WESTMOUNT GROUP - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

WESTMOUNT GROUP
str. Volga nr. 3

Orar L - V: 9 - 20; S - D: 10 - 14

  • Telefon

Despre noi

Westmount Group este o echipa de consultanti care va pune la dispozitie serviciile inainte de a lua decizia corecta in procesul de vanzare, cumparare sau inchirierea unei proprietati.
Cum realizam acest lucru? Ca parte a unui grup romano - canadian, avem acces la resursele locale si internationale pentru a va prezenta evolutia pietei imobiliare.
De asemenea, experienta acumulata in 14 ani de activitate creeaza o baza solida de analiza si evaluare imobiliara.
Echipa noastra este formata din consultanti imobiliari, notari, avocati, arhitecti, ingineri constructori si ingineri cadastristi.

Analizam preturi la care au fost vandute proprietatile in cartimai mult...erul dumneavoastra, evaluam zonele in functie de factori multipli precum nivelul de infrastructura, puncte de interes (scoli, shopping area, parcuri etc.), evolutia orasului si perspective de dezvoltare, densitatea locuitorilor, poluare, astfel incat pasii pe care trebuie sa ii faceti sa fie in directia buna.

Compania Westmount Group are un scop precis si anume acela de a crea un mediu de lucru care sa permita agentilor nostri sa creasca si sa-si conduca afacerea imobiliara intr-un mod profesionist.

Toate actiunile si sistemele companiei noastre au aceasta intentie clara. Cresterea business-ului agentilor nostri, oferind un mediu de training, coaching si mentoring, in timp ce ne inconjuram de cei mai productivi agenti din industria noastra.

Agentii nostri

Gloria Pascu Gloria Pascu

Real Estate Broker / Owner

Vezi telefon