Ateneum Imob - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

Despre noi

Agenția Imobiliară ATENEUM IMOB a fost infiintata în anul 2005 in Brasov. Dupa ani de experienta in Judetul Brasov, s-a ajuns la concluzia ca este benefic sa dezvoltam activitatea si-n Bucuresti. În decursul anilor am efectuat numeroase tranzacții având ca obiect: vânzări - cumpărări, schimburi și închirieri de imobile. Politica Agenției Imobiliare ATENEUM IMOB se remarcă prin munca intensă, perseverență, rapiditate, eficiență, confidențialitate, profesionalism, încredere, calitate și experiența acumulată pe parcursul funcționării ca agenție,mai mult... evoluând constant în timp.

Astfel, caracterizată de un dinamism specific, Agenția Imobiliară ATENEUM IMOB nu numai că a ținut pasul cu evoluțiile actuale, ba chiar a reușit să anticipeze potențialul multor schimbări, dezvoltând o infrastructura puternică și adaptabilă nevoilor în continuă creștere. Acesta este secretul nostru prin care reușim să atragem clienți din toate categoriile.Agenția Imobiliară ATENEUM IMOB a fost infiintata în anul 2005 in Brasov. Dupa ani de experienta in Judetul Brasov, s-a ajuns la concluzia ca este benefic sa dezvoltam activitatea si-n Bucuresti. În decursul anilor am efectuat numeroase tranzacții având ca obiect: vânzări - cumpărări, schimburi și închirieri de imobile. Politica Agenției Imobiliare ATENEUM IMOB se remarcă prin munca intensă, perseverență, rapiditate, eficiență, confidențialitate, profesionalism, încredere, calitate și experiența acumulată pe parcursul funcționării ca agenție, evoluând constant în timp.

Astfel, caracterizată de un dinamism specific, Agenția Imobiliară ATENEUM IMOB nu numai că a ținut pasul cu evoluțiile actuale, ba chiar a reușit să anticipeze potențialul multor schimbări, dezvoltând o infrastructura puternică și adaptabilă nevoilor în continuă creștere. Acesta este secretul nostru prin care reușim să atragem clienți din toate categorii