand o experienta in domeniul imobiliar de peste 10 ani, am invatat sa ne orientam catre client ajutandu-l sa transforme vanzarea, inchirierea sau cumpararea unui imobil intr-un adevarat succes. De fiecare data reusim sa oferim celor interesati informatii utile care sa le usureze deciziile si sa-i orienteze catre alegerea facuta. Zonele pe care ne axam sunt Herastrau, Dorobanti, Floreasca, Pipera sau zona de Nord a capitalei.

Cel mai frumos compliment primit de la un client multumit este recomandarea sa. Atunci cand acesta alege sa ne recomande familiei si prietenilor sai, avem confirmarea muncii bine facute.

Din anul 2005, zona Herastrau a reprezentat umai mult...n punct de atractie pentru noi, partenerii Cezar Estates. Acest lucru a facut ca, in prezent, printre ofertele noastre sa gasiti atat garsoniere si apartamente cu 2,3 sau 4 camere, cat si case si vile din absolut toate zonele pe care le deservim.

Investitiile personale si mutarea in zona Herastrau ne-au convins sa transformam pasiunea noastra pentru imobiliare intr-o cariera de succes. Peste 200 de clienti multumiti au beneficiat de serviciile personalizate si expertiza noastra. Cunoasterea in profunzime a pietei ca rezidenti ai Herastraului ne-a permis expunerea avantajelor zonei catre clientii nostri.

Transforma-ti visul imobiliar in realitate alaturi de echipa Cezar Estates!

Adrian si Cristina Dobre