IMOBILIARE ACASA - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

Cele mai noi proprietăţi adăugate de noi

Despre noi

De-a lungul timpului, am realizat ca, un client multumit valoreaza mai mult decat orice comision, asa ca multumirea si satifisfactia clientului au devenit scopurile principale, astfel devenind clienti pe viata. Restul, vine de la sine. Succesul Imobiliare Acasa se datoreaza in primul rand standardelor ridicate si a angajamentelor pe care ni le asumam pentru clientii nostri.

Despre reprezentarile imobiliare: Dupa cum am mai spus, reprezentarile imobiliare au fost un pas firesc in normalizarea activitatii in acest domeniu. Intocmai cum un avocat nu poate reprezenta ambele parti in acelasi proces, un agent imobiliar trebuie sa reprezinte doar o singura parte intr-o tranzmai mult...actie imobiliara. Noi ii reprezentam pe toti cei care au nevoie de servicii de calitate in acest domeniu. Serviciile noastre in reprezentarea imobiliara sunt foarte complexe, suntem alaturi de clientii nostri pe tot parcursul procesului de vanzare incepand de la analiza individuala a fiecarei proprietati pana in momentul final al tranzactiei.
CINE SUNTEM? Suntem o echipa de profesionisti ce dorim sa ne intarim reputatia de a oferi servicii de calitate superioara in domeniul imobiliar si avem ca scop final atingerea obiectivelor clientiilor nostri.
CE FACEM? Ne angajam ca prin serviciile pe care le oferim sa depasim asteptarile clientilor nostri, deoarece consideram ca acestia au asteptari de exceptie din partea noastra - in servicii, rezultate si valoare adaugata.
CE OFERIM? Raspundem cu promptitudine particularitatilor fiecarui client in parte si garantam siguranta si confortul tranzactiilor imobiliare datorita pachetului de servicii si a experientei acumulate.
DE CE? Suntem aici pentru a va fi de folos inainte de a constientiza ca aveti nevoie de noi.

Agenţii noştri

Ionut Stancu Ionut Stancu

BrokerOwnerRealtor

Vezi telefon
Iulian Ardeleanu Iulian Ardeleanu

Broker Imobiliare Acasa Bucuresti

Vezi telefon
Camelia Stan Camelia Stan

Broker Imobiliare Acasa Ploiesti

Vezi telefon
Gabriel Arteni Gabriel Arteni

BrokerRealtor Imobiliare Acasa Bucuresti

Vezi telefon
Traian Coroi Traian Coroi

Broker Imobiliare Acasa Bucuresti

Vezi telefon

Ce spun clienţii noştri