Land Estate SRL - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

Land Estate SRL
Str. Ceahlaul nr. 12

Orar L-V:9:-18, S:10-14

Cele mai noi proprietăţi adăugate de noi

Despre noi

Land Estate va poate sprijini si ajuta in vederea vanzarii, cumpararii sau inchirierii pentru toate tipurile de imobile precum apartamente, case, spatii comerciale sau terenuri.
Land Estate se ocupa cu inchirierea si vanzarea apartamentelor localizate in Sectorul 1, Sectorul 3, Sectorul 5 si Sectorul 6.
Modul de abordare al pietei imobiliare este unul nou intrucat ofera sansa celor interesati sa obtina de pe site-ul nostru 90% din informatiile despre locatia cautata – descrierea zonei, mijloacele de transport accesibile, informatii despre puncte sportive, culturale sau recreeative din zona.Abordam cu profesionalism orice proprietate si orice client care apeleaza mai mult...la serviciile noastre, suntem flexibili la cerintele acestora si facem totul, in termeni legali, astfel incat relatiile contractuale sa fie respectate iar partile implicate sa aiba o experienta de bun augur in colaborarea cu Land Estate. Zilnic, ne intalnim cu diverse situatii pe piata imobiliara si alaturi de voi, clientii nostri, incercam sa evoluam si sa devenim din ce in ce mai buni.
Cu motto-ul “Nimeni nu este perfect”, va multumim pentru ca alegeti sa colaborati cu noi si sa va atingeti obiectivul urmarit.
Echipa Land Estate, noi, suntem constienti ca imobiliarele reprezinta mai mult decat o locuinta. Imobiliarele reprezinta locul unde muncim, unde traim zilnic alaturi de cei dragi, unde planurile noastre personale prind contur, unde spiritul nostru este liber sa se manifeste, unde linistea interioara este la ea acasa.
Va multumim!
CUI: 34186014; Inreg. la R.C. Bucuresti sub nr. J40/2600/2015
Banca: OTP Bank SA.;Cod Iban: R0 68 OTPV 1110 0092 8222 RO01
Adresa sediu secundar agentie: Bucuresti, str. Olanesti, nr. 3, bloc 76A, scara A, parter, ap. 3, Interfon 03C, sector 6
Contact Telefonic Administrativ: 021-796.46.58.
Intermedieri tranzactii 0761.808.248 / 0744.770.118 / 0766.935.467 [email protected]

Agenţii noştri

Daniel Bosancu

Agent Imobiliar

Vezi telefon
ELENA

Agent Imobiliar

Vezi telefon
Alexandru Ene Alexandru Ene

agent imobiliar

Vezi telefon
Land4

agent imobiliar

Vezi telefon
Andra Chirea Andra Chirea

agent imobiliar

Vezi telefon
Florin Chirea Florin Chirea

agent imobiliar

Vezi telefon
Eugen Gila

Agent Imobiliar

Vezi telefon
Land3

consilier imobiliar

Vezi telefon
Marius Scaeteanu Marius Scaeteanu

agent imobiliar

Vezi telefon