RASIG IMOBILIARE - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

Despre noi

Ne-am inceput activitatea în anul 1994, din dorinta de a descoperi un domeniu relativ nou la vremea respectiva, de a ne numara printre “pionierii” de pe piata imobiliara.
De atunci, de la primii pasi si pana astazi, am cautat în permanenta sa crestem, sa ne imbunatatim performantele, sa diversificam serviciile pe care le oferim, sa patrundem pe noi si noi segmente de piata. Cei cativa oameni care au pornit la drum impreuna au acumulat multa experienta si au acum satisfacţia de a spune ca sunt mentorii unei echipe de real succes.
La sediul nostru din strada Turda, nr. 106, sector 1, Bucuresti va asteapta, gata oricand sa va raspunda la intmai mult...rebari, oameni bine pregatiti si informati, specialisti instruiti in domenii diverse, mereu la dispozitia Dumneavoastra.
La momentul actual, echipa noastra de profesionisti beneficiaza de cele mai noi tehnologii, de posibilitatea de promovare pe cele mai importante si mai de succes site-uri de specialitate, in asa fel tranzactiile clientilor sa se desfăsoare intr-un mod cat mai rapid, mai productiv, mai profitabil.
Ne putem caracteriza prin trei cuvinte: profesionalism, seriozitate, promptitudine.
Toti clientii nostri au certitudinea ca tranzactiile la care iau parte se deruleaza in deplina siguranta, pentru ca Rasig Imobiliare inseamna in primul rand un partener de afaceri şi un consilier de incredere.